Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj lidi, máte někdo zkušenost s tímto doktorem, který má ordinaci v Klatovech? prý k němu jezdí plno lidí z ČR, ale nikde není moc recenzí.. opravdu pomůže? Děkuji
Na Youtube je s nim spousta videi, staci zadat jeho prijmeni. Neznam ho osobne, ale podle toho jak vystupuje to neni klasicky doktor, ktery na kazde pichnuti pise prasky a ockoval by deti v 9ti tydnech
Ale asi jsi k nemu z nejakeho duvodu nasla cestu, tak vis, jaky ma pristup. Snad nekdo napise vice ![]()
Ahoj.Mam zkušenosti s panem doktorem Lebenharta a za mě jen to nejlepší. Pomohl a pomáhá nám jak k lepšímu zdraví, tak malému k uzdravení mozku. ![]()
Přečtěte si některou z jeho knih. Mám obě. Moc si pana doktora vážím. Vždy má pro mě dobrou radu co se homeopatik týče.
Znám osobně pana doktora, byla jsem u něho dvakrát, kdy jsem vyhořela, nepotřebovala jsem jíst, jen jsem spala a spala. Za tři měsíce jsem zhubla 12 kilo a jediné řešení byla antidepresiva. Pán doktor mě pečlivě a starostlivě vyslechl a dal léčbu, která pomohla. Pokud takto pomáhá dětem, a vím, co to je mít nemocné dítě a klasická medicína jen krčí rameny, tak je to skvělý lékař. Kdo o něm řekl, že je šarlatán, tak asi neví, co to slovo znamená a chce ubližovat tomu, kdo si zaslouží poděkování a úctu.