MUDr. Kučaba Most

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.8.20 11:21

MUDr. Kučaba Most

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo neprochází těhotenstvím prave u pana doktora v Mostě. Měla bych otázku, jak funguje 2. Screening, dostala jsem jej zadanku na krev, nic jiného a na poradnu jdu až 14. Září, kdy budu 19+6, tak aby případně nebylo pozde, sestra mi nezveda telefon. :) Děla tedy doktor 2. Screening sám? Nebo si tam mám radši zajít osobně?
Díky předem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
1.9.20 17:38

Ahoj také chodím k doktoru Kučabovi a jsem z toho zmatená. Dneska jsem byla v poradně a chtěla jsem se i na něco zeptat doktora, tak jsem byla u něj a rovnou se ho zeptala na druhý screening a tvrdil mi, že když mi vyšel dobře ten první, tak že na druhý nemusím a pokud bych chtěla, tak si ho musím zaplatit. Což mi přijde jako blbost. Ptala jsem se na to kamarádek a ty měly normálně první v pořádku a doktor je poslal na druhý, který neplatily. Já teda ani žádnou žádanku nedostala a na další kontrolu jdu, když budu 20+1. Tak teď vůbec nevím co, protože ten screening chci a kdyžtak si ho teda zaplatím, ale nejspíš budu volat na pojišťovnu jak to teda je. Ale co jsem to tak pochopila, tak on přímo ten screening nedělá a jdu k němu na klasickou kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.20 18:26

Je to zmatené no, každopádně 2. Screening se opravdu platí… Každopádně mi vyšly dobře trippletesty, tak by to mělo být OK. Já jsem s panem doktorem jinak spokojena, jen ta sestra je vždy taková otravena. :) Jsi z Mostu? Jsem dnes 18tt, tak to máme poměrně podobně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí