MUDr. UHROVÁ-Mediscan

226
20.3.06 08:53

MUDr. UHROVÁ-Mediscan

Ahoj holky,
mate nektera zkusenosti s MUDr. Uhrovou z Mediscanu? Uvitam jakekoliv informace, predevsim me zajima jeji pristup k problemum a k maminam v tehotetenstvi.
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
20.3.06 09:14

Ahoj,

dr. Uhrová sledovala obě moje těhotenství, obě perfektně. Mám na ní mobil, můžeš jí zavolat, když jsem nepřišla na prohlídku, volala ona mě ;-)

Pracuje v CAR v Motole, takže těhulky vnímá jako zázrak, je fakt skvělá.

Akorát jsem měla pocit, že nebere nové pacientky, ale asi se něco změnilo.

Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
226
20.3.06 09:34

To je uzasny. A jak to u ni chodilo v tehotenstvi - dela pri kazde kontrole UZ a jak caste u ni kontroly jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.3.06 09:37

Má utz v ordinaci, takže byl skoro při každé kontrole. Na větší utz tě pošle do Gennetu. Já měla v obou těhotenstvích mírné problémy, takže jsem chodila tak jednou za tři týdny, někdy jednou za 14 dní. :-)

Klidně se ptej, mě takhle nenapadne co všechno by tě zajímalo. ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
226
20.3.06 10:37

A nevis, jak se stavi k neschopenkam v tehu? Jsem totiz po potratu a minule jsem chodila do prace i kdyz mi nebylo zrovna nejlip (ted si to vycitam). Nepatrim mezi ty, ktere by skemrali o neschopenku,ale zase na druhou stranu, uz se ted hodne bojim cokoliv riskovat…

A diskutovala s tebou v tehu treba i to, jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.3.06 10:55
:-)

U Vojty jsem šla na neschopenku po třetím měsící, to mě ukecávala sama, ale zas tolik práce jí to nedalo. :-)

U Val jsem si o ni na férovku řekla, i když na začátku problémy nebyly, ale měla jsem tak o dost víc peněz než kdybych byla na RP.

Vždycky se mě ptala jak se cítím, nic nepodcenila, spíš naopak. Fakt můžu jen doporučit. :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
6165
26.3.06 20:19

MUDr. Uhrová pracuje v Motole v CAR, ale i na částečný úvazek ( st-pá odpoledne ) v Mediscanu na Praze 1. Je to skvělá, příjemná doktorka s pochopením, když se hned nedaří. K neschopence v těhotenství se staví pozitivně. Já jsem s ní byla moc spokojená. Teď sice chodím ke své nejmilejší doktorce, protože se mi přestěhovala blíže do centra, ale když měla ordinaci z ruky, tak jsem právě navštěvovala Dr. Uhrovou a byla moc milá. Jediné je, že toho má opravdu hodně a tak zpoždění bývá samozřejmostí a také jsem měla za to, že nové pacientky už nebere, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
26.3.06 21:13

ahoj holky,ja take chodim k dr.Uhrove do caru v motole,doporucil a vlastne sam ji zavolal muj endokrinolog,ktery je take z motola.

missorko,nebo nekdo nevite,ja teda uz nemam chodit ke sve gyndarce?kdyz jsem z usti nad labem,nejde to ze tady budu mit obvodni gyndarku a k ni budu dojizdet jako do caru?ona i sama se me ptala koho mam jako obvodniho gyndare a poslala mu zpravu,tak nevim?

je videt ze toho ma hodne,ze jakoby porad nekam specha,ale pusobila na me velice kladne,mile,tak snad mi pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.3.06 21:36

Kamil,

pokud k ní chodíš do CARu, tak obvodního gynekologa neměníš, ten ti zůstane.

Jak ní chodím do její soukromé praxe.

Držím palečky, ať pomůže.

• Citovat
  • Upravit
2109
26.3.06 21:38

aha,tak to jo,diky.
zitra me ceka laparka a po laparce jdu k ni na kontrolu,mam i ted zacit brat duphaston,tak doufam,ze budu co nejdriv tehu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.3.06 13:26

Ahoj. Mudr. Uhrova je absolutne super. Chodila jsem k ni, protoze jsem taky pracovala v Motole. Ale pak si me prevedla prave do Mediskanu. Je opravdu vyborna. Vysla mi ve vsem vstric a take mi volala, kdyz mi neco potrebovala sdelit. Ted jsme se prestehovali z Prahy do Litvinova a po jeji peci se mi bude fakt styskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.3.06 13:46

Jo a neschopenku mi nutila snad od prvni navstevy, co jsem otehotnela. A jsou tam i prijemne sestricky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.3.06 13:48

Na dr Uhrovou nedám dopustit. Od doby ,co jsem u ní (11/03) se gyndy nebojím a naopak se tam vždy těším.
Z těhu měla radost pomalu jak já, vše jakoby se týkalo jí samotné. Je úžasná a má ten nejlepší přístup a skoro bych řekla, že tu práci dělá opravdu z velké lásky a s citem. Je příjemná a má velké pochopení pro mé obavy z vyšetření (která dr by se s vám navíc po porodu dohadovala o tom, že chcete zrcátka na vyšetření ta njemenší, pro panny?). Ochotná a vychází maximálně vstříc. Čekání bývá, často se i stane, že dorazí pozdě, protože je u porodu své pacientky (normálně nerodí) - takhle kvůli mě musely pacientky taky čekat:)
Chodila jsem k ní pak i do Motola na poradnu, v případě potřeby si nás zvala i mimo poradnu do CAR, kde těhule kontroluje (sestry tam z toho jsou vyloženě znechucen a dávaj to náležitě najevo, leč ona se nedá).
Vytížená bude nejspíš maximálně.
Jsem přesvědčená, že rodit musim jedině s ní:) a jestli skončí praxi, už mě na gyndu nikdo nedostane:)
Ode mě jen samou chválu…doporučila mi jí jedna sestra z Motola - gyndy a nadosmrti jí budu vděčná…Ona je typ doktora, kterýmu bych za přítomnost u porodu i zaplatila (jakože j sm nemusela).
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.5.06 22:14

reakce

Já mám s Dr.Uhrovou ne moc dobré zkušenosti z CAR. Dělala mi rentgen průchodnosti vaječníků a bylo to dost brutální a ještě jsen si vyslechla že chci rodit a nic nevydržím( a to nejsem žádný cimprlich) a vím o dalších pacientkách které taky byli nespokojený.Tak nevím dost mě překvapily vaše kladné reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
3.5.06 19:36

aaji,koukala jsem ze jsi i u nas na diskuzi v profi snazilkach,ja teda zatim zadnou negativni zkusenost a nazor na ni nemam,az od tebe,ale ke me se chova krasne,citlive a moc se snazi,ja na ni nedam dopusit,a ze toho mam za sebou uz hodne!

pruchodnost kdyz se dela rentgenem tak to boli dost a nezalezi na tom kdo ti to dela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí