Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
30.5.12 23:41
tak nemej nejak strach prekousni kvuli malinke-mu… ono to pujde z ceho mas strach prosim te ze si na tebe zajeci ?? nebo snad uhodi ?? 8o to uz by pak mluvilo uplne za vse ne? tak at si zakrici a alespon mu treba pak trkne ze uz je to vazne nenormalni a rozsviti se mu kdyz ne tak to proste nafotit a jit jak rikas na rodinnou terapii a tam si snim otom promluvit pred odbornikem at slysi nazory i jinde a zkusit to nejak zlomit za pokus nic nedas ne ? hlavne to prosim te vyhazej!! alespon pak uvidis reakce… kdyz ani odbornik nepomuze tak to uz je pak asi smula a pak uz se musis rozodnout ty co dal
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.5.12 23:42
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.

z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.12 23:44

Můžeš se zkusit objednat k někaému psychiatrovi sama, popsat mu situaci a poradit se s ním jak na to. :nevim:

@Anonymní píše:
Pořád si říkám,že je to otec mého dítěte a mám ho ráda.Takže pořád držím a jsem tady.Přemýšlely jsme se švagrovou,jak ho dostat k psychiatrovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 23:45
@Anonymní píše: Že bude křičet a chovat se jako nepříčetnej.

Jako nepříčetnej už se dávno chová.. a z křiku chlapa mít větší strach než z ohrožení vlastního zdraví a zdraví mého dítěte? Máš snad nějaké priority ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:52

On byl doma vždycky dominantní,proto jsem tak dlouho mlčela.Po rozhovoru se švagrovou,jsem vyházela bordel alespoň z auta.Možná malování bytu by byl dobrý důvod,při něm se fůra věcí ztratí,musím to risknout.Další krok bude terapie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 23:57

Řeknu,že psychiatra potřebuju já a on tam bude se mnou chodit,nic jiného mě nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
13141
31.5.12 00:12
@Anonymní píše: Řeknu,že psychiatra potřebuju já a on tam bude se mnou chodit,nic jiného mě nenapadá.

Zkus tam první zajít sama a s psychiatrem či psychologe se na postupu domluvit. Vidělě bych to jako nejlepší ve tvém případě.
Já bych byla teda razantnější už v dřívější fázi. Ale je fakt, že tohle je nemoc a my se tady můžeme jenom dohadovat, co a jak. Odborník by měl poradit, co s tím udělat. Je normální, že třeba do partnerské poradny jde jenom jeden, když ten druhý nechce. Tak proč by jsi se nejdřív s doktorem nedomluvila sama, že.
Doufám, že to pomůže. Minimálně může psycholog pomoc tobě - utřídit si myšlenky, rozhodnout se, co udělat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.12 00:14

Začala jsem běhat do kontejneru s „pokladama“,tak mi držte palce.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena
31.5.12 00:17

Tak doufam, ze vám zítra přijedou popeláři. Dej vědet jak si dopadla.

• Citovat
  • Upravit
28272
31.5.12 00:17
@Anonymní píše:
Začala jsem běhat do kontejneru s „pokladama“,tak mi držte palce.
:palec: :hug: :hug: :hug:
Přečetla jsem celou diskuzi, no, co říct… Jak píše většina holek, je to nemoc. Drž se, ať to všichni zvládnete :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.5.12 00:18
@Anonymní píše:
Začala jsem běhat do kontejneru s „pokladama“,tak mi držte palce.

Držím.. chce to udělat fakt nějaký razantní krok, vyházení věcí bude dobrý začátek, pak stopro domluva s odborníkem. Já se s takovým extrémem fakt nesetkala, tak mě žádná jiná rada než ten odborník fakt nenapadá. Přeji pevné nervy a určo napiš jaká byla reakce.. (aby to z toho kontejneru ještě nenanosil ráno zpátky :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
31.5.12 00:19

Ještě dodatek, zakladatelce se omlouvám za OT :hug: :oops: ale Kamča a Lynette mě rozsekaly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.12 00:36

Přijde až zítra večer z práce,tak něco stihnu.Jedna ze švagrových dělá na sociálce,takže kontrola nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
28272
31.5.12 00:45
@Anonymní píše:
Přijde až zítra večer z práce,tak něco stihnu.Jedna ze švagrových dělá na sociálce,takže kontrola nehrozí.
:palec: :hug: :hug: :hug: :hug: držím palce, ať to zvládneš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.12 01:11

Můj první manžel byl závislý na počítačových hrách.Neměli jsme děti,takže jsem odešla snadno.Asi dělám nějakou chybu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky