Pichani na boku

474
17.3.06 17:46

Pichani na boku

Ahoj nastavajici i soucasne maminky :D
nejak me posledni 3 dny picha na pravem boku (spis dole) nevite, jestli to muze souviset s tehotenstvim nebo spise s necim jinym??? K doktorovi jdu az za tyden :(

Diky predem za odpovedi,

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
17.3.06 18:43

Cokoli:
výhřez bederního obratle
ledvina
vaječník
větry
atypická projekce bolesti přetížených zad
rozepínání dělohy … vyber si :wink: . Ne, vážně, může to být úplně cokoli, všechny tyto věci mě někdy bolely/píchaly v boku, spíš dole. Kdyby ti bylo i celkově hůř, byla jsi schvácená nebo měla teplotu, radši utíkej k doktorovi hned. Ale v tom stupni těhotenství to může být to poslední, mimčo rychle roste. :lol:
Pohodový zbytek těhu. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.3.06 07:58

Diky moc, taky si myslim, ze to bude ta deloha, doufam :D

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.06 09:01

Ahoj,
zrovna vcera jsem byla u doktora a ptala jsem se ho na to, protoze mam stejne problemy - je to (nejvic pravdepodobne) od toho, jak roste deloha a natahuji se tam ty vazy.
Ale nech se radsi zkouknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.06 09:02

Ahoj,
zrovna vcera jsem byla u doktora a ptala jsem se ho na to, protoze mam stejne problemy - je to (nejvic pravdepodobne) od toho, jak roste deloha a natahuji se tam ty vazy.
Ale nech se radsi zkouknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.3.06 21:10

Ahojky.

Tak mě touhle bolestí trápili větry :( Co já v těhotenství a po porodu vypila fenyklového čaje. Ten bys ale mohla zkusit. Pokud by to byli větry mohl by ti na to zabrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
23.3.06 09:35

simonko,kdyby to delalo mne tak si myslim ze je to slepak,ja ho mela.je to v podstate tak kde je vajecnik-aspon si myslim,hodne blizko,ale jako nedoktorka ti to nemuzu rict 100 takze nejlepsi bude jit k Dr driv.(a on uz to stejne tyden je,ze)
a je pravda jak pise marci,muzou to byt vetry mne se uz 2× stalo ze jsem sla na gyndu ze me tam neco boli a citim boulu a on mi rekl ze jsou to jen zvetsena a podrazdena streva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí