MŠ u bobříka Podpěrova

174
6.6.16 11:21

MŠ u bobříka Podpěrova

Slysela jsem na Bobrika samou chvalu, maji nadherne hriste, ale chovani pani reditelky mi tedy zvedlo tlak. Nevim, jestli take uci deti, ale slusnemu chovani je nenauci.

Uz pri zapisu me prekvapilo, ze vedla podivne reci, jako: maminky ranarky tu nemame radi, u tech si delam tecku a pak je nebereme…, tonicek, to je krasne jmeno, toho vezmene urcite…, jstli to melo byt vtipne, tak ja se moc nesmala.

Pak jsme se dostali do dvou skolek a ja si kvuli zkusenosti s celiakii vybrala druhou skolku. Ihned jsem to psala do bobrika, ze se omlouvam a ze z tech a tech duvodu bude syn nastupovat do druhe. Pak volali manzelovi, at prijdeme podepsat nejaky papir. Bohuzel jsem byla se synem zrovna 3 dny v nemocnici kvuli biopsii streva (kvuli celiakii) a jeste se ucim na statnice, kterou mam za par dni. Pani reditelka volala opet, ze jsem to neprisla podepsat. Omluvila jsem se, ze jsem nemela cas a ze se ucim na statnice. Na to mi odpovedela, ze je rada, ze jsme si vybrali jinou skolku, ze takove rodice u nich nechce…!!!???!!! Teda takhle neslusne se mnou snad nikdo nemluvil, to nema ani na doktory. Tedy myslet (ac dle meho bezduvodne) si o mne muze cokoliv p, ale takhle slusny clovek s cizim nejedna. :cert:

Snad mate lepsi zkusenosti. Kazdopadne ostatni varuji, aby pani reditelce vychazeli ve vsem vstric a „podlejzali“, protoze ona, rekla bych, nesnese, aby nebylo po jejim, a to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12072
6.6.16 11:31

@tereskacz Mohu se zeptat, jaká školka v okolí přijímá děti s ceiakií? Jinak já nejhorší jednání v dospělém věku kromě nemocnic zažila na dni otevřených dveří v MŠ U Rumcajse. Ne od paní ředitelky, ta byla milá. Tam jsem se bála i na něco zeptat, paní mě okamžitě zjezdila. U Bobříka byla paní učitelka příjemná, ale přišlo mi, jinak mne školka nijak zvlášť neoslovila na to, že má být vyhlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.6.16 11:40

@Kakachna dle meho je musi prijimat vsude, ale v bobrikobi o tom nic nevedeli (a my jsme take novacci) a v MS Pistalka ma jedna ucitelka, ktera zrovna uci ty nejmensi, ma syna celiakika a chodil do teto skolky. Vysvetlila nam, ze nemuze do skolky davat synovy jidlo z domova, ale do kuchyne donest ingredience (mouky, testoviny) originalne zabalene kupovane pecivo a oni sami tam ta jidla pry upravi. Pro me to bylo dulezite, aby vedel co muze a co ne kvuli ruznym oslavam svatku a narozek. Muzeme u ni nechat bombony a cokolady a bezlepkove susenky a kdyz bude nejaka oslava, syn dostane dobroty ze zasob u pani ucitelky.

Jinak ja jsem z chovani reditelky, ktera ma byt vzorem pro deti a budeje vychovavat (ja toho mezi 18 a 20h a o vikendu tolik nezmuzu), uplne v soku. Zvedla mi tlak asi na 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
13.7.20 20:22

V MŠ U Bobříka je již tři roky nová paní ředitelka ( a zároveň paní učitelka předškoláčků) a není tam nejmenší problém. Je vidět, že dělá vše pro to, aby vše šlapalo, jak má, dokonce školka v době karantény fungovala pro děti zaměstnanců IZS. To jen, aby tady ten první příspěvek byl aktualizován… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin