Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zahradulinka děkuju moc, jsi zlatá. Jediné co mě drží nad vodou je můj bezvýhradně milující manžel. Jsem šťastná, že mám aspoň jeho, že po tomhle druhém nezdaru neodešel.
@Gozra doktora jiného už hledám, nehledě na fakt, že se chceme stěhovat pryč, aby nám všechno tohle nepřípomínalo ty otřesné zážitky. Mám znovu objednanou genetiku, takže i tam se snad něco dozvím.
@Lenka512 Nemocnice jiná, jiný gynekolog, dokonce primář v nemocnici a stejně nic nepomohlo, aby se tohle nestalo znovu
Uprimnou soustrast, je mi to velice lito. Drzte se a nevzdavejte to. Tohle nebude jen tak. Vydupejte si vsechna mozna vysetreni. Ty lekare nechapu, jejich postup je amatersky. Ja jednou potratila ve 20.tydnu. Vysetrili mi snad uplne vsechno. V dalsim tehotenstvi me hlidali jak ostrizi. A s kazdym prdem me poslali lezet na riziko. A kdyby to nedelali, nas syn by tady nebyl. Jejich postup, to je na zalobu.
@gummy_bear Je moc dobře, že se s manželem máte a je ti velkou oporou a ty jemu. V takové situaci se vztah bud rozpadne a nebo ještě víc upevní jako u Vás. Je to moc těžké, ještě ty zkoumavé pohledy lidí z okolí jsou hrozně nepříjemné a bolavé. Ale jsem ženy a ty vydrží hrozně moc a ty to taky zvládneš
![]()
Když mi umřel můj chlapeček, trochu mi pomohly tyto stránky: http://www.dlouhacesta.cz/
Přeji hodně síly ![]()
@Baby86 v Prvním těhu jsme žalovali doktora, protože mě poslal na operaci žlučníku, přestože věděl, že jsem v 8 tt. Nedělali mi operaci za celkové anestezie, ale jen za částečného umrtvení jednoho místa. Tenkrát jsem si vytrpěla své, ale říkala, že jestli díky tomu dítka přežijí, vydržím cokoliv. Neuspěli jsme, byla to prostě vývojová vada. A že do té doby bylo vše v pořádku, to se nikdo nestaral. Tak jsem zvolila jiného lékaře, jinou porodnici, vše jinak a vidíte, nechali to zajít zase tak daleko.
@Zahradulinka nevím, už kolik mám vydržet, můj osud je mnohem složitější a celý život zašmodrchanější… Manželovi jsem dala možnost odejít, bylo vidět že nad tím přemýšlí, nakonec mě drží jen on, když sedím a hledím do prázdna. A přitom ho to musí bolet taky strašně moc.
Příště bych zkusila fakultku, klidně bych tam chodila i jako těhule.
@gummy_bear - a proč né na fakultce? Tam jsi rodila před tím? ![]()
@gummy_bear píše:
@Baby86 v Prvním těhu jsme žalovali doktora, protože mě poslal na operaci žlučníku, přestože věděl, že jsem v 8 tt. Nedělali mi operaci za celkové anestezie, ale jen za částečného umrtvení jednoho místa. Tenkrát jsem si vytrpěla své, ale říkala, že jestli díky tomu dítka přežijí, vydržím cokoliv. Neuspěli jsme, byla to prostě vývojová vada. A že do té doby bylo vše v pořádku, to se nikdo nestaral. Tak jsem zvolila jiného lékaře, jinou porodnici, vše jinak a vidíte, nechali to zajít zase tak daleko.
No to je teda vůl
. A jak jste s žalobou dopadli? Bojím se cokoliv pozitivního napsat..
Sláva Bohu za tvého partnera, který stojí při tobě. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.