MUDr. Cimrová Brno?

86
10.1.11 16:02

MUDr.Cimrová Brno?

Zdravím všechny! Prosím o radu. Dcera (15m) má počtvrté bronchitidu a dětská lékařka nám doporučila alergologii - MUDr. Cimrovou z Brna. Chtěla jsem si najít její sídlo a na stránkách www.znamylekar.cz jsem natrefila na její velmi negativní hodnocení. Čekací dobu nejméně 2h potvrdila i ta malá hrstka spokojených. Neznáte někdo? Máte jakékoli zkušenosti? čeká se pravidelně tak dlouho? Děkuji mnohokrát za reakce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
10.1.11 17:18

Tuto paní doktorku neznám, ale já chodím na Hybešovu k MUDr. Orálkové a tam chodí strašně moc dětí. Je příjemná, snaží se maximálně vyjít vstříct a dodržovat objednací dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
10.1.11 17:23

Doporučuji centrum AKI http://www.akialerg.com/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
jjulika+
1.3.13 10:20

Ahoj s Mudr Cimrovou mám velice špatnou zkušenost. Hned ve dveřich jsem z ní neměla dobry pocit. V čekarne ma dětsky koutek a na zdi dva napisy aby si děti po sobě uklidily. V ordinaci má take detsky koutek. Syn si tam šel hned hrat a Cimrová na něho byla dost zlá když mu třeba něco spadlo a když si syn stupl na malou židličku, že si chtel podat hračku tak než jsem stačila zareagovat a tak na něho zase vyjela byla jsem v šoku a nemohla jsem ani reagovat a nakonec když jseme vedle v místnosti čekaly než nám nepříjemna přestarlá sestřička objednala další termin, tak Filipek tam sahl na otevřenéj šuplík a to jste měli vidět jak ho seřvala a zavřela se v ordinaci, Ja jsem stala jak opařena i sestřiška byla troch zaskočena. Zmohla jsem se jen na to at mi naše papiry, jsem už nikdy nepřijdem. Cely den jsem z toho byla špatna. Druhy den jsem ji volala a oznamila, že si budu stěžovat na Česke Lekařske komoře, tak se mi omluvila. Jsem z toho špatna ješte ted a to už je to rok. A pak díte sverte takovemu lekaři. Rozhodla jsem se mu mandle netrhat. Opravdu hrozny zažitek. Říka se o ni, že je špička ve svém oboru ale s tímhle chovánim je to u mne buran. Zdenka z Brna

• Citovat
  • Upravit
2670
1.3.13 10:23

Tak já chodím do AKI a je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjulika+
1.3.13 10:23

Pani Mudr Votavova Erika je v pohode přijemna a vyzařuje z ní klid cítim se tam u ni dobře da se s ní mluvit o všem a jak je videt na děti je zvykla im když jsou neposedne. DOPORUČUJI Zdenka z Brna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty