Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nastavajici i soucasne maminky ![]()
nejak me posledni 3 dny picha na pravem boku (spis dole) nevite, jestli to muze souviset s tehotenstvim nebo spise s necim jinym??? K doktorovi jdu az za tyden ![]()
Diky predem za odpovedi,
S.
Cokoli:
výhřez bederního obratle
ledvina
vaječník
větry
atypická projekce bolesti přetížených zad
rozepínání dělohy … vyber si
. Ne, vážně, může to být úplně cokoli, všechny tyto věci mě někdy bolely/píchaly v boku, spíš dole. Kdyby ti bylo i celkově hůř, byla jsi schvácená nebo měla teplotu, radši utíkej k doktorovi hned. Ale v tom stupni těhotenství to může být to poslední, mimčo rychle roste. ![]()
Pohodový zbytek těhu. Eva
Ahoj,
zrovna vcera jsem byla u doktora a ptala jsem se ho na to, protoze mam stejne problemy - je to (nejvic pravdepodobne) od toho, jak roste deloha a natahuji se tam ty vazy.
Ale nech se radsi zkouknout ![]()
Ahoj,
zrovna vcera jsem byla u doktora a ptala jsem se ho na to, protoze mam stejne problemy - je to (nejvic pravdepodobne) od toho, jak roste deloha a natahuji se tam ty vazy.
Ale nech se radsi zkouknout ![]()
Ahojky.
Tak mě touhle bolestí trápili větry
Co já v těhotenství a po porodu vypila fenyklového čaje. Ten bys ale mohla zkusit. Pokud by to byli větry mohl by ti na to zabrat ![]()
simonko,kdyby to delalo mne tak si myslim ze je to slepak,ja ho mela.je to v podstate tak kde je vajecnik-aspon si myslim,hodne blizko,ale jako nedoktorka ti to nemuzu rict 100 takze nejlepsi bude jit k Dr driv.(a on uz to stejne tyden je,ze)
a je pravda jak pise marci,muzou to byt vetry mne se uz 2× stalo ze jsem sla na gyndu ze me tam neco boli a citim boulu a on mi rekl ze jsou to jen zvetsena a podrazdena streva!