Po potratu, manžel nechce další pokus

12
14.8.13 11:02

Po potratu, manžel nechce další pokus

Zdravím,
jsem po potratu v 17tt. Manžel rezolutně odmítl další pokus. Ja bych si moc přála ještě jednou to zkusit. Samozřejmě na to má právo, nechce už další stres atp. Ale já si pořád myslím, že třeba by ho nějaký pádný argument ještě přesvědčil. Byl jste nekdo v podobne situaci, jak jste ji nakonec vyřešili? Diky za reakce H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
14.8.13 11:04

Ono ho to přejde. U nás to bylo to samé, ale je fakt, že po druhém potratu to trvalo déle a manžel řekl, že je to poslední pokus, pak už prostě ne! a to jsem poprvé o dítě přišla v 11tt. 17tt je už hodně, tak mu nech chvliku, ať se s tím zžije. Chlapi to tak nedávají najevo, ale bolí je to úplně stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7215
14.8.13 11:06

Dej mu čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 11:10

@Heidi_H jak píšou holky, dej mu čas. Oni jsou chlapy i když dělají že ne, hodně velký srágory. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2846
14.8.13 11:11

@Heidi_H tak záleží dost i na tom, kolik už máte dětí a jak jste to oba nesli a jak je to dlouho po poratu…my třeba máme dohromady děti tři, ale společné si moc přejeme, takže i po třech nezdarech jedeme dál…ale je pravda, že my to dotáhli nejdál do 10.tt
Dej tomu chvíli čas, ať má možnost se s tím srovnat a přijmout fakt, že takové věci se v životě taky dějí…až to přebolí, bude jistě hovorům o potomstvu přístupnější…někomu to prostě trvá déle, než ta vzpomínka trochu vybledne a tolik nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
14.8.13 11:12

@Heidi_H je mi moc líto, co se vám přihodilo :hug: Na tvým místě bych ho zatím nechala být a k ničemu ho nepřemlouvala. Určitě potřebuje čas, aby se s tím vším po svým nějak srovnal. Chlapi jsou v tomhle svým způsobem komplikovanější. Pokuď tě opravdu netlačí čas, tak mu ještě nějaký dopřej a nehroť to. Já vím, že pro tebe to čekání bude těžký a bolestivý, ale jestli máte vztah v pohodě a on nemá jiný důvod, proč se o mimi znovu nepokoušet, tak si časem určitě sám uvědomí, že toho prcka chce. Přeju hodně štěstí a ať to všechno dobře dopadne :hug:
Taky se mi chlap seknul, že mimi najednou nechce, ale u nás je to trošku jiná situace. A ten čas mu dávám a k ničemu ho nenutím. Sem tam o tom lehce promluvím, abych si ho oťukla, ale jinak nic nehrotím a nechávám tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
14.8.13 11:16

Třeba se mu ulevilo. A teď už nechce. Mimi jste chtěli oba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
14.8.13 11:20

Ahoj, stalo se mi něco podobného, ale mnohem později, ve 26 tt :( jsou to necelé dva měsíce… už jsme s přítelem sexovali a zapoměl si po tak dlouhé době dávat pozor a řeknu Ti že mě překvapilo, jak byl z toho špatný a fakt hotový, že prostě nechce, nemůže, nejde to, teď ne.. Pro mě by to bylo taky hodně stresující, ale na jednu stranu bych si to přála..dejme jim čas, oni to berou jinak..jednim to je jedno, jiní jsou na tom psychicky hůře než my, ženy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.8.13 11:43

Ahoj holky,

my přišli o miminko v 15tt. Screening ve 13tt byl naprosto v pořádku, výsledky byly skvělé… (zřejmě se nikdy nedozvíme pravý důvod, doktoři povídali něco o velkém horku, o uskřípnutém pupečníku, krevní sraženině, která ucpala přívod krve atd..) proto to byl obrovský šok… (mám za sebou už 3 zamlklé těhotenství, ale také máme spolu zdravého syna…). Nicméně já mám obrovský strach… Můžu se Vás zeptat, jak jste vy šly do toho? Je mi jasné, že se bojíte… Ale já bych si moc miminko přála, ale ten strach, to smutno a to prázdno je všudypřítomné a nevím, jak se s tím vyrovnat, jak se zbavit toho strachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 11:51

@Heidi_H dej mu čas.. můj přítel tohle zažil s ex, rezolutně řekl, že už nikdy /20tt o mimčo přišli/… a za 3 roky přišel sám s tím, že to zkusí.. Je to jeho obraná reakce, prostě se bojí. Netlač na něj, jen si promluvte, vysvětli mu, jak se cítíš, proč bys ještě chtěla, třeba se otevře a řekne Ti to sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
14.8.13 11:57

@Markeee no a nebyla jsi na genetice? protože tohle se může stát znova..Měli by Tě pořádně vyšetřit. U nás byla příčina právě ta krevní sraženina která zabránila průtok krve do pupečníku a dále do tělíčka, název je Tromboza placenty. A pokud jsi nemocná Ty, za prvé by ses měla léčit, v dalším těhotenství si od určitého týdne píchat injekce a za druhé se to opravdu může stát znova..Moje dr mě ihned poslala na vyšetření, tam mě ale objednali až na začátek září, takže čekám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.8.13 12:29

V podobne situaci jsem diky bohu nebyla, ale muze chapu, myslim, ze i ja sama bych potrebovals cas se s tim srovnat a chlapi to prece jen prozivaji jinak, ztrata je pro ne stejna a pritom jeste musi drzet zenskou, ab to zvladli.. proste jak uz zaznelo, dej tomu cas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.8.13 12:34

@NikiNaty ahoj,

díky moc za příspěvěk… Na genetice jsme byli po dvou zamlklých těhotenství, nic se nenašlo, ale na imunobiologii, brala jsem prednison, pak se nám narodil zdravý syn, pak následovalo další zamlklé (prednison jsem nebrala) a teď po léčbě s prednisonem v 15tt bohužel miminku přestalo být srdíčko… :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
14.8.13 12:38

@Markeee aha tak to je už složitější..ale i tak když tam byla ta sraženina tak jak se tam mohla udělat, když jsi zdravá? ach jo to je fakt hrůza, pořád nechápu, proč se to děje..a proč se to stalo nám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.8.13 12:44

@NikiNaty říkali tím horkem… Mohla být zahuštěnější krev…, ale mně se to nezdá, spíš mě chtěli uklidnit… Nejhorší je, když se na nic nepřijde… a stejně se potrácí… Proto se tak bojím jít do dalšího… Kdybychom znali důvod, příčinu… Ale ten strach by tu byl asi pořád… I když člověk zná důvod, i když jí správné léky, stejně se bojí, to je jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty