Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Pred 8 dny jsem dostala vyvolavaci injekci a menstruace se nedostavila. Dnes rano jsem mela TT pozitivni a pred chvili jsem zacla krvacet. Hladinu HCG jsem mela 500 pred dvouma dny. Co se deje?
Jeny a je to krvácení nebo spíše špinění? Pobolívá tě v podbříšku? Nevystřeluje ti bolest do lopatky? A v kolikátém bys měla být týdnu? Pokud by krvácení nepřestalo, a jinak ti nic nebylo, udělala bych si ráno další test a pro jistotu zašla znovu na krev. Nechci tě strašit, ale je třeba vyloučit mimoděložní těhotenství (když ho zadáš, najdeš na netu spoustu odkazů a příznaků). Přeji, ať tě tělíčko jen straší a ať je vše ok
. B
A je to silné? stejné jako menstruace nebo jiné? No uvidíš, taky záleží na těch osatních věcech, co jsem psala. Pokud už by to byl konec 5. týdne, tak by mimi mohlo jít vidět v děloze. Držím pěsti B.
jenny , radsi si zavolej na gyndu do nem. nebo tam rovnou zajed… Takove spineni nemusi nic znamenat, ale jistota je jistota ![]()
Drzim pesti, at vse dobre dopadne!
Ahoj. Taky jsem při druhé graviditě dostala injekci na vyvolání, též se objevilo něco jako hnědé krvácení akorát jsem jestě měla šílené křeče jako u menstruace. Pak dr. zjistil, že vážně těhotná jsem. Těhu bylo až do 28.týdne no problem, pak jsem kvůli otevření na 2 cm až do 36.týdne ležela a v 37.týdnu se nám narodil zdravý kluk.
Ahoj holky.Tak porad slabe krvacim, ale je to opravdu jak slabsi menstruace ani bolesti zadne nemam.Rano jsem si delalaTT a mam ho stale pozitivni.V utery mam jit na gynekologii.Jak dlouho mi muze TT stale ukazovat ze jsem tehotna kdybych o mimi prisla?
Jenny hladina HCG může být i po potratu hodně dlouho nahoře!
Neváhej! hlavně zatím se drž hodně v klidu a fakt lež!!!! odpočívej a nic nedělej podle mě jsi těhu a prostě jsi začala z nějakého důvodu špinit. třeba kámoška má málo těhu hormonů, tak taky začala špinit, dostala léky a musí ležet!
Zavolala bych dr. popř. navštívila pohotovost! není radno si s krvácením při těhu zahrávat! ani se špiněním raději dvakrát zbytečně než jedenkrát pozdě!
držím palečky ať je vše brzy ok!!!