Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pomo, neni vubec zac-at dobre vyberete ![]()
Tin, to hodne zalezi na tom, kolik je deti…ja treba nemela Filipa zapsaneho a do Akatove mi ho vzali v pohode-byla jsem tam az tyden pred koncem velkych prazdnin…jenze mrnat je cim dal vic, takze bych uz radej zasla…
Sil, ty vedes keramicky krouzek? a kde?
Když užjsme se tu sešly, nevíte, jestli je v ČT nějaké MC? Docela bych to teď v zimě uvítala.
zuziky: no, teď už nikde, teď si užívám doma s malým a je mi dobře
Ale když jsem pracovala na frýdecké v diakonii u mentálně postižených v keramické dílně,tak jednou týdně ke mě chodily i děti ze školky. Myslím, že takové kroužky jsou pro ty děti super. Byly moooc šikovné ![]()
Tin: no to bych taky ráda věděla. Slyšela jsem, že je prý někde nějaké klubíčko, ale moc o tom nevím
(…jinak já chodím k nám do ACečka ve Svibici. Celkem to tam ujde.
Jestli chceš, přidej se
(jinak jestli bys ses o nečem dozvěděla jinak, než zrovna tady, tak mi dej prosím vědět, chceme chodit i jinde než jen do Ac)
Sil, ahaaa:-) tak jen uzivej-ja si to chci tentokrat taky vychutnat- od Filipa jsem sla v jeho 8 mesicich do prace, ale ted nechci…tak uvidim, jak dlouho vydrzim… ![]()
Tin, prave ze neni- jen „klubicko“ v DDM-jednou tydne-myslim…a pak mi jeste znama rikala o nejakem setkavani mamin nekde v druzine-myslim, ze na ZS Ostravska- ze se tam schazi s tak cca dvouletakama…Ja jezdivala s Filipem do Slunicka do Karvine…
Siloenko - a v tom AC to funguje jak? Dá se tam přijít s mimi kdykoliv přes den? Můžeš to pls nějak přiblížit?
Když už nic, tak co třeba sejít se u nás
Marianek začíná vyžadovat společnost, tak vyhlašuju konkurz na kamaráda ![]()
takže na vysvětlenou: Ac je apoštolská církev. Doteď jsme to měli jednou týdně a to v úterý, od února to je v úterý od půl desáté asi tak do dvanácté pro ty,kdo netouží se modlit, ani poslouchat příběhy věřících mamin
))..a ve čtvrtek to bude pro ty, kdo po tom touží
)..jinak je to od půl desáté, ale maminy si tam chodí jak chtějí,ale ve dvanáct se většinou jde, někdo i dřív
) chodím tam hlavně pro to,že Danys i když je doma celkem hodný, tak mezi dětmi se vůůůbec neumí chovat a tak čekám, že se to mezi nima nějak naučí..haha
))
zuziky: jinak o tom klubíčku víš něco bližšího? a neplatí se tam něco?..mě se zdá, že asi jo
(
Siloenko - a budeš tam zítra? Docela ráda bych se přišla podívat.
Sil, tady je nabidka krozku z DDM: http://www.ddm.tesinsko.cz/…y/ZU0607.xls
ale blizsi info nemam- a tech 600Kc mi prijde docela dost.. ![]()
kde je sidlo AC?
zuziky:no,pro me je 600 hodne
((..zvlast,kdyz ne vzdycky mi to vyjde a to by mi tech penez pak bylo lito. v ac se neplati samozrejme nic.
Jinak Ac je na ul. Slovenská ve Svibici,je to ta ulice,kde je ta velka nova zakladka, Ac je vedle,ale bliz k Jablunkovske. AC vypada takhle. Jinou fotku nez nocni jsem nenasla ![]()
http://www.kctesin.cz/…_2001//3.jpg /> http://www.kctesin.cz
jestli byste fakt chtely,tak bychom se mohly domluvit a uvidite, ale k Tin domu bychom mohli taky zajit..haha..a k nam samozrejme taky..kdykoliv
))
jo, tak uz viiim:-) a k nam samo muzem taky- jen se pripravte na barak plny zvedavych babek po sedmdestace:-))
Zuziky - ty k nim věkově moc nesedíš ![]()
Siloenko - tak tedy v úterý. Budu se těšit (jak jinak v Těšíně).
Mno, chlap má zítra v práci nějakou akci, tak mám celý den volno, kdybyste se odpoledne někdo nudili, tak se můžeme na něčem domluvit. Kdyžtak mi písněte SZ. Jo a bydlím naproti nemocnice.
Dobrou
Zuziky, hlásím, že jsme dneska byli podívat ve školce Na Rozvoji a už začátek byl tragikomický, Jenda se vymlel ještě před vchodem, namrzla jim dlažba, to je trošku nedomyšlené. Jinak se mi tam líbilo i paní učitelky byly fajn. Zvaly nás dovnitř mezi děti, ale to naše jelito se jenom schovávalo za mě a jenom stydlivě nakukovalo
Ještě si to nechám v hlavě uležet spolu s tou Hrabinskou, ale zatím vyhrává ta dnešní ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.