Miminko je mrtvé :-( Stalo se některé totéž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.8.13 16:49

@kaczule1 jsme objednání k paní Zvolské, no mohla bych zkusit, zkusím cokoliv. Ono utěšující věta, jste ještě mladá mě opravdu vůbec nepovzbuzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 16:50

@gummy_bear já už na jakoukoliv „povzbuzující větu“ mám alergii :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 16:53

@kaczule1 to jsme na tom stejně. Žádná věta totiž nedokáže spravit myšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.8.13 16:57

@gummy_bear Je mi to líto :hug: a upřímně nechápu osazenstvo v nemocnici, po předchozím potratu nechat přenášet :cert: já měla jen trochu cukrovku a řešili a skákali kolem mě jak kolem nějaké princezny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:00

@gummy_bear já naštěstí nikdy nebyla tak daleko jak ty, tak si to ani neumím představit, ale alespoň z části se dokážu vcítit :hug: Já se hrozně bojím, jestli vůbec ještě někdy těhotná budu a jak to bude vypadat, ale nezbývá než bojovat dál :hug: taky uvažujeme o adopci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:01

@zikado já jsem si i v tom 41 tt musela nemocnici vydupat s tím, že se bojím, chtěli čekat ještě týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:02

@gummy_bear kam chodíš na gyndu? Jak tam k tomu přistupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:02

@kaczule1 život je prostě opravdu boj a přežijí jen ti silní. Manžel mi sdělil, že mu žádné dítě nestojí ale za to, abych zemřela já. Že než podstoupit další riziko, raději najdeme jiné řešení. V úvahu padla i náhradní matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:04

@kaczule1 gyndu mám tady v Bohumíně. Přistupují k tomu tak nějak zvláštně, vyjádřili mi upřímnou soustrast, doporučili 6 měsíců počkat a návštěvu psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:04

@gummy_bear nechceš zkusit třeba lázně? Já se do nich chystám za měsíc. Doufám, že mi je pojišťovna schváli a pomůže mi to alespoň psychicky. Chystám se do Františkových lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:06
@gummy_bear píše:
@kaczule1 život je prostě opravdu boj a přežijí jen ti silní. Manžel mi sdělil, že mu žádné dítě nestojí ale za to, abych zemřela já. Že než podstoupit další riziko, raději najdeme jiné řešení. V úvahu padla i náhradní matka.

I toto nás napadlo. Zatím to ještě zkusíme a pak zkusíme najít nějaké řešení :nevim: Každopádně jsou to vážná rozhodnutí a musíme to všechno promyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:09

@kaczule1 tchýně mi taky říkala, abych to zkusila. Jenže nechci tady manžela nechat samotného, i tak má co dělat, vidím jak to těžko snáší sám a pak by udělal nějakou hloupost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.8.13 17:13

@gummy_bear tak třeba trošku později, ne hned. Ale zase čím dřív, tím líp :nevim: Anebo před dalším pokusem :think: Můj manžel to strašně uvítal, když jsem mu navrhla, že bych jela do lázní. Doufá, že mi to trochu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.8.13 17:15

@gummy_bear 8o 8o to snad ne, měli zprávy z minulého porodu? To tě měli fakt pohlídat :? ale já se nedivim ničemu :? prostředního syna jsme rodila akutní sekcí v 36tt, spíš jsme tam šla jen tak s ezeptat a jelikož jsme byla riziková tak doktor že natočí ozvy a už věděl že je průser, nakonec tam byl uzel na pupečníku :? takže v dalšim těhotenství jsem se fakt bála, prý se to opakovat nebude, pak po 30tt už byly změny na placentě, prý taky ok i když brzo tak jsme začla hysterčit, no a 2.5. všechny problémy co jsme hlásila doktor od stolu neřešil prý že to moc prožívam a že porod nejdřív začátkem června 8o 8o, no už při odchodu jsme věděla že teda měsíc fakt čekat nebudu no a 6.5. za 4 dny po kontrole jsem v neděli jela do porodnice, no vymyslela jsme si problémy jenže na monitoru opět průser, z utz doktor že vypadá vše ok ale vzhledem k minulému porodu udělají sekci a divil se že tam už dávno neležim. Při porodu jsme jen slyšela at malou hned vytáhnou že placenta je na kaši a mě pak řekl že zázrak že přežila. takže dát na doktory tak tady neni ani Tomík a ani vali :jazyk: a zvláštní když jsem se ptala za 3 dny co se stalo tak že prý bylo vše ok a proto asi dělali sekci v neděli, Spíš asi nechtěli mít u jedné pacientky 2× hrozící hypoxie :? Tak lepší hysterčit a i si vymyslet problém který neni, malá byla nakonec 34tt a to mě řekli že nejdřív 38tt :roll: ale chce to komplexní vyšetření a vědět příčinu co se stalo. nechápu že neudělali akutní sekci když řekli že klesá tep :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.8.13 17:15

@kaczule1 zatím určitě ještě ne, teď se snažím vůbec dostat do normálního života. Teprve včera jsem začla nějak jíst, zítra jdu podruhé ven. Takže zatím nejsem schopná odjet na delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty