Kolik UM k příkrmům, 9m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik UM k prikrmum, 9m
Ahoj,
chci se zeptata kolik se dává UM když se dítě prikrmuje.
Svačina kase, obed maso zelenina, svačina ovoce, nekdy ještě chleba s lucinou, večeře kase.
Do ted jsem kojila a to po to každém spani 3× denne.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jdani píše:
A dál už kojit nemůžeš?
Ptam se zatim informativne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa992 píše:
Ptam se zatim informativne..
Jestli můžeš dál kojit, tak koj. Já jsem dceru kojila dál i při příkrmech. UM jsem nikdy nedávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa992 píše:
Ahoj,chci se zeptata kolik se dává UM když se dítě prikrmuje.
Svačina kase, obed maso zelenina, svačina ovoce, nekdy ještě chleba s lucinou, večeře kase.
Do ted jsem kojila a to po to každém spani 3× denne.
Děkuji
No, příkrm se jmenuje příkrm, že se to přidává k mléku, ne naopak.
9měsíční miminko má být podle mě hlavně na mléku a ostatní jídlo jíst tak nějak rozumně, ochutnávat, zkoušet. Trávení je pořád stavěné hlavně na mléko (čím víc bude mít zubů, tím víc je namístě pevná strava).
A pokud bych kojila, tak bych to určitě za UM neměnila, to je jako začít si dávat tabletku céčka místo čerstvého jablka. Je to škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky samozřejmě vim, ze kojeni je nejlepsi, ale to neni moje otazka.. Kojit nejspi nebudu moc a proto se ptam.. At uz z jakéhokoliv důvodu. Prikrmu ji cca 150g/porce a potrebuje tolik nekdy i vic jinak ma hlad.
Moje otazka tedy nezni jestli vyměnit MM za UM ale kolik UM ke strave ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa992 píše:
Holky samozřejmě vim, ze kojeni je nejlepsi, ale to neni moje otazka.. Kojit nejspi nebudu moc a proto se ptam.. At uz z jakéhokoliv důvodu. Prikrmu ji cca 150g/porce a potrebuje tolik nekdy i vic jinak ma hlad.
Moje otazka tedy nezni jestli vyměnit MM za UM ale kolik UM ke strave
Tak to bych dala vždycky tak jak si zvyklá kojit. Prostě nahradíš to kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jdani píše:
Tak to bych dala vždycky tak jak si zvyklá kojit. Prostě nahradíš to kojení.
Jenze ja prave uplne nevim kolik toho u kojeni vypije
ale myslim, ze kdyz udelam umele, tak ze bude pit taky tak jak by pil MM, dokud nebude mit dost, ne? Ale myslim, ze vzdy vypije jen tak 60ml, tedy 3×60ml + asi 40ml vody, neni to málo?
+ rano a v noci jak kdy.. Nekdy 10× a nekdy 3× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa992 píše:
Jenze ja prave uplne nevim kolik toho u kojeni vypijeale myslim, ze kdyz udelam umele, tak ze bude pit taky tak jak by pil MM, dokud nebude mit dost, ne? Ale myslim, ze vzdy vypije jen tak 60ml, tedy 3×60ml + asi 40ml vody, neni to málo?
+ rano a v noci jak kdy.. Nekdy 10× a nekdy 3×
Anebo UM vůbec nebude chtít pozřít… u kojených dětí celkem běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit