NT aneb šíjové projasnění

212
18.5.08 23:36

NT aneb šíjové projasnění

Ahoj kolegyne cekatelky, mám na Vás prosbu: byla jsem na prvosemestrálním screeningu a i když výsledky z krve byly dobré, Nt vyšlo moc vysoko, 2,71 mm. Rozhodujeme se, jestli půjdem na amnio, výskledky z tripple testů zatím nemáme, jdu na odběr až ve čtvrtek. Už si ale tři týdny koušu nehty nervozitou, jak moc je situace vážná.

Moc prosím, mohly byste mi napsat, jak to bylo u vás? Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
18.5.08 23:46

Zkus si precist tohle-treba te to aspon trosku uklidni.A nestresuj se-hlavne kvuli miminku.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
19.5.08 17:47

díky Tammy. to mi moc pomohlo, i když většina koček měla tu hodnotu podstatně nižší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
20.5.08 09:04

ahoj, my jsme meli NT 2.3, krev dobrou a celkovy vysledek rizika 1:15 000.to je myslim ten dulezity udaj, NT ani krev samo o sobe nic az tak dalece nevypovidaji. Jake jste meli to vysledne riziko vy? pokud je to mensi nez 1:300 (nekde uvadi az 1:500), asi ti amnio doporuci, jinak by to melo byt dobre!hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.5.08 10:15

PetroV,
já měla riziko z NT screeningu 1:190, doporučili mi amniocentézu a já na ni před týdnem v úterý byla. Nic to není, je to jen pár sekund, dělali mi to v Gennetu v Praze 7. Mezitím mi z tripltestů vyšlo riziko downa 1:70, takže mi udělali z plodovky rychlotest na chromozomální vady a výsledek: čekám naprosto zdravého chlapečka.
Nestresuj se a jestli máš výsledky rizikové, jinak než amniocentézou se neuklidníš. Je to lepší, než se až do porodu trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.5.08 10:16

PetroV,
já měla riziko z NT screeningu 1:190, doporučili mi amniocentézu a já na ni před týdnem v úterý byla. Nic to není, je to jen pár sekund, dělali mi to v Gennetu v Praze 7. Mezitím mi z tripltestů vyšlo riziko downa 1:70, takže mi udělali z plodovky rychlotest na chromozomální vady a výsledek: čekám naprosto zdravého chlapečka.
Nestresuj se a jestli máš výsledky rizikové, jinak než amniocentézou se neuklidníš. Je to lepší, než se až do porodu trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí