MŠ v Českém Těšíně

1825
24.1.07 14:36

MŠ v Českém Těšíně

Ahoj, Těšíňačky, teda pokud tu někdo jste z našeho města :) Chystáme se přihlásit našeho loupežníka do školky a zajímaly by mě Vaše rady, tipy a zkušenosti, zkrátka která školka je ta nej! :wink: Zatím jsme si vyzvedli přihlášku v MŠ na ul. Hrabinské (na sídilišti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
24.1.07 14:46

Ahoj, taky jsme z ČT. Uvažuju, že za rok Marianka přihlásím asi taky tam…myslíš tu školku vedle Mojské? Je dvojjazyčná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 15:00

To je překvapení, že se tak rychle ozvala rodačka, zdravím! :D Vedle té školky na Hrabinské je lékarna a tuším i plícní ambulance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 15:01

Jo, a je dvojjazyčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 15:36

Ahojky!

na Hrabinske je opravdu dvojjazycna- ale polska trida je zvlast a ceska taky…Jinak Filip chodi na Akatovou-u kostela Na Rozvoji- a tam je taky ceska trida i polska trida a funguje tam i logopedicka trida…je to fajn skolka, takova mala, rodinna-vyhovuje mi, ze jsou deti ruzneho veku v jedne tride-starsi pomahaji, mladsi se rychleji uci…

S Masarykovymi :,-(y nemam dobrou zkusenost-vubec se mi nelibilo jejich jednani…ta skolka, co je u Mlyna-tam nevim…na hrabinskou taky slysim chvalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 15:38

Tin,nene to neni skolka vedle Mojske, ale v pulce Hrabinskeho kopce-jak pise Pomy, u lekarny, u zastavky, u fitka Pelican

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 16:04

Ahoj, Zuziky :D Právě jsem uvažovala i o té Na Rozvoji, ale je to pro nás víc z ruky, bydlíme nahoře na Ostravské. Normálně jsi mi teď na:,–(ila brouka do hlavy… A dělá tam paní učitelka Táňa, nebo už ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 16:09

Ahojky, my to mame taky z ruky-bydlime na Kratke:-)kousek od hospody na Brandyse…takze mam kazde rano a opdpolko prochazku:-)

p.uc.Tana tam je ted vedouci ucitelka, takze uci vetsinou jen jako zaskok, ale je moooc hodna:-) a pani uc.Drahuska (Kostelna-kdysi tam reditelovala) je uplne zlata-tu Filip miluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 16:12

Panejo, takovou dálku vodíš děti do školky?! A proč jste si vybrali právě tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 16:18

Zatim jen toho starsiho:-), ale mladsiho bych chtela taky tam-casem:-))

u nas rozhodlo to, ze je to mala skolka-de facto jen jedna „bezna“trida- ta druha je polska a pak tam je ta logo…nelibi se mi separace deti podle veku, takhle je to pro ne asi lepsi…Taky jsem kdysi chodila do podobne rodinne skolky- ve Svibice-smerem na Zukov pod hrbitovem, takovy jako „zamecek“-pamatujes?Ted uz je to uuuplne prestavene a je tam nejaka firma…to uz je daaavno:-)
A pak-bez problemu mi ho vzali uz ve 2,5 letech-sel na 5 dni v mesici a uplne v pohode, pak od 3 sel na 4 hodky denne a ted uz chodi „normalne“ :)
a dalsi vec-skolne je 200 mesicne- a na ostatnich skolkach v Tesine 300- coz je za rok usetrena tisicovka a to jsou jedny boty pro Filipa 8) ale jasne, ze kdyby tam nebyl spokojeny, tak by sel jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 16:26

Tak a teď budu hodně váhat, jestli Hrabinská, nebo ta Vaše :D Právě jsem se bála, že Jenda třeba ještě do doby, než nastoupí do školky, plno věcí nezvládne a nerada bych ho potkala na procházce v mrazu a jen v teplákách (jak mi líčila jedna kámoška), jenom proto, že se neumí sám převlíknout. Bylo by fajn, kdyby mu pomohl starší kolega :D A od kolika do kolika je ta školka otevřená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.1.07 16:39

skolka je od sedmi do ctyr…a s tim oblikanim-maji tam i uplne male deti-ted aktualne dvouletou holcicku, ktera s nima na prochazky jezdi v kocarku :) , takze ucitelky jsou zvykle…taky nemaji problem vzit ditko, co ma treba na spani pliny-byla tam holcicka, co se behem mesice odnaucila, protoze ostatni deti nemely plinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.07 16:42

Zuziky, moc děkuju za informace! Brzy napíšu, jak jsem se rozhodla. Mají tam teď do konce měsíce Dny otevřených dveří, tak to tam zajdeme i omrknout. Zatím ahoj a pozdravuj dětičky od sousedů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.1.07 16:49

Zuziky - už jsem se zorientovala. Když bych chtěla dávat do školky na 5 dní od dvou let, tak musím jít k zápisu už teď? 2 budeme mít na konci srpna. Asi se na ten Rozvoj zajdu kouknout…myslím, že jsem tam taky chodila (pamatuju si to podle té prolízací roury na zahradě :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.1.07 17:11

ja zatím školku ještě dlouho řešit nebudu, ale tohle jsem vám našla:
http://www.zsmskomenskeho.cz/msakatova.htm
Jinak si celkem chválí i školku na Frýdecké, jenom ty Svibické mají špatnou pověst,i když patří vlastně k té frýdecké,tak nevím,asi je to holt o lidech :cry:
 http://mscaslavska.tesinsko.cz/…ka/index.php?…

Jinak děti z Frýdecké ke mě chodily na keramický kroužek, a krizové situace ty učitelky zvládaly hodně dobře :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin