Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu.Co s tím,nevím si rady.
Až nebude doma tak mu to vyházet.Vždyť můžete třeba vyhořet nebo se vám tam začnou množit myši
Já teda taky všechno „nasyslené“ co se mi nezdá ihned vyhazuju.. ani nečekám až nebude doma a rovnou to letí. Na hlášku typu - však to se může někdy hodit jsem alergická a odpovídám - až to budeš někdy potřebovat, tak Ti to mileráda koupím..
je to nmoc, jedině jít se léčit ![]()
ale tohle se jednoduše řekne a mnohem hůř udělá - já taky žiju s alkoholikem(naštstí „jen“ s kvartálním) a léčba, nebo aspoň pokus o abstinenci nikde ![]()
Dnes jsem byla u švagrové a ta mě prosila,ať s tím něco dělám.Máme malé dítě,za chvíli bude chodit a je to i nebezpečné.Prý rodinu neposlechne,jenže mě taky ne.Koupí si na netu balík a ani ho nerozbalí a je naštvaný.Jenže za chvíli koupí další.
Takový byl můj „šéf“ od koní. Naprosto nepoužitelnej chlap,skrblík,šetřílek s mnoha miliony na kontě,co mu byly a jsou k ničemu. Mluvila jsem s jeho bývalou paní,je to nemoc,nepočítej s vyléčením,jsou to obvykle velmi inteligentní lidé,ale mají svůj svět,jediná možnost,jak se toho bordelu zbavit,je od něj utéct.
Vím,jak to je. Něco mu vyhodíš,vzápětí to domů donese v trojnásobném množství. Neřešitelné.
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u švagrové a ta mě prosila,ať s tím něco dělám.Máme malé dítě,za chvíli bude chodit a je to i nebezpečné.Prý rodinu neposlechne,jenže mě taky ne.Koupí si na netu balík a ani ho nerozbalí a je naštvaný.Jenže za chvíli koupí další.
Tomu moc nerozumím.. ty žiješ v zavaleném bytě krámama a švagrová Tě musí prosit aby si s tím něco udělala, že je to až nebezpečné pro dítě, které začíná chodit
. Jako takový extrém žádný neznám, ale pokud to zašlo až tak daleko, už máte doma zřejmě nastaveny nějaké hranice, které ze dne na den už těžko předěláš
. Jaké balíky mu chodí a on je nerozbaluje? Proč je naštvaný? Proč objednává další? - Nějak tomu příspěvku nerozumím ![]()
Je to velice inteligentní člověk a skvělý otec.Copak nevidí,sakra,ten bordel..Ani vymalovat nejde ![]()
Mám něco podobného doma - všechno by se mohlo hodit! Občas vyskočím jak čertík z krabičky a zanadávám, že to u nás bude vypadat jako u jeho rodičů - tam se skladuje také úplně vše!!
tak se podvolí a vyhodí…občas udělám čistku…má tolik krámů, že když některé zmizí, tak je nepostrádá…
jinak si myslím, že to má naučené z domu!!
a taky je děsnej bordelář, jak co dodělá, tak to zůstane - nářadí rozházené…
![]()
je to boj!! ![]()
raději inko
Objednává věci na netu a balíky nerozbaluje.Je naštvaný,že to nemá kam dát.
Jé to znám.nejoblíbenější byla sbírka kamenu.Venku každej kámen sebral co se mu zdál nákej krásnej a v obýváku(jo fakt v obýváku) na zemi si z nich stavěl skalku
.Byli tam i šutry co sem ani neuzvedla
.Když šel do práce a já zjistila že po jeho skalce se brzo bude moci lézt tak sem všechno za pomoci kamaráda vyházela za barák a udělala sem mu skalku tam
.Největší sranda byla že jsme bydleli v bytovce.Nedávno sem si zrovna na jeho skalku vzpoměla když sem zjistila že něco podobnéhi ve velkém rozjíždí zase,tentokrát za našim rd
.
Taky má sbírku knih(ty likviduju postupně -návštěvy maj radost).sbírku ruzných plakátu(s těma podpaluju kamna).Sbírku hrnečku(ty se ztrácí záhadně
) a spoustu dalšího.Musíš likvidovat když není doma a pak dělat že o ničem nevíš.Já to uspěšně praktikuju už 13 let.Žít se s tim dá když to budeš eliminovat ![]()
@dada453 píše:
Objednává věci na netu a balíky nerozbaluje.Je naštvaný,že to nemá kam dát.
A proč je objednává když je nerozbaluje? Co v nich je?
Švagrová u nás byla před měsícem a zírala,protože ten bordel se zhoršuje.Partner přestává s rodinou komunikovat,vyčítají mu ten bordel
něco podobného má sestra akorát ty mají domek a on pořád staví kůlničky aby mohl ten bordel kam dávat,je to strašný já bych mu to vše vyházela a hotovo už jen kvůli dítěti by to měl pochopit
Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu.
Co s tím,nevím si rady.