Miminko je mrtvé :-( Stalo se některé totéž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.8.13 17:18

@Markéta80 tak hlavně že se aspoň povedlo vaši maličkou zachránit. Já stále doufám, ale tak nějak to vidím jako značně mizivé, že by to ještě vůbec vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:19

@gummy_bear to je jasné, to chápu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:21

@kaczule1 hlavně ať ti ty lázně pomůžou k mimískovi… my teď máme půl roku času rozmýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:26

@gummy_bear děkuji :hug: my teď taky máme čas. Máme za sebou genetiku a základní imunologii. Včera jsme byli už na důkladné imunologii v Praze u té dr. Maličkové, za týden ve čtvrtek mě čeká laparka a pak snad lázně. Pak už si dáme trochu klid od snažení a snad se časem dočkáme miminka. Samozřejmě to přeji i vám :hug: Dělali vám po tom prvním potratu nějaké vyšetření, nebo to nechali tak, že to byla blbá náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:29

@kaczule1 vůbec to neřešeli, s tím, že to byla náhoda a konec. Teď snad něco zjistíme, co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:31

@gummy_bear tak třeba se na něco příjde a určitě to příště nenechat zajít tak daleko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:33

@kaczule1 no jak začneme běhat po doktorech tak se nudit nebudeme určitě. Snad se něco dozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:37

@gummy_bear to teda ne, já už jsem horší jak důchodce, co se týče doktorů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.8.13 17:39

Gummy bear rozhodně si nech vyšetřit trombofilní mutace, myslím že tam je zakopaný pes. Já potratila ve 23 tt, měla jsem infarkty placenty…další těhu jsem si píchala injekce na ředění krve a dopadlo to dobře, i když stres to byl hrozný. Je fakt že mě nechali do 39 tt právě proto že placenta ke konci stárne a přestává fungovat…Nechápu proč tě nechali do 41 tt…drž se, je to strašně těžké, ale když se na něco přijde dá se s tím pak pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:39

@kaczule1 vidíš, ale oni ti důchodci v našem věku tyhle problémy nemívali… naše babičky to neměly tak těžké počít miminko, nevím proč se to té naší generace tolik dotýká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:55

@tuptup děkuji za radu, určitě se na to poptám, teď se fakt už jen tak odbýt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:58

@gummy_bear přesně tak, nenech se odbýt :palec: trombofilní mutace jsou důležité a mě je dělali jako těhotné hned na prvních odběrech :think: Prý to teď pojišťovna hradí těhotným, tak to u nás brali preventivně, což je fakt super, i když se tam nic nenašlo :think: Alespoň mám jistotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:58

@tuptup pokud ještě otěhotním taky mě čeká píchání fraxiparinu :poblion: ale co bych pro miminko neudělala. Po tom všem to už je nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.8.13 17:59
@gummy_bear píše:
@kaczule1 my tedy přirozeně, paradoxně v obou případech na první pokus. A abych byla upřímná, poprvé jsem otěhotněla po 14 denní známosti, půl roku na to byla svatba a jsme spolu stále. Ale divím se mu, proč je se mnou, když jak vidno mu nejsem schopná dát zdravé dítě.

Protože tě miluje a není to tvoje chyba :hug: :hug: Je mi tě strašně líto, je strašné to zažít jednou, podruhé… Ale zas, osud ti naloží, kolik uneseš, jsi neskutečně silná žena. :kytka: :hug: :hug: :hug: Uvidíš, miminka se dočkáte, teď to chce vyšetření, pořádné a uvidíš, že na něco přijdou. potřetí už se to stát nesmí. Ale TVOJE vina to není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.8.13 18:02

@gummy_bear och bože. Drž se děvče. Nejsem lékař, ale zanedbáno něco muselo být určitě. Možná máš nějakou trombofilní mutaci a bohužel miminko nebylo schopno dožít. Přišel infarkt placenty. Testy ti ti pitomci měli dělat už poprvé. Jestli se nááhodou chcete stěhovat třeba do Brna, tak doporučuji Bohunice- mě si tam jako vysoce rizikovou rodičku ohlídali úplně perfektně a porod by pro všechny jistoty veden dříve, než před TP. To byla samozřejmost. Přeji už jen a jen štěstí, určitě přijde, držte se se s chlapem a hlavně NEOPOUŠTĚJTE SE. Zvládnete to. Spolu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty