Večeře 9 měsíční holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.9.20 20:16

Večeře 9 měsíční

Zdravím mám 9 měsíční holčičku která se v noci strašně budí. Nicméně nevím jestli to je hlady nebo ne ale zkouším všechno…
Chci se zeptat co dáváte na večeři svým stejně starým dětem, kolik toho dáváte a jak vám po tom spí a jestli chcou v noci UM děkuji moc za inspiraci, kaše u nás nefrčí:) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
8.9.20 20:21

Zkuste kaše do lahve prodává to hami nebo nestle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 20:21
@Xxlady píše:
Zkuste kaše do lahve prodává to hami nebo nestle.

Nechce kaši ani z lahve ;/

• Citovat
  • Upravit
6161
8.9.20 20:22
@Anonymní píše:
Zdravím mám 9 měsíční holčičku která se v noci strašně budí. Nicméně nevím jestli to je hlady nebo ne ale zkouším všechno…
Chci se zeptat co dáváte na večeři svým stejně starým dětem, kolik toho dáváte a jak vám po tom spí a jestli chcou v noci UM děkuji moc za inspiraci, kaše u nás nefrčí:) :lol: :lol:

Můj drahoušek mě má misto dudlika, odstavení nezvladam, hlady se určitě nebudi. Veceri docela dost kase a usíná u prsa, něco vytahne. Lezou mu další zuby a budi se furt a furt chce cumlat, je to děs. Ale myslím, ze v noci uz by jist nemusel. I mi to tu někdo radil, taky jsem si říkala, ze třeba po 5 hodkach by mohl mit hlad… U nás to určitě hladem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.9.20 20:24

@Oli.Lyon my jsme odstaveni od 6 měsíců a bylo to v pohodě, ale poslední měsíc a půl se budí fakt co půl hodiny s placem. Zuby máme 3 rostou ji už 3 měsíce alw hrůza je teprve měsíc a půl tak myslím že zubama to není… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.9.20 20:26

Dávala jsem kase, příkrmy, a skončila jsem stejně u mlika. Budi se skoro každý 2 hodiny, už to neresim :)

• Citovat
  • Upravit
34322
8.9.20 20:43

Co to je „strašně se budí“…?
Pro takhle staré dítě je buzení v noci normální, i to, že se potřebuje najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.9.20 21:34

@Lucie_Sx budí se od 10 od večera do 5 do rána každé půl hodiny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.9.20 21:34

Sama je z toho ne vyspala a protivná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.9.20 21:35

@mackA159 a kolik mléka dáváš? :think: prosiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
8.9.20 21:37

To přejde, no. Najednou to bude ok a budeš řešit jinou prekerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.9.20 21:38

@Oli.Lyon já vím nejde o mně ale spíš o ní… Očividně chce spát a je unavená celý druhý den, ale něco ji nedá spát tak mě to štve že nevím čím to je a jak ji pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
8.9.20 21:46
@Adelastra píše:
@Oli.Lyon já vím nejde o mně ale spíš o ní… Očividně chce spát a je unavená celý druhý den, ale něco ji nedá spát tak mě to štve že nevím čím to je a jak ji pomoct

Vis co, všechny hledáme radu, a nakonec to stejně musíme přežít samy s těma drobkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
8.9.20 21:48

Ja jsem třeba ted chtěla fakt odstavit, ale prostě blbej timing, do toho jsem zjistila, ze mu lezou horní ratafaky, tak co, no. Jedem holt dal podle nej. Naštěstí na prvním vidim, ze to prostě jednou všechno skončí a bude uz jen ja a deti, ne MY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.9.20 21:54

Když nechce kaše, co zkusit zeleninu nebo prostě to, co má třeba i na oběd? Mně dcerka taky nechtěla moc jíst kaše, tak na oběd navařím víc, půlku jídla má na oběd, zbytek na večeři. Jinak mi nepřijde, že by buzení co půl hodiny mělo být hladem. Nepotřebuje jen kontakt? Co si ji dát do postele a nechat ji spát vedle tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí