Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych vás zkušenější poprosit o radu. V dubnu jsem objednaná na 2. ultrazvuk ve 21. týdnu. Ráda bych věděla, zda je možné při tomto ultrazvuku určit pohlaví dítěte a získat CD z ultrazvuku nebo je třeba objednat se a připlatit si 3D ultrazvuk. Jdu do centra prenatální diagnostiky v Brně na ul. Kozí.
Díky moc za odpovědi
Michaela
Ahoj, já jsem byla na ultrazvuku v 20. týdnu a bylo možné si vzít s sebou video kazetu a na ni nechat ultrazvuk nahrát. Je možno i vytisknout fotku. dohromady to stojí kolem 130 Kč. Tvůj gynekolog by Ti to měl říct, než Tě pošle na ultrazvuk. ;o)
Ahoj Misicko,na kozí přímo jsem byla a určitě lze ve 21tt určit pohlaví miminka.Jen záleží na tom,jestli nebude otočeno tak,že pak není nic vidět.
Já tam byla ve 20tt a spolehlivě mi určil pohlaví.Můžeš si nechat nahrát utz na videokazetu,kterou si buď sama přineseš,nebo dražší varianta je že ti ji oni sami prodají.Já odcházela s fotečkou a nahranou videokazetou a chudší o 450,–kč.S tím 3D utz nevím,zda mají-tam se spíš,pokud si poslaná na cílený utz ve 20tt sleduje srdce,mozek,ostatní orgány.Průtoky krve placentou a jiné velmi důležité věci.3D utz v tomto případě nepoužívají.Měj se
Na Kozí jsem nebyla, ale dám ti jiného tipa: domluv se tam, a vezmi manžela. Už je na co koukat
a je to jiné než si to pak pustit doma. Můj byl od té doby spolutěhotný ![]()
Eva
Ahojky,
taky jsem byla kolem 20tt na Kozí ul. ![]()
Nechala jsem si za 200,– Kč nahrát videokazetu a pohlaví určili na 100% - koneckonců to poznal i laik na videu, že tam ten pindík je ![]()
Teď nevím, jestli dělají i CD, zkus si tam zavolat
Dle www stránek http://www.prenatal.cz/ to vypadá jen video …
Peťula + Pavlík 9,5měs