MuDr. Švec

• Otevřená skupina

k popovídání, seznamení :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
31.1.14 13:34
@Foxie píše:
@eseta Tak to děkuju za uklidnění.. Mě jen vyděsila tak jejich statistika 42% :mrgreen:

a statistiku jsi vyčetla kde? já jen že hodně recenzí je třeba i tady na EM špatných, ale já za sebe nemůžu říct jediné špatné slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 13:39

@eseta Tak to bylo opravdu vymodlený miminko.. Po takový době jste si to fakt zasloužili… takže gratulace :kytka:
No právě jsem si našla statistiku přímo na stránkách který se zabývaly nástřihem. Ale ruku do ohně za ně nedám a ani nevím jak starý byly. Proto jsem se taky na to radši ptala někoho kdo má osobní zkušenost. Přeci jen Krumlov je odtud z ruky, i když tam prý mají mnohem lidštější přístup. Taky jsem právě četla diskuse kde to hodně maminek hanilo. Hlavně personál. Ale upřímně dokud na mě nikdo nekřičí a o mimčo je postaráno.. (a nedělaj zákroky který nemusí) tak mi jsou protivný sestry ukradený. Spíš bych si chtěla udělat názor jak to doopravdy funguje. I když mam na to ještě plno času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.1.14 14:06

Já bych třeba do Krumlova nešla. Mě šlo hlavně o malou a péči o ní v případě potřeby. Radši bych vydržela nepříjemné sestry nebo PA, než kvůli své pohodlnosti jela do ČK a nedejbože se něco stalo a pak si mlátila hlavu, že kvůli převozu, který i s rychlou trvá 20min se mohlo něco podělat. Navíc už poslední dobou slýchám i na Krumlov celkem stížnosti. Jako je to každého věc, nechci ti to vymlouvat, nebo tak…já to mám prostě nastavené takhle.
A nakonec jsem tady byla vážně moc spokojená, takže bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 14:17

Tak to je jasný že při konečným rozhodnutí bych se rozhodovala podle prcka a ne podle sebe, už jsem předtím říkala že ve výsledku to co teď řeším mě pak bude zajímat asi minimálně. Hlavní bude aby o mrně bylo postaráno. Ale já jsem takovej plašan trošku, tak dělám takový výzkumy a sháním co nejvíc informací :nevim: :) Ono to takhle asi vypadá že řeším hlouposti, ale jde spíš právě o informace se kterýma pak budu pracovat, než o to že bych se teď přímo rozhodovala. Protože Krumlov a Budějce jsou dvě diamterálně odlišný porodnice a každá má něco čim by mě oslovila. Sama ale nemůžu posoudit co je nakolik pravda, takže tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.1.14 14:21

@Foxie uvidíš, ještě máš fůru času, můžeš se jít do obou podívat, i když to je podle mě zbytečný, protože všude se budou snažit vypadat co nejlíp :think:
Třeba jsem slyšela dobrý věci o Písku, sice je to dál, ale chválí si ho. Jen já bych tam dojet nestihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.1.14 14:28

@eseta To je jasný. Kdoví co ještě bude :mrgreen: Ale vím co jsem chtěla vědět, takže děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
31.1.14 16:10

@Foxie pokud ti nevadí protivní sestry tak určitě čb jak psala @eseta tak odborná péče je určitě v čb lepší ale fakt se zásob jídlem to se tam jíst prostě nedá. Jinak když jsem s druhým prckem ležela na riziku tak tam sestřičky byly suprové, nechápu proč na šestinedělí jsem chytla nepříjemní poprvé když jsem tam byla tak fakt byli protivný (byla jsem tam o víkendu) a pak jsme se o druhé snažili čtyři roky a oni si mě tam po pěti letech pamatovali-nebo to alespon tvrdili - a to mě poprvé pustili s porodnice po necelých 60 hodinách tak asi proto jsem s toho všeho byla dost vyjukaná 8o. Po druhé jsem tam byla ty tři dny…
Nestresuj se uvidíš jak se bude vyvíjet těhotenství a dle toho se pak rozhodneš. Naštěstí nejsme v praze kde se musí rezervovat porodnice…, takže až to přijde bude rozhodující kam budeš chtít a když se bude předpokládat, že je riziko tak čb. Mám dvě kamarádky které první rodili v čb a druhé si zajeli porodit do čk. Víš co ono taky ženská je plná hormonů první dítě nevíš co dřív, ikdyž jsem si myslela, že jsem připravená dobře - tak jsem byla hodně vyjukaná a při druhém pohodář :lol: neboj vše bude dobré!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.2.14 12:26

Holky děkuju :) My jsme dneska šli k doktorovi a vše ok.. Jen je prcek menší o týden :lol: a další kontrola až za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
9.2.14 20:07

Tak to je super zprava. Držím palečky! Aby jste byli v pořádku :hug: i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.2.14 15:02

@jaja1810 děkujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.3.14 12:44

Tak už máme za sebou i screening… UTZ dopadl prej ukázkově, tak jsem zas o něco klidnější… i když… :mrgreen:
Ale zajímá mě ještě jedna věc - Velký UTZ ve 20. týdnu - posílali vás k Čutkovi a nebo to doktor dělal sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
28.3.14 21:11

@Foxie tak to je přímo skvělé!!! :potlesk: :dance: :hug: po každé jsme jeli k čudkovi, takže dva různí lékaři nás posílali k němu. Na fote u tvého profilu je vaše mimi? a necháte si říct co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.3.14 14:01

@jaja1810 Doufám že i krev bude ok a už si to budu jen užívat :)
Tak ono je to asi lepší… Tam na to budou asi líp vybavený :)
JJ, Doktor říkal že to je až nezvyklý, že se mimi na utz tak ukazuje a nechá se v klidu vyfotit :lol:
Chtěli bysme to vědět :) Všichni nám totiž předpovídali holčičku a doktor teď říkal že něco mezi nožičkama vidí, že by to mohl být kluk. Tak ještě víc podnítil naší zvědavost :mrgreen: Uvidíme no. Na další kontrolu jdu za 14 dní, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny