Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.
z čeho?
Můžeš se zkusit objednat k někaému psychiatrovi sama, popsat mu situaci a poradit se s ním jak na to. ![]()
@Anonymní píše:
Pořád si říkám,že je to otec mého dítěte a mám ho ráda.Takže pořád držím a jsem tady.Přemýšlely jsme se švagrovou,jak ho dostat k psychiatrovi.
@Anonymní píše: Že bude křičet a chovat se jako nepříčetnej.
Jako nepříčetnej už se dávno chová.. a z křiku chlapa mít větší strach než z ohrožení vlastního zdraví a zdraví mého dítěte? Máš snad nějaké priority ne..
On byl doma vždycky dominantní,proto jsem tak dlouho mlčela.Po rozhovoru se švagrovou,jsem vyházela bordel alespoň z auta.Možná malování bytu by byl dobrý důvod,při něm se fůra věcí ztratí,musím to risknout.Další krok bude terapie.
Řeknu,že psychiatra potřebuju já a on tam bude se mnou chodit,nic jiného mě nenapadá.
@Anonymní píše: Řeknu,že psychiatra potřebuju já a on tam bude se mnou chodit,nic jiného mě nenapadá.
Zkus tam první zajít sama a s psychiatrem či psychologe se na postupu domluvit. Vidělě bych to jako nejlepší ve tvém případě.
Já bych byla teda razantnější už v dřívější fázi. Ale je fakt, že tohle je nemoc a my se tady můžeme jenom dohadovat, co a jak. Odborník by měl poradit, co s tím udělat. Je normální, že třeba do partnerské poradny jde jenom jeden, když ten druhý nechce. Tak proč by jsi se nejdřív s doktorem nedomluvila sama, že.
Doufám, že to pomůže. Minimálně může psycholog pomoc tobě - utřídit si myšlenky, rozhodnout se, co udělat dál…
Začala jsem běhat do kontejneru s „pokladama“,tak mi držte palce.
Tak doufam, ze vám zítra přijedou popeláři. Dej vědet jak si dopadla.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Držím.. chce to udělat fakt nějaký razantní krok, vyházení věcí bude dobrý začátek, pak stopro domluva s odborníkem. Já se s takovým extrémem fakt nesetkala, tak mě žádná jiná rada než ten odborník fakt nenapadá. Přeji pevné nervy a určo napiš jaká byla reakce.. (aby to z toho kontejneru ještě nenanosil ráno zpátky
)
Ještě dodatek, zakladatelce se omlouvám za OT
ale Kamča a Lynette mě rozsekaly
![]()
Přijde až zítra večer z práce,tak něco stihnu.Jedna ze švagrových dělá na sociálce,takže kontrola nehrozí.
@Anonymní píše:
Přijde až zítra večer z práce,tak něco stihnu.Jedna ze švagrových dělá na sociálce,takže kontrola nehrozí.
Můj první manžel byl závislý na počítačových hrách.Neměli jsme děti,takže jsem odešla snadno.Asi dělám nějakou chybu.