Sušené ovoce jako mlsky pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mslky pro děti
Dobrý den, syn má 9 měsíců a chtěla bych mu začít dávat nějaké mlsky. Moc mně neoslavily křupky atd. Nevím, co vybrat aby to bylo kvalitní. A tak mně napadlo, jestli by se dalo dávat domácí sušené ovoce… máme totiž sušičku. myslíte, že je to vhodné. A jaké ovoce se může tak straému dítěti sušit. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když to ukouse tak proč ne. Malá by mi to v těch 9 měsících neukousala a asi i teď by si raději dala čerstvé ovoce.. borůvky maliny ostružiny atd největší pochoutka.
Křupky se dávají proto že to i bezzubé děti krásné uzuzlaj. Ono se to jakoby rozpouští. Každopádně zkusit to můžeš.
- Citovat
- Upravit
Pokud budeš sušit jablka, tak oloupej slupku, jinak nevim přijde mi to zbytečný, dávám čerstvé jahody, boruvky nebo nakrájené jablko, hruska bez slupky… Popřípadě okurku na kolečka nebo tyčinky…
Presnidavku v kapsicce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saphir Mlsky jsou naprosto zbytecne. Staci cerstve ovoce, treba jablko nebo okurka na tenci platky. Ani ty kukuricne mlsat behem dne neni nutne. Zvykne si a pak bude mi mlasaci navyky - nehlede na to, ze napr. i ty kukuricne krupky ulpivaji na zubech a muzou zvysovat riziko kazu.
Muj syn ma 2 roky a zadne mlsky krome ovoce nezna. A dobry. A je stihly a dobre rostly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mlsky v 9 měsících? Raději bych navykala na normální jídla a svačiny a žádné mlsání mezi tím.
- Citovat
- Upravit
Dej ovoce cerstve, susene asi neukousne
navic mi to teda prijde zbytecne to susit, dyt to ztrati vitaminy i chut
9 mesicni uz muze ledacos, nasemu tolik bylo na vanoce a mel treba varku lineckeho, co jsem delala bez cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš zkusit mrazem sušené ovoce, to jsme dávali jeden čas my místo bonbónů, děti to milovali. Ale jak píší výše, v devíti měsících je na to brzo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kupovala v DMku susené jahody, křížaly jsem měla domácí..ale rozhodně později, moje dcera měla 1.zub ve 13.měsících.
U nás frčí rozinky, meruňky, ty křížalky..ale 9.měs prckovi bych to nedala, podle mě to neukouše a nebo mi mohlo vdechnut.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit