Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Upřímnou soustrast, je to hrůza a noční můra všech maminek, A že vás to muselo potkat dvakrát, vlastně třikrát, to je veliká nespravedlnost. ![]()
Znám bohužel více lidí, co to zažili, děje se to poměrně často.
Psala sem deníček jedna maminka, co žije v UK, někdy v únoru se jí narodila mrtvá holčička Hanička. Prý ji budou hlídat a další porod vyvolávat před tím 38. týdnem.
Držte se, všichni máme nějaká trápení, ale vy máte fakt veliký.
![]()
@gummy_bear pro začátek bych si vydupala vyšetření na genetice, imunologii a hematologii a pak najít dobrého lékaře a porodnici kde budou brát ohledy s tim že těhu ukončí dřív ale je brzo tak to chce čas a než se udělají všechna vyšetření tak to taky potrvá ![]()
@gummy_bear
mě také hodně holky z prázdné náruče pomohly. Klidně zavitej.
@Cuarentena ta maminka jsem já. V příštím těhu budou vyvolávat po ukoncenem 37. tydnu
@trpaslinka Jojo, nemohla jsem si vzpomenout na nick, jen na jméno holčičky, protože mám doma Haničku.
![]()
@Lenka512 nevím, jak u koho, ale já jsme vděčná, že jsem rodila normálně. Měla jsem bezproblémový porod, hojení také bezproblémové a tentokrát dokonce i bez natrhání, takže ani šití nebylo potřeba. Snaží se tělo zatížit co nejméně a pokud je přirozený porod bezproblémový, tak je poškození těla téměř nulové na rozdíl od císaře. Pokud problémy jsou, chápu maminky, které by raději toho císaře.
@Lenka512 a příště také raději vyvolání. V případě gummy_bear bych chápala císaře, když o miminko přišla během porodu, ale já o mimi přišla již před porodem, takže já budu ráda, když budu mít další porod vyvolaný a snad nebudu řezaná.
Mila zakladatelko je mi to moc moc líto:(
obdivuji tvou silu!!! Opravdu a upřímně…
K doktorem se nebudu vyjadřovat měli té hlídat, taky mi malou raději vytáhli ve 38 tydnu. Ted uz bude jen dobre… Moc ti to přeji hlavne si nedávejte zadnou vinu…!!!
Je to hrozné co se děje..Moji známe umřelo miminko v 38.týdnu, pak čekali dvojčátka a přišla i o ty.. A to rodila ve vyhlášené Pražské porodnici.. Otěhotněla po třetí a to už je naštěstí v pořádku. Také ji byl oporou manžel ![]()
@trpaslinka no, zkoušela jsem tu prázdnou náruč najít a nedaří se mi, asi hledám špatně
@darkblack jo, člověk si nevybere, bohužel je to dneska hrozně častý problém. Hlavně tedy ať známá vše nyní zvládne v pohodě a mají krásné miminko
@fialína o dvojčátka jsem přišla v 8. měsíci při běžné kontrole nebyla znát srdeční aktivita
@kamillka2 děkuji za podporu, doufám, že bude líp, nebo se z toho s manželem oba zblázníme
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.