Miminko je mrtvé :-( Stalo se některé totéž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
16.8.13 18:27

Upřímnou soustrast, je to hrůza a noční můra všech maminek, A že vás to muselo potkat dvakrát, vlastně třikrát, to je veliká nespravedlnost. :,(
Znám bohužel více lidí, co to zažili, děje se to poměrně často.
Psala sem deníček jedna maminka, co žije v UK, někdy v únoru se jí narodila mrtvá holčička Hanička. Prý ji budou hlídat a další porod vyvolávat před tím 38. týdnem.
Držte se, všichni máme nějaká trápení, ale vy máte fakt veliký. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.8.13 19:17

@gummy_bear pro začátek bych si vydupala vyšetření na genetice, imunologii a hematologii a pak najít dobrého lékaře a porodnici kde budou brát ohledy s tim že těhu ukončí dřív ale je brzo tak to chce čas a než se udělají všechna vyšetření tak to taky potrvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.8.13 20:33

@gummy_bear :hug: mě také hodně holky z prázdné náruče pomohly. Klidně zavitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.8.13 20:35

@Cuarentena ta maminka jsem já. V příštím těhu budou vyvolávat po ukoncenem 37. tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
16.8.13 21:00

@trpaslinka Jojo, nemohla jsem si vzpomenout na nick, jen na jméno holčičky, protože mám doma Haničku. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
16.8.13 22:14

@trpaslinka proč vyvolávat? Není lepší císař? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.8.13 22:42

@Lenka512 nevím, jak u koho, ale já jsme vděčná, že jsem rodila normálně. Měla jsem bezproblémový porod, hojení také bezproblémové a tentokrát dokonce i bez natrhání, takže ani šití nebylo potřeba. Snaží se tělo zatížit co nejméně a pokud je přirozený porod bezproblémový, tak je poškození těla téměř nulové na rozdíl od císaře. Pokud problémy jsou, chápu maminky, které by raději toho císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.8.13 22:45

@Lenka512 a příště také raději vyvolání. V případě gummy_bear bych chápala císaře, když o miminko přišla během porodu, ale já o mimi přišla již před porodem, takže já budu ráda, když budu mít další porod vyvolaný a snad nebudu řezaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 22:52

Mila zakladatelko je mi to moc moc líto:( :( :( obdivuji tvou silu!!! Opravdu a upřímně… :hug: K doktorem se nebudu vyjadřovat měli té hlídat, taky mi malou raději vytáhli ve 38 tydnu. Ted uz bude jen dobre… Moc ti to přeji hlavne si nedávejte zadnou vinu…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.8.13 22:53

Je to hrozné co se děje..Moji známe umřelo miminko v 38.týdnu, pak čekali dvojčátka a přišla i o ty.. A to rodila ve vyhlášené Pražské porodnici.. Otěhotněla po třetí a to už je naštěstí v pořádku. Také ji byl oporou manžel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
16.8.13 22:58

Mažu…

Příspěvek upraven 16.08.13 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 23:20

@trpaslinka no, zkoušela jsem tu prázdnou náruč najít a nedaří se mi, asi hledám špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 23:21

@darkblack jo, člověk si nevybere, bohužel je to dneska hrozně častý problém. Hlavně tedy ať známá vše nyní zvládne v pohodě a mají krásné miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 23:23

@fialína o dvojčátka jsem přišla v 8. měsíci při běžné kontrole nebyla znát srdeční aktivita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 23:24

@kamillka2 děkuji za podporu, doufám, že bude líp, nebo se z toho s manželem oba zblázníme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty