Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Laaja píše:
Ahoj,
tyjo, úplně chápu jak se cítíš. mě tohle jednou jedinkrát řekl chlap a nestíhal se divit. A to jsem byla štíhlá, vysportovaná, svaly na břichu a on si dovolil říct, že na nějaké fotce od moře vypadám obtloustle. Sám nabral za tu dobu, co jsme spolu 20kg. No v každém případě jsem mu to vrátila i s úroky. začala jsem poukazovat na jeho břicho a nedostatek pohybu a pořádné jídlo neviděl ani z rychlíku. Kupovala jsem zásadně jen ovoce, zeleninu, dietní jogurty, takové ty polystyreny atd. a dělala samá netučná jídla, bez chuti a vůně. A sex taky pěkně dlouho nebyl. Nakonec ho to udolalo a ještě škemral a prosil a omlouval se. Ale trvalo to několik týdnů než mu došlo, že přestřelil.
Být tebou, tak provedu odvetnou akci. Začni vařit extra zdravě, začni chodit cvičit ven 2-3× týdně a on bude hlídat, předáš dítě mezi dveřmi a rychle utíkej
A pokud se mu něco nezdá na úklidu, tak ať si to udělá sám zatím co se bude odpoledne starat o vaše dítě. To ho myslím naučí si vážit toho, co do té chvíle měl.
Tak dnes opět . Vzal si malou a říká podej mi plýnu a já na to si jí podej sám. ON a to musím vztávat Já jo musíš ,já taky musím.ON kdyby si musela tak to taky vypadá jinak .. zakladatelka
@Lizbeth píše:
Myslím, že ve většině příspěvků ale doopravdy nejde o BORDEL a KEJTY..ale o to, zadupat partnera a jeho sebevědomí a své si posílit..nic víc..
Nejde doopravdy o to co přesně říká, ale co tím myslí - nevážím si tě, vadíš mi, nejsem spokojený, líbí se mi tě ponižovat..
Na tohle téma jsme se už několikrát dohadovaly .. Já někdy nevím co se to sním děje
@Anonymní píše:
Tak dnes opět . Vzal si malou a říká podej mi plýnu a já na to si jí podej sám. ON a to musím vztávat Já jo musíš ,já taky musím.ON kdyby si musela tak to taky vypadá jinak .. zakladatelka
Tak to byl asi překvapený, že plína nemá nožičky a musí si jí podat sám
.
Trochu mi to připomělo mého muže (který je jinak ale zlato) - když měl jednou výjimečně odvést děti do školky, nachystala jsem mu všechno oblečení na hromádky, na stole měli danou snídani, v koupelně pastu na kartáčkách, poučené, že musí ráno fakt fungovat bez zlobení atd. Pak se mě večer ptal, co mě trvá ráno tak dlouho, že se s nima vypravuju hodinu, jim že to trvalo asi 20 minut
.
@Milli píše:
Tak to byl asi překvapený, že plína nemá nožičky a musí si jí podat sám.Trochu mi to připomělo mého muže (který je jinak ale zlato) - když měl jednou výjimečně odvést děti do školky, nachystala jsem mu všechno oblečení na hromádky, na stole měli danou snídani, v koupelně pastu na kartáčkách, poučené, že musí ráno fakt fungovat bez zlobení atd. Pak se mě večer ptal, co mě trvá ráno tak dlouho, že se s nima vypravuju hodinu, jim že to trvalo asi 20 minut
.
No jasně když to měl vše připravené
No jo mi chlap taky povida že mam prdel jak dvě umyvadla přitom to žadny atlet rozhodně neni to pivo je už na něm dost znat ![]()
Zakladatelko, pokud má takové ponižovací kecy, tak mu HODNĚ RYCHLE UTÁHNI KYSLÍK, ať to stojí, co to stojí.
A musíš mu ukázat, že jsi hrdá ženská, a ne jeho otloukánek.
Já bych mu s úsměvem při jeho ponižování řekla „Miláčku, pokračuj ještě chvíli a naférovku od Tebe odcházím, jelikož odmítám žít se zakomplexovaným despotou, víc nemám co Ti říct a važ příště slova, protože se může lehko stát, že se vrátíš domů a už tady na Tebe nikdo čekat nebude“. a to s úsměvem bez emocí, v klidu a ještě bych po této hlášce vzala děcko do kočárku a šla na 2h ven, ať si chlapec drbe mozek.
To by jsi koukala, jak taková vážná věta s úsměvem některé muže dost zaskočí.
A také by jsi zjistila, dle jeho reakce, co pro něj znamenáš…
Trochu taktiky by neuškodilo. přeci se nenecháš ponižovat. Chce Ti srazit sebevědomí a sobě ho zvýšit. Prostě komplex-chlap.
Příspěvek upraven 01.06.12 v 08:36
@zikado píše:
No jo mi chlap taky povida že mam prdel jak dvě umyvadla přitom to žadny atlet rozhodně neni to pivo je už na něm dost znat
Ty dvě umyvadla, on zas vanu a můžete si udělat novou koupelnu
.
Promiň
, hned mi naskočila ta vana (u nás se tak říká velkému chlapskému pupku, obzvlášť pivnímu).
@Yvonne píše:
Zakladatelko, pokud má takové ponižovací kecy, tak mu HODNĚ RYCHLE UTÁHNI KYSLÍK, ať to stojí, co to stojí.A musíš mu ukázat, že jsi hrdá ženská, a ne jeho otloukánek.
Já bych mu s úsměvem při jeho ponižování řekla „Miláčku, pokračuj ještě chvíli a naférovku od Tebe odcházím, jelikož odmítám žít se zakomplexovaným despotou, víc nemám co Ti říct a važ příště slova, protože se může lehko stát, že se vrátíš domů a už tady na Tebe nikdo čekat nebude“. a to s úsměvem bez emocí, v klidu a ještě bych po této hlášce vzala děcko do kočárku a šla na 2h ven, ať si chlapec drbe mozek.
To by jsi koukala, jak taková vážná věta s úsměvem některé muže dost zaskočí.A také by jsi zjistila, dle jeho reakce, co pro něj znamenáš…
Trochu taktiky by neuškodilo. přeci se nenecháš ponižovat. Chce Ti srazit sebevědomí a sobě ho zvýšit. Prostě komplex-chlap.
Příspěvek upraven 01.06.12 v 08:36
No jo nechci malovat čerta na zed ale co když zrovna na tohle on čeka když se tak chova až posledni dobu
@Anonymní píše:Ahojky chtěla jsem založit podobnou diskusi, protože to mám doma podobné, az na ty tlustý nohy. Do mě zase rejpe, že mám pneumatiky na břiše a i když to prý říká jen ze srandy, já cítím, že se mu nelíbím. Chlapí jsou někdy vážně IDIOTI!!!
Ahoj potřebuju se vypovídat a nevím komu..Je to hrozné můj chlap už mě strašně štve.. Jsem doma na mateřský s 1 dítětem a taky někdy nemám náladu něco dělat, ale jinak uvařím, uklidím, vyperu no prostě vše někdy se my nechce ale udělám co je třeba..Nejhorší je že příjde domů můj přítel a říká co je třeba ještě udělat a že nic nedělám…Ještě k tomu my pořád říká jaký mám tlustý nohy cituji jeho kejty no hrůza že to chce chodit atd. Tak sakra co mám všechno dělat už mě se. re. Z malou nechodí vůbec venPíšu anonymně protože se za to stydím
@bibixx píše:
Ahojky chtěla jsem založit podobnou diskusi, protože to mám doma podobné, az na ty tlustý nohy. Do mě zase rejpe, že mám pneumatiky na břiše a i když to prý říká jen ze srandy, já cítím, že se mu nelíbím. Chlapí jsou někdy vážně IDIOTI!!!
To vážně jsou ![]()
Holky já měla komplexi že se po porodu do ničeho nevlezu a chlap mi řekl co blbnu.. jinak mám taky pneumatiku po císaři se mi břicho nestáhlo.. ale on si je vědom že by bylo u nás veselo kdyby do mě ryl ohledně toho jak vypadám..
zase na druhou stranu si taky myslí že když dojede na víkend tak kolem něho budu skákat a na rukách nosit a oprašovat
takže je to někdy u nás na itálii
ale pak se vždy chytne za nos a funguje tak jak má
![]()
Dobrý den dámy,
něco z druhé strany barikády.
Máme 2 kluky 6 a 3 roky, bydlíme v novostavbě na vsi. Mé ženě pořád vadí, že ona doma lítá čelí den, vše je automaticky uděláno a nemusím jí nic připomínat. A ji už nebaví mi něco říkat připomínat, a že mi to trvá dlouho. Když nebo udělám a nepovede se to, musím se k tomu zbytečně vracet.
Spoustu věcí dělám poprvé. Mám dvě zaměstnání, takže pracuju 5 dní v týdnu a celou neděli až do pondělí, takže v pondělí ráno jdu rovnou na ranní. Nic jí ale nevyčítám. Ani když něco neudělá, nestihne, ani vzhled, po dvou zdravých dětech bych si musel strčit hlavu do záchodu a spláchnout, kdybych jí to měl za zlé. Vyvrcholilo to tím, že na mě prý mluvila, když jsem spal a potřebovala pomoci. Ale to já nevím, protože jsem spal. Když jsem se jí zeptal, proč mě prostě nevzbudila, prý se mě nechce doprošovat. Kolikrát, co není podle jejích představ, je prostě špatně.
Veškeré peníze jí jdou k ní na účet a věčně nemáme. Neustálý problém, že si musí půjčovat ona, u svých rodičů.
Co s tím? Nevím.
@xxxyyyxxx píše:
Ahoj, no napíšem ti to priamo, možno to vyznie hrubo a vulgárne, ale keby môj chlap nazval moje nohy „kejty“, tak to ti garantujem, že by sa medzi tie „kejty“ dobre dlho nedostalNie som vzťahovačná, ale aj občasné poznámky na inú osobu, aj keď myslené niekedy z lásky by mali byť mierne a vtipné a toto mi teda tak absolútne nepripadá.
asi tak ![]()
nevim, jestli muzu radit, protoze muj muz takhle hrubej nikdy nebyl, i kdyz by taky po 1.diteti bylo co kritizovat, a pak to vadilo i mne osobne takze jsem zamakala abych se dostala do puvodniho stavu…ale mel takovy kecy uz pred ditetem? nebo az ted? rozhodne mu dej najevo, ze te tohle urazi, nenechavej si to libit a taky bych si neodpustila nejakou poznamku ve smyslu, ze druhe dite si muze teda odnosit a porodit sam, aby to nekazilo postavu tobe ![]()