Partner hromadí věci

Anonymní
30.5.12 21:18

Partner hromadí věci.

Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu. :( Co s tím,nevím si rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffinka89
30.5.12 21:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu. :( Co s tím,nevím si rady.

Až nebude doma tak mu to vyházet.Vždyť můžete třeba vyhořet nebo se vám tam začnou množit myši

• Citovat
  • Upravit
8566
30.5.12 21:24

Já teda taky všechno „nasyslené“ co se mi nezdá ihned vyhazuju.. ani nečekám až nebude doma a rovnou to letí. Na hlášku typu - však to se může někdy hodit jsem alergická a odpovídám - až to budeš někdy potřebovat, tak Ti to mileráda koupím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:24

je to nmoc, jedině jít se léčit :nevim:

ale tohle se jednoduše řekne a mnohem hůř udělá - já taky žiju s alkoholikem(naštstí „jen“ s kvartálním) a léčba, nebo aspoň pokus o abstinenci nikde :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 21:28

Dnes jsem byla u švagrové a ta mě prosila,ať s tím něco dělám.Máme malé dítě,za chvíli bude chodit a je to i nebezpečné.Prý rodinu neposlechne,jenže mě taky ne.Koupí si na netu balík a ani ho nerozbalí a je naštvaný.Jenže za chvíli koupí další.

• Citovat
  • Upravit
29577
30.5.12 21:30

Takový byl můj „šéf“ od koní. Naprosto nepoužitelnej chlap,skrblík,šetřílek s mnoha miliony na kontě,co mu byly a jsou k ničemu. Mluvila jsem s jeho bývalou paní,je to nemoc,nepočítej s vyléčením,jsou to obvykle velmi inteligentní lidé,ale mají svůj svět,jediná možnost,jak se toho bordelu zbavit,je od něj utéct.
Vím,jak to je. Něco mu vyhodíš,vzápětí to domů donese v trojnásobném množství. Neřešitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 21:31
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u švagrové a ta mě prosila,ať s tím něco dělám.Máme malé dítě,za chvíli bude chodit a je to i nebezpečné.Prý rodinu neposlechne,jenže mě taky ne.Koupí si na netu balík a ani ho nerozbalí a je naštvaný.Jenže za chvíli koupí další.

Tomu moc nerozumím.. ty žiješ v zavaleném bytě krámama a švagrová Tě musí prosit aby si s tím něco udělala, že je to až nebezpečné pro dítě, které začíná chodit 8o :think: . Jako takový extrém žádný neznám, ale pokud to zašlo až tak daleko, už máte doma zřejmě nastaveny nějaké hranice, které ze dne na den už těžko předěláš :nevim: . Jaké balíky mu chodí a on je nerozbaluje? Proč je naštvaný? Proč objednává další? - Nějak tomu příspěvku nerozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:33

Je to velice inteligentní člověk a skvělý otec.Copak nevidí,sakra,ten bordel..Ani vymalovat nejde :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 21:34

Mám něco podobného doma - všechno by se mohlo hodit! Občas vyskočím jak čertík z krabičky a zanadávám, že to u nás bude vypadat jako u jeho rodičů - tam se skladuje také úplně vše!! :cert: :cert: tak se podvolí a vyhodí…občas udělám čistku…má tolik krámů, že když některé zmizí, tak je nepostrádá…
jinak si myslím, že to má naučené z domu!! :pankac: a taky je děsnej bordelář, jak co dodělá, tak to zůstane - nářadí rozházené… :nevim: :pocitac: :zed:
je to boj!! :|

raději inko

• Citovat
  • Upravit
9273
30.5.12 21:35

Objednává věci na netu a balíky nerozbaluje.Je naštvaný,že to nemá kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.12 21:36

Jé to znám.nejoblíbenější byla sbírka kamenu.Venku každej kámen sebral co se mu zdál nákej krásnej a v obýváku(jo fakt v obýváku) na zemi si z nich stavěl skalku :lol: .Byli tam i šutry co sem ani neuzvedla :lol: .Když šel do práce a já zjistila že po jeho skalce se brzo bude moci lézt tak sem všechno za pomoci kamaráda vyházela za barák a udělala sem mu skalku tam :lol: .Největší sranda byla že jsme bydleli v bytovce.Nedávno sem si zrovna na jeho skalku vzpoměla když sem zjistila že něco podobnéhi ve velkém rozjíždí zase,tentokrát za našim rd :lol: .
Taky má sbírku knih(ty likviduju postupně -návštěvy maj radost).sbírku ruzných plakátu(s těma podpaluju kamna).Sbírku hrnečku(ty se ztrácí záhadně :mrgreen: ) a spoustu dalšího.Musíš likvidovat když není doma a pak dělat že o ničem nevíš.Já to uspěšně praktikuju už 13 let.Žít se s tim dá když to budeš eliminovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 21:37
@dada453 píše:
Objednává věci na netu a balíky nerozbaluje.Je naštvaný,že to nemá kam dát.

A proč je objednává když je nerozbaluje? Co v nich je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:39

Švagrová u nás byla před měsícem a zírala,protože ten bordel se zhoršuje.Partner přestává s rodinou komunikovat,vyčítají mu ten bordel

• Citovat
  • Upravit
639
30.5.12 21:40

něco podobného má sestra akorát ty mají domek a on pořád staví kůlničky aby mohl ten bordel kam dávat,je to strašný já bych mu to vše vyházela a hotovo už jen kvůli dítěti by to měl pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:41

Starý mobily,všelijaká elektronika…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat