Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s touto paní doktorkou? Děkuju za odpovědi, Jana
Jojo, uz se tady nekdo ptal. Kopiruju odpoved, kterou jsem tehdy napsala:
ja jsem chodila v tehu k DR Macuchove, kdyz jsem byla ve 30tt, tak jsme se prestehovali, takze pak uz ne. No a ja jsem si myslela, ze je fajn, byla hodna, mila, to jo. Ale porad mi rikala, jak je vse v poradku a kdyz sjem po tydnu rpisla na KO k doktorovi tady u nas, tak se zhrozil a okamzite jsem jela do nemocnice, rodila jsem ve 33tt. Je fakt, ze ona mi treba nidky nemerila cipek pres UTZ, vzdy jen pohmatem a asi prd poznala.Takze jako doktorka je prijemna, ale uz bych k ni nesla.
Aha
No já budu už asi potřebovat (doufám)
jen prevenci, tak tam to snad bude fungovat… Líbilo se mi to zařízení GYN-FEM a navíc je docela blízko… Tak to omrknu. Ale moc děkuju za upozornění-moje bývalá pečlivá paní doktorka o těhotných říkala, že je to nevyzpytatelné a vše se mění někdy i hodně rychle…tak třeba to tak mohlo být i u tebe paní doktorku… Jana
Capinko,
já si myslím, že Jana má pravdu, situace se může změnit ze dne na den, natož za týden. Mé první těhotenství bylo takové, že jsem byla v poradně v porodnici a tam říkali, že jsem zavřená a nic se zatím nechystá a druhý den jsem měla mimčo u sebe
.
Jinak co se týče měření čípku UTZ, tak myslím, že to není úplně standardní věc, mě to teda nedělali nikdy ani u gynekologa a ani v porodnici v Podolí, ale třeba jsou u dvojčat zvyklosti jiné.
Jinak já bych teda nikomu takovouhle negativní reklamu nedělala, když vlastně nevíš, zda vůbec něco zanedbala…
Klára
Kláro, dík za tuto reakci-v podstatě je to tak, jak říkáš. Ale chápu, že Capinka to vnímá citlivě. Jsem na paní doktorku zvědavá (už jsem se objednala)-a pokud budu mít pochybnosti, že je vše tak, jak má být, změním ji za jinou.
Fakt mě mrzí, že mou paní doktorku postihl úraz, který ji asi na velmi dlouho nebo napořád vyřadí „z provozu“
J.