Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pokud máte plný byt,tak už to zřejmě nějakou dobu trvá,to ti to nevadilo,že to řešíš až teď…bych mu dala,aby mu domu tahal bordel,vždyť tam máš mimino…mluvila si s sním o tom,proč to dělá a že to takhle dál nejde…a těch vyhozených peněz zřejmě ![]()
ahojky, jak já vííím, jak ti je!!!! můj tchán hromadí vše, co potká. nejhorší je, že má k dispozici statek s mega zahradou, takže je tam nepočítaně vraků aut, traktorů, trambusů… do železa je nedá, protože až se ty naše křápy ( myšleno moderní zemědělská technika) rozbije, budem rádi za zetora v kopřivách. leč všechno jsou totální vraky… třeba 4 vraky od aut, dva od kombajnů, tři od trambusů..no apak všude stojej pneumatiky, pytle, součátky, lešení..všecko se hodí a on nevuidí, že to je bordel, nebo že by to mělo někumu vadit!!! TAKŽE MY BYDLÍME V TÉŽE VESNICI V PRONÁJMU, PROTŽE ODMÍTÁM MÍT PO DOKNY ROZDĚLANÝ AUTO, TRAKTOR A NÁDRŽ S NAFTOU!!!
nejhorší je, že můj muž je stejnej bordelář, jen se s tím už snažé trochu bojovat. bohužel, se mu to daří jak v čem,a zrovan dneska proběhla hádka na téma : žijeme hůř než cikáni.
jinak je to neuvěřitelně schopnej chlap, dokonalej táta a inteligentní bytost.
tchána jsme dokonce dotlačili už dvakrát k psychoušovi,a el prej není nemocnej, jne hodně specifickej. čtu tady, že radíte, jak to vyházet,a le v něketrých případech to prstě nejde… tuhle jsme vyhodila plesnivej kelímek od jogurtu a hle, dostala sem sprda, že sem vyhodila pořadač na šroubky,,,
Nejradši bych utekla,na druhou stranu mi pomáhá s děckem,věnuje se mu a máme i dost společných zájmů.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu.Co s tím,nevím si rady.
Ahoj,toto je nemoc většiny chlapů.Můj to má taky,ale u nás je to o to horší,že máme dům,takže k dispozici má větší plochu na sbírání,sklep,garáž,půda,tělocvična,zahrada atd.Já nemám radu,jen soucit ![]()
Mluvila,ale jako kdyby to bylo do dubu.Pokoušela jsem se i něco vyhodit,ale to vyváděl,že mu nepřeju,aby „něco měl“ ![]()
Jestli je to nemoc, pozná odborník. Podle všeho ano, když ani nemůžeš vejít do bytu a má to i na společné chodbě. Pokud je inteligentní, snad bude souhlasit s návštěvou psychologa (psychiatra). Drž se, nevypadá to dobře. Než odejdeš, zkus to řešit, pokud je jinak dobrý manžel. Ale takto to stejně dlouho nevydržíš. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
a mrzí mě že jsem tu skalku nikdy nevyfotila.Tomu by jste ani nevěřilia to musim podotknout že muj chlap je velice inteligentní člověk
tak nechápu co magořil
já to jeden čas měla taky v obýváku, se mi to líbilo
a magor teda nejsem, a jsem dost pedant na pořádek ![]()
A jinak nevrhuji co ostatní, není doma a fofrem likvidovat
můj muuž je taky sběratel, tedy ne takový extrém
a já vyhazuju a když si za několik let vzpomene kde má něco, tak ho seřvu, že kdyby v pracovně neměl takový bordel, tak to najde.
A dětem dělám to samé, takže dopolko běhám do popelnic jak idiot ![]()
Ty jo, já si jenom v tom představuji to batole, jak se tam v tom snaží chodit, padá na ty věci, rozbíjí si o to hlavu a tak
Ne že bych byla nějak na malého opatrná, ani jsem ho nejistila. Ale taky když padal, tak tam na něj nečíhala halda bordelu.
Nadruhou stranu, jestli je to měkký bordel, tak padá jak do peřinek ![]()
Ne fakt, tohle je psychická záležitost. Co mu dát nůž na krk - půjdeš se léčit nebo odejdu, nechci tady shnít za žíva.
Já bych prostě v první řadě myslela na zdraví dětí.
Můžeš mi vysvětlit, jak v tom bytě uklízíš, když tama nemůžeš ani projít?
Uklízím tam,kde nejsou věci,v půlce kuchyně a okolo postýlky.
Hele to je nemoc. Dělá to moje tchýně. Vždycky jsem si myslela, že to dělají především starší lidé. Kdysi jsem viděla byt zaskládaný balíkama novin. Řekla bych, že se to s věkem zhorší, může začít tahat věci z popelnic, bacha na to. Jestli se to dá léčit nevím, ale nesázela bych na to. Podle mě je to stejné jako s alkoholiky, gamblery atd. Je mi Tě moc líto. Vyhazovat to nemá smysl, jenom se budete hádat a stejně si natahá znovu.
My sme to mali doma s otcom, on hromadil stare papiere a noviny. Mama mu na to vyclenila izbu. Ked nebol doma, potajomky sme to vyhadzovali, ale vela sa nedalo, lebo sa rozculil do nepricetnosti. Az ked sa nasi rozviedli, tak si vsetko otec odstahoval. Podla mna je to choroba.