Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, má tu někdo zkušenost s MŠ Večrníček P13? Prosím, jaká je paní učitelka, která učí ve třidě myšek? Bohužel jsem ji neměla možnost poznat.
Mění se dětem každý rok paní učitelka? Dcerka bohužel přeskočí (asi je to věkem?) paní ředitelku v Zajíčkách, a paní učitelku v Myškách neznám, ani jsem neviděla. Zajímalo by mne na co paní učitelka klade důraz, jaká je, na co se připravit, apod. Díky ![]()
Ja tam deti mela, jedno v Zajicich, dve v Myskach. Trida a ucitelky vesmes zustavaji. Jen pak davaji odkladove predskolaky jinam. Pro me byla priorita, ze byla skolka blizko. Deti oblezly v lete i nejake skolky v okoli a nejnadsenejsi byly v Motylkovi, naopak Pastelka (aspon myslim) u metra Luka - to moc nedavala ani moje nejmladsi skolkova nadsenkyne, ale ta ucitelka vypadala vyhorela i na dalku, mozna smula na jednu konkretni osobu.
Ucitelkam dost pomuze, kdyz je dite samoobsluzne, ale syn umel prd a po 6 tydnech ve skolce obleknul i ponozky, to se neboj. ![]()
@Anonymní píše: Více
Dobry den, dekuju moc za zprávu, mohla bych kdyztak poprosit o soukromou zprávu? Ohledně třídy myšek? Pokud by tě to tolik neobtěžovalo, měla bych pár dotazů… a je to pro mě docela důležité…kdyžtak napiš/te, děkuju moc…
![]()