MuDr. Švec

• Otevřená skupina

k popovídání, seznamení :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
27.1.14 15:33

MuDr. Švec

Ahoj holky :)
Já jsem teprve teď o víkendu objevila // tak jsem se chtěla zeptat jesli tu některá z vás nechodila k panu doktorovi na polikliniku sever? Chodím k němu už dýl, ale tohle je moje první těhu tak nevím co mám čekat :) Navíc mi přijde že mě na první prohlídku objednal celkem pozdě (za tři týdny - to budu 10tt) Tak budu ráda jesli nějaká máte zkušenost, jesli on to tak dělá běžně, mam v plánu tam jít a objednat se dřív, tak abych věděla jesli to projde :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4503
28.1.14 22:23

@Foxie Ahoj moc gratuluji ke //, s tvim lékařem zkušenost nemam :nevim: Dle čeho soudiš' že jsi v sedmém týdnu? Chodim na polikliniku pražská a tam mě objednali také až za tři týdny. Kolem osmého týdne je vidět na uz srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.1.14 08:25

@jaja1810 Děkuji… no já už jsem tam byla se přeobjednat a jdu už v pondělí :)
Tak spočítala jsem si to, vím kdy mi začala poslední ms (13.12.) a zkontrolovala jsem si to na těhotenské kalkulačce… sestřička mi to pak potvrdila :)
Vidíš já ani nevěděla že na pražské něco takového je, jak se v těch místech tolik nepohybuju :mrgreen: Jaký to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
29.1.14 10:39

Tak to potom jo :-) mě též těhotenství počítaly dle MS a nakonec byl dle dětské dr. u porodu o 2-3 týdny mladší ;-)
no pak my dej vědět jak jsi dopadla. Chodím tam k Dr. Trnovcovi a jsem tam spokojená. Doma mám 3 měsíčního špuntíka. A kde se nejvíce pohybuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.1.14 10:44

Tak ono to asi nikdy nebude 100% :mrgreen:
Dám, dám, už se nemůžu dočkat… ale mam trošku strach… snažili jsme se dlouho a je to naše první, tak jsem z toho trošku vyplesklá :mrgreen:
Tak nejčastěji na Vltavě a kolem JČU… do města se moc nedostanu, to tak jednou za uherák do centra, ale jesli bude vše ok, tak to asi bude jinak :P
A gratuluju k prckovi, určitě vám dělá samou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.1.14 13:12

Můžu ještě jeden dotaz? Vim že je to hodně dopředu a asi bych neměla tak předbíhat, když za sebou ještě nemam ani první kontrolu… Navíc je to celkem osobní otázka… Ale zajímalo by mě jesli si rodila tady v ČB nebo v ČK… Nějak jsem nad tím začala přemýšlet… a vím že tady mají perfektní vybavení, kdyby se náhodou nedejbože něco stalo, ale taky maj dost děsivou statistiku nástřihů… což mě trochu děsí, protože porodu se ani tak neděsim jako tohohle jednoho konkrétního úkonu :,( Vzhledem k tomu že v dnešní době jsou už výhody vyvrácený a ve výsledku jsou z toho jen problémy… Nevíš jak to je? A jakej je personál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
29.1.14 20:32

@Foxie děkuji ke gratulci. Rodila jsem celkem 2× tady v cb. Pokaždé mě nastrihli v českém Krumlově mě rodit odmítli. :?. Ale jsem složitý případ ;). Já se pohybuji na Máji i na Vltavě mám tam holku ve školce, vše je na delší vyprávění. Chápu tě, že máš obavy, také jsem je měla. Neboj vše bude určitě v pořádku. A porodnici si vybereš až se to bude blížit a doktor ti s tím určitě poradi ;). Nástřihu se neboj ten neucitiš. Omlouvam se za chyby píšu z tabletu a nějak to tu mám nastaveny divně.. tak snad to bude k přečtení. Uspavam malého a musím s nim ležet, protože když odejdu je do minuty vzhůru a pak je schopny proplakat celou noc :zed: :andel: jinak je to andílek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.1.14 10:08

Ale jinak si byla spokojená? :)
Já jsem hroznej plašan tak všechno řeším strašně dopředu :) Tý bolesti se ani tak nebojím, to spíš těch následků, ale asi s tím tak jako tak moc neudělám a nejspíš mi to v tý situaci pak už bude jedno :mrgreen: Ale prostě mozek pracuje… :zed:
Náhodou, píšeš docela v pohodě, dá se to přečíst normálně… :) Oproti lidem po kterých kolikrát něco čtu… To je někdy za trest :mrgreen: Já kolikrát taky nějaký chyby udělám, ale když mi někdo napíše a co slovo to chyba, to bych si rvala vlasy, takže fakt v pohodě :mrgreen:
Malej to má vykoumaný :) A ty si alespoň taky chvilku oddychneš pak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
30.1.14 20:14

No spokojená těžko říci… nemám srovnání. Co se týče lékařské péče ano. Jídlo děs běs :mrgreen: Osobní zkušenost z porodů - tak je lepší mít tam partnera. Nejhorší odd pro šestinedělí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.1.14 13:25

Já ke Švecovi chodím a nemůžu si ho vynachválit, je super! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 13:27

@jaja1810 Tak to se budu muset pořádně nakřečkovat jídlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.1.14 13:28

@Foxie rodila jsem v ČB a naprostá spokojenost jak na sálech tak na šestinedělí. Jsem bez nástřihu i jakýchkoliv poranění. Já jsem tedy cvičila s balonkem EPI-no, ale o tom jsem jim ani neřekla a taky mě nestřihali, takže to jen tak preventivně nedělají. A byla jsem spokojená

Příspěvek upraven 31.01.14 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 13:29

@eseta Tak já k němu chodím už taky pár let a nikdy žádnej problém… O mimčo jsme se snažili s přítelem rok a teď poprvé // tak nevím co mám čekat :) Spíš mě zarazilo že mě objednali za dlouho, ale vetřela jsem se jim tam dřív… tak teď už jen doufat že bude všecko jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 13:31

@eseta Tak to děkuju za uklidnění.. Mě jen vyděsila tak jejich statistika 42% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.1.14 13:33

@Foxie my čekali 5let :zed:
Já k němu šla poprvé v těhotenství až když mě uvolnili z CARu, to bylo okolo 12tt, do té doby mě kontrolovali oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny