MTHFR homozygot a strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
18.2.12 15:39

Ja neberu nic, vše mi zakázali kvůli tomi Flaxiparinu, tudíž ja si akorát píchám a papkám železo, protože toho mám málo kvůli tomu píchání… Doktorka ti měla říct, že to máš všechno visadit…
V kolikátém týdnu jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 15:41
85Kristýnka píše:
Ja neberu nic, vše mi zakázali kvůli tomi Flaxiparinu, tudíž ja si akorát píchám a papkám železo, protože toho mám málo kvůli tomu píchání… Doktorka ti měla říct, že to máš všechno visadit…
V kolikátém týdnu jsi???

Jsem 6+5 a dr jsem to řekla že ho užívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 15:42

Jen chci říct,že nemám problém s krví,mám krevní obraz v naprosté pořádku,vše bylo v normě,ale jen díky mým 2ZT mě ten fraxiparin nasadila,preventivně 8o
I tak je to špatně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.2.12 15:53

Jejda, tak ty jsi úplně na začátku…
Hele, ja jsem měla krevní obraz taky v pořádku, ono čím dýl si to pícháš tím horší jsou pak výsledky.....
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem hned valila na gyndu, tam mi nejdříve napsal utrogestan a hned jak bylo vidět srdíčko, tak mi nasadíl ty injekce kvůli tomu, že mi byla zjištěna ta mutace…
V každém případě, když už ti to jednou nasadila, tak rozhodně bych si to nenechala vysadit…
A kdy jdeš na hematologii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 16:00
85Kristýnka píše:
Jejda, tak ty jsi úplně na začátku…
Hele, ja jsem měla krevní obraz taky v pořádku, ono čím dýl si to pícháš tím horší jsou pak výsledky.....
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem hned valila na gyndu, tam mi nejdříve napsal utrogestan a hned jak bylo vidět srdíčko, tak mi nasadíl ty injekce kvůli tomu, že mi byla zjištěna ta mutace…
V každém případě, když už ti to jednou nasadila, tak rozhodně bych si to nenechala vysadit…
A kdy jdeš na hematologii???

No jdu tam 7.3..mám si píchnout tři hodiny před náběrem,pak jdu na konzultaci hned po náběru a uvidíme co dál.
Utrogestan beru taky 1-1-1
Jo a slabě jsem zašpinila,tak ještě ascorutin,zjišťovala jsem jestli to není kontraproduktivní s tím fraxiparinem.Ale prý je ascorutin na zpevnění cévek a zilek,tak snad mě to neublíží.Špinění už není.Co si o tom myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.2.12 16:06

No ja jsem taky slabě zašpinila asi ve 14týdnu, tak jsem valila na pohotovost a tam mi dali taky ten ascorutin, ale doktor mi ho asi po třech dnech hned vysadil, že prý je to zbytečné, protože jsem nšpinila červenou krví, ale hnědou…
V kolikátém týdnu jsi měla ty zamlklá těhu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 16:08
85Kristýnka píše:
No ja jsem taky slabě zašpinila asi ve 14týdnu, tak jsem valila na pohotovost a tam mi dali taky ten ascorutin, ale doktor mi ho asi po třech dnech hned vysadil, že prý je to zbytečné, protože jsem nšpinila červenou krví, ale hnědou…
V kolikátém týdnu jsi měla ty zamlklá těhu??

V 9tt takže to nejhorší období je přede mnou,tak s doktory děláme vše,aby se to tentokrát podařilo.
Jsem vlastně během 1,5 potřetí těhotná,tak do třetice všeho dobrého co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 16:08

Taky to byla jen hnědá krev,ale sama víš,jak se člověk vyděsí.Teď je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.2.12 16:20

No ani nemluv, ja když jsem to tenkrát na těch kalhotkách uviděla, tak jsem šla málem do vývrtky, šíleně jsem se vyděsila!!
Víš, ja jsem si říkala, že pro mě bude nejhorší ten první trimestr, no tak ten už mám dávno za sebou a nic se nezměnilo, stále mám strach a teď ke všemu začalo tvrdnout bříško, což je taky mazec..
Kdybych aspoň už cítila pohyby, ale stále nic, mám totiž placentu ve předu, tak to mám tlumené.
Naštěstí genetika nám vyšla na jedničku,tak už si to těhotenství začínám trošičku užívat… Už mi z toho kolikrát hrabe, protože jsem od začátku na rizikové, tak je to takové dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 16:43
85Kristýnka píše:
No ani nemluv, ja když jsem to tenkrát na těch kalhotkách uviděla, tak jsem šla málem do vývrtky, šíleně jsem se vyděsila!!
Víš, ja jsem si říkala, že pro mě bude nejhorší ten první trimestr, no tak ten už mám dávno za sebou a nic se nezměnilo, stále mám strach a teď ke všemu začalo tvrdnout bříško, což je taky mazec..
Kdybych aspoň už cítila pohyby, ale stále nic, mám totiž placentu ve předu, tak to mám tlumené.
Naštěstí genetika nám vyšla na jedničku,tak už si to těhotenství začínám trošičku užívat… Už mi z toho kolikrát hrabe, protože jsem od začátku na rizikové, tak je to takové dlouhé.

No to se neboj,pohyby ucítíš co nevidět :hug: Ten strach se nikdy nezmění,teda aspoň u mě ne.Já už jedno dítě mám,ale tej už bude v létě 15let a nic jsem nevěděla a sladká nevědomost ti povím :lol:
Teď vím až moc na můj vkus a promítám si v hlavě různé scénáře.
Na to tvrdnutí bříška-nedoporučovali ti hořčík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.2.12 16:54

Ono to tvrdnutí pokud to není víc jak 20× za den, tak je to prý v normálu. Ja hořčík piju, jen když potřebuji vyprázdnit obsah střev, ma na mě velmi silné projímavé účinky!!! :mrgreen:
Ja si myslím, že teď už to těhotenství budeš mít v pohodě, že budeš mít krásné miminko :kytka: !!
Ja už se těším, až toho svého malého chlapečka budu mít u sebe v náručí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 17:18
85Kristýnka píše:
Ono to tvrdnutí pokud to není víc jak 20× za den, tak je to prý v normálu. Ja hořčík piju, jen když potřebuji vyprázdnit obsah střev, ma na mě velmi silné projímavé účinky!!! :mrgreen:
Ja si myslím, že teď už to těhotenství budeš mít v pohodě, že budeš mít krásné miminko :kytka: !!
Ja už se těším, až toho svého malého chlapečka budu mít u sebe v náručí…

Tak o tom mě povídej :lol: Taky tomu teď věřím,možná mě pomohlo to,jak se všichni dr snaží mě vyjít vstříc a pomáhají.Tobě už se to pěkně krátí a za chvilku tu chlapeček bude,ani nebudeš vědět jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.2.12 17:21

Holky můžu se zeptat já mám před otěhotněním brát jen godasal…a dr. na imunologii mi řekla, že stačí…a abych pravdu řekla mám ho spíš na imunologický problém…ale je to obdoba anopyrinu…už v minulém těhu jsem si píchala ten fraxík a stejně to nepomohlo ale bohužel teď mi ho dát nechtějí mám si ho znovu nechat předepsat, nebo stačí ten godasal? a brali jste něco před otěhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 17:22
marinka5 píše:
Holky můžu se zeptat já mám před otěhotněním brát jen godasal…a dr. na imunologii mi řekla, že stačí…a abych pravdu řekla mám ho spíš na imunologický problém…ale je to obdoba anopyrinu…už v minulém těhu jsem si píchala ten fraxík a stejně to nepomohlo ale bohužel teď mi ho dát nechtějí mám si ho znovu nechat předepsat, nebo stačí ten godasal? a brali jste něco před otěhu?

Na jiné diskuzi zase holčina brala anopyrin a má vše v pohodě,před tím taky měla ZT
Já myslím,že snad dr ví co dělají,i tyhle léky jsou na ředění krve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.2.12 17:24

no v létáku píšou že je to prevence před tromboembolickou nemocí atd. tak asi jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí