MŠ v Českém Těšíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
24.1.07 17:31

Pomo, neni vubec zac-at dobre vyberete :)

Tin, to hodne zalezi na tom, kolik je deti…ja treba nemela Filipa zapsaneho a do Akatove mi ho vzali v pohode-byla jsem tam az tyden pred koncem velkych prazdnin…jenze mrnat je cim dal vic, takze bych uz radej zasla…

Sil, ty vedes keramicky krouzek? a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.1.07 17:44

Když užjsme se tu sešly, nevíte, jestli je v ČT nějaké MC? Docela bych to teď v zimě uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.1.07 17:45

zuziky: no, teď už nikde, teď si užívám doma s malým a je mi dobře :wink: Ale když jsem pracovala na frýdecké v diakonii u mentálně postižených v keramické dílně,tak jednou týdně ke mě chodily i děti ze školky. Myslím, že takové kroužky jsou pro ty děti super. Byly moooc šikovné :)

• Citovat
  • Upravit
siloenka
24.1.07 17:47

Tin: no to bych taky ráda věděla. Slyšela jsem, že je prý někde nějaké klubíčko, ale moc o tom nevím :O(…jinak já chodím k nám do ACečka ve Svibici. Celkem to tam ujde. :wink: Jestli chceš, přidej se :wink: (jinak jestli bys ses o nečem dozvěděla jinak, než zrovna tady, tak mi dej prosím vědět, chceme chodit i jinde než jen do Ac)

• Citovat
  • Upravit
17878
24.1.07 17:50

Sil, ahaaa:-) tak jen uzivej-ja si to chci tentokrat taky vychutnat- od Filipa jsem sla v jeho 8 mesicich do prace, ale ted nechci…tak uvidim, jak dlouho vydrzim… :lol:

Tin, prave ze neni- jen „klubicko“ v DDM-jednou tydne-myslim…a pak mi jeste znama rikala o nejakem setkavani mamin nekde v druzine-myslim, ze na ZS Ostravska- ze se tam schazi s tak cca dvouletakama…Ja jezdivala s Filipem do Slunicka do Karvine…

http://www.centrum-slunicko.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 17:51

Sil, AC?? co, kde, jak? Neznam…pls, info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.1.07 18:11

Siloenko - a v tom AC to funguje jak? Dá se tam přijít s mimi kdykoliv přes den? Můžeš to pls nějak přiblížit?

Když už nic, tak co třeba sejít se u nás :) Marianek začíná vyžadovat společnost, tak vyhlašuju konkurz na kamaráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.1.07 19:19

takže na vysvětlenou: Ac je apoštolská církev. Doteď jsme to měli jednou týdně a to v úterý, od února to je v úterý od půl desáté asi tak do dvanácté pro ty,kdo netouží se modlit, ani poslouchat příběhy věřících mamin :o))..a ve čtvrtek to bude pro ty, kdo po tom touží :o)..jinak je to od půl desáté, ale maminy si tam chodí jak chtějí,ale ve dvanáct se většinou jde, někdo i dřív :O) chodím tam hlavně pro to,že Danys i když je doma celkem hodný, tak mezi dětmi se vůůůbec neumí chovat a tak čekám, že se to mezi nima nějak naučí..haha :O))

zuziky: jinak o tom klubíčku víš něco bližšího? a neplatí se tam něco?..mě se zdá, že asi jo :O(

• Citovat
  • Upravit
33315
24.1.07 19:30

Siloenko - a budeš tam zítra? Docela ráda bych se přišla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.1.07 19:44

tin: ve čtvrtek až od února. budu tam v úterý

• Citovat
  • Upravit
17878
24.1.07 19:59

Sil, tady je nabidka krozku z DDM: http://www.ddm.tesinsko.cz/…y/ZU0607.xls

ale blizsi info nemam- a tech 600Kc mi prijde docela dost.. :?
kde je sidlo AC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.1.07 20:19

zuziky:no,pro me je 600 hodne :O((..zvlast,kdyz ne vzdycky mi to vyjde a to by mi tech penez pak bylo lito. v ac se neplati samozrejme nic.
Jinak Ac je na ul. Slovenská ve Svibici,je to ta ulice,kde je ta velka nova zakladka, Ac je vedle,ale bliz k Jablunkovske. AC vypada takhle. Jinou fotku nez nocni jsem nenasla :roll:
http://www.kctesin.cz/…_2001//3.jpg /> http://www.kctesin.cz

jestli byste fakt chtely,tak bychom se mohly domluvit a uvidite, ale k Tin domu bychom mohli taky zajit..haha..a k nam samozrejme taky..kdykoliv :o))

• Citovat
  • Upravit
17878
24.1.07 20:29

jo, tak uz viiim:-) a k nam samo muzem taky- jen se pripravte na barak plny zvedavych babek po sedmdestace:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.1.07 21:06

Zuziky - ty k nim věkově moc nesedíš :lol:

Siloenko - tak tedy v úterý. Budu se těšit (jak jinak v Těšíně).

Mno, chlap má zítra v práci nějakou akci, tak mám celý den volno, kdybyste se odpoledne někdo nudili, tak se můžeme na něčem domluvit. Kdyžtak mi písněte SZ. Jo a bydlím naproti nemocnice.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
26.1.07 12:42

Zuziky, hlásím, že jsme dneska byli podívat ve školce Na Rozvoji a už začátek byl tragikomický, Jenda se vymlel ještě před vchodem, namrzla jim dlažba, to je trošku nedomyšlené. Jinak se mi tam líbilo i paní učitelky byly fajn. Zvaly nás dovnitř mezi děti, ale to naše jelito se jenom schovávalo za mě a jenom stydlivě nakukovalo :) Ještě si to nechám v hlavě uležet spolu s tou Hrabinskou, ale zatím vyhrává ta dnešní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin