MŠ Večerníček, Praha 13, znáte?

4637
23.6.24 23:03

MŠ Večerníček, Praha 13, znáte?

Ahoj, má tu někdo zkušenost s MŠ Večrníček P13? Prosím, jaká je paní učitelka, která učí ve třidě myšek? Bohužel jsem ji neměla možnost poznat. :) Mění se dětem každý rok paní učitelka? Dcerka bohužel přeskočí (asi je to věkem?) paní ředitelku v Zajíčkách, a paní učitelku v Myškách neznám, ani jsem neviděla. Zajímalo by mne na co paní učitelka klade důraz, jaká je, na co se připravit, apod. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.6.24 07:16

Ja tam deti mela, jedno v Zajicich, dve v Myskach. Trida a ucitelky vesmes zustavaji. Jen pak davaji odkladove predskolaky jinam. Pro me byla priorita, ze byla skolka blizko. Deti oblezly v lete i nejake skolky v okoli a nejnadsenejsi byly v Motylkovi, naopak Pastelka (aspon myslim) u metra Luka - to moc nedavala ani moje nejmladsi skolkova nadsenkyne, ale ta ucitelka vypadala vyhorela i na dalku, mozna smula na jednu konkretni osobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.24 07:17

Ucitelkam dost pomuze, kdyz je dite samoobsluzne, ale syn umel prd a po 6 tydnech ve skolce obleknul i ponozky, to se neboj. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4637
24.6.24 07:22
@Anonymní píše: Více

Dobry den, dekuju moc za zprávu, mohla bych kdyztak poprosit o soukromou zprávu? Ohledně třídy myšek? Pokud by tě to tolik neobtěžovalo, měla bych pár dotazů… a je to pro mě docela důležité…kdyžtak napiš/te, děkuju moc… :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí