MuDr. Švec
- Otevřená skupina
k popovídání, seznamení :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Foxie píše:
@eseta Tak to děkuju za uklidnění.. Mě jen vyděsila tak jejich statistika 42%
a statistiku jsi vyčetla kde? já jen že hodně recenzí je třeba i tady na EM špatných, ale já za sebe nemůžu říct jediné špatné slovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eseta Tak to bylo opravdu vymodlený miminko.. Po takový době jste si to fakt zasloužili… takže gratulace ![]()
No právě jsem si našla statistiku přímo na stránkách který se zabývaly nástřihem. Ale ruku do ohně za ně nedám a ani nevím jak starý byly. Proto jsem se taky na to radši ptala někoho kdo má osobní zkušenost. Přeci jen Krumlov je odtud z ruky, i když tam prý mají mnohem lidštější přístup. Taky jsem právě četla diskuse kde to hodně maminek hanilo. Hlavně personál. Ale upřímně dokud na mě nikdo nekřičí a o mimčo je postaráno.. (a nedělaj zákroky který nemusí) tak mi jsou protivný sestry ukradený. Spíš bych si chtěla udělat názor jak to doopravdy funguje. I když mam na to ještě plno času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych třeba do Krumlova nešla. Mě šlo hlavně o malou a péči o ní v případě potřeby. Radši bych vydržela nepříjemné sestry nebo PA, než kvůli své pohodlnosti jela do ČK a nedejbože se něco stalo a pak si mlátila hlavu, že kvůli převozu, který i s rychlou trvá 20min se mohlo něco podělat. Navíc už poslední dobou slýchám i na Krumlov celkem stížnosti. Jako je to každého věc, nechci ti to vymlouvat, nebo tak…já to mám prostě nastavené takhle.
A nakonec jsem tady byla vážně moc spokojená, takže bych neměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je jasný že při konečným rozhodnutí bych se rozhodovala podle prcka a ne podle sebe, už jsem předtím říkala že ve výsledku to co teď řeším mě pak bude zajímat asi minimálně. Hlavní bude aby o mrně bylo postaráno. Ale já jsem takovej plašan trošku, tak dělám takový výzkumy a sháním co nejvíc informací
Ono to takhle asi vypadá že řeším hlouposti, ale jde spíš právě o informace se kterýma pak budu pracovat, než o to že bych se teď přímo rozhodovala. Protože Krumlov a Budějce jsou dvě diamterálně odlišný porodnice a každá má něco čim by mě oslovila. Sama ale nemůžu posoudit co je nakolik pravda, takže tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxie uvidíš, ještě máš fůru času, můžeš se jít do obou podívat, i když to je podle mě zbytečný, protože všude se budou snažit vypadat co nejlíp ![]()
Třeba jsem slyšela dobrý věci o Písku, sice je to dál, ale chválí si ho. Jen já bych tam dojet nestihla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eseta To je jasný. Kdoví co ještě bude
Ale vím co jsem chtěla vědět, takže děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxie pokud ti nevadí protivní sestry tak určitě čb jak psala @eseta tak odborná péče je určitě v čb lepší ale fakt se zásob jídlem to se tam jíst prostě nedá. Jinak když jsem s druhým prckem ležela na riziku tak tam sestřičky byly suprové, nechápu proč na šestinedělí jsem chytla nepříjemní poprvé když jsem tam byla tak fakt byli protivný (byla jsem tam o víkendu) a pak jsme se o druhé snažili čtyři roky a oni si mě tam po pěti letech pamatovali-nebo to alespon tvrdili - a to mě poprvé pustili s porodnice po necelých 60 hodinách tak asi proto jsem s toho všeho byla dost vyjukaná
. Po druhé jsem tam byla ty tři dny…
Nestresuj se uvidíš jak se bude vyvíjet těhotenství a dle toho se pak rozhodneš. Naštěstí nejsme v praze kde se musí rezervovat porodnice…, takže až to přijde bude rozhodující kam budeš chtít a když se bude předpokládat, že je riziko tak čb. Mám dvě kamarádky které první rodili v čb a druhé si zajeli porodit do čk. Víš co ono taky ženská je plná hormonů první dítě nevíš co dřív, ikdyž jsem si myslela, že jsem připravená dobře - tak jsem byla hodně vyjukaná a při druhém pohodář
neboj vše bude dobré!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju
My jsme dneska šli k doktorovi a vše ok.. Jen je prcek menší o týden
a další kontrola až za měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super zprava. Držím palečky! Aby jste byli v pořádku
i nadále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už máme za sebou i screening… UTZ dopadl prej ukázkově, tak jsem zas o něco klidnější… i když… ![]()
Ale zajímá mě ještě jedna věc - Velký UTZ ve 20. týdnu - posílali vás k Čutkovi a nebo to doktor dělal sám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxie tak to je přímo skvělé!!!
po každé jsme jeli k čudkovi, takže dva různí lékaři nás posílali k němu. Na fote u tvého profilu je vaše mimi? a necháte si říct co čekáte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaja1810 Doufám že i krev bude ok a už si to budu jen užívat ![]()
Tak ono je to asi lepší… Tam na to budou asi líp vybavený ![]()
JJ, Doktor říkal že to je až nezvyklý, že se mimi na utz tak ukazuje a nechá se v klidu vyfotit ![]()
Chtěli bysme to vědět
Všichni nám totiž předpovídali holčičku a doktor teď říkal že něco mezi nožičkama vidí, že by to mohl být kluk. Tak ještě víc podnítil naší zvědavost
Uvidíme no. Na další kontrolu jdu za 14 dní, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- OLA87 , 28.7.23 20:18
- Frudge , 5.2.23 21:05
- wacinka , 25.7.22 07:19
- sasanka145 , 5.4.20 19:28
- Sabelaia , 22.3.19 20:51
- Patnáctkacislome , 17.2.19 18:39
- lenui , 1.6.18 18:37
- evaziza , 6.12.17 23:00
- renatahorova , 15.11.17 13:22
- martinikm , 12.10.17 10:57
- Anaj81 , 22.9.17 13:48
- Omiii , 14.9.16 21:41
- JanaNaty , 27.8.15 22:10
- chigos , 9.7.15 20:24
- Bjustřík , 3.7.15 23:41
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Zkušenost s Thule Urban Glide vlak RJ...
- 15.4.26 14:44
- Ralzinka88
- 1
Jsem zvrácený? Není mi líto lidí
- 15.4.26 14:33
- Anonymní
- 2
Gynex u mě a Selzink + L-karnitin u...
- 15.4.26 15:31
- Liskulaska
- 4
+2kg za týden ve 38tt, je to normální?
- 15.4.26 14:17
- Semtex
- 6
Záhadná zmizení osob
- 15.4.26 15:35
- Barevné klubíčko
- 33
Syn nechce chodit ve škole na obědy
- 15.4.26 15:27
- Menton
- 26
Výrazné zhubnutí bez změny stylu. Mohu...
- karkarka
- 7
Pustit dítě na výlet bez podsedáku?
- Anonymní
- 40
Tlak a bolest v lopatce az k prsu
- 15.4.26 13:29
- Emka135
- 4
9DPO - jak vypadal váš test?
- 15.4.26 15:21
- Janča_6
- 60
Nové příspěvky
Pustit dítě na výlet bez podsedáku?
- 15.4.26 15:42
- j.a.n.i1
- 42
Záhadná zmizení osob
- 15.4.26 15:42
- Anonymní
- 34
Trčící palec ze silonek – máte nějaké hacky?
- 15.4.26 15:41
- TaLucie
- 68
Pokažené zásnuby?
- 15.4.26 15:40
- Anonymní
- 633
Milenky sem nová diskuze
- 15.4.26 15:39
- jege
- 98609
Syn nechce chodit ve škole na obědy
- 15.4.26 15:37
- kyslík
- 28
Kdo z nás dvou je nohama na zemi?
- 15.4.26 15:36
- IcePlanet7
- 256
Brnění, slabost, třes
- Evkad
- 35094
Uvolňujete děti ze školy před přijímačkami?
- j.a.n.i1
- 143
Gynex u mě a Selzink + L-karnitin u...
- Liskulaska
- 4