Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máš kam jít? Máš rodinu, která tě v případě problému podrží? A čí je byt, kde teď bydlíte?
Ještě mě napadlo, že bys mohla požádat někoho z rodiny, aby ti pomohl s tím „kydáním“, ať toho vyházíte co nejvíc, než dorazí chlap dom.
Ahoj zakladatelko,
celou diskuzi jsem zhltla hned jak to šlo. Udělalas dobře, že jsi věci vyházela a vyházej úplně všechno. Jestli máš strach, že bude manžel vzteklý, tak si večer pozvi někoho z rodiny, ať je vás na něj víc a možná bych dokonce začala jako první a rovnou ho mezi dveřma začala stavět do latě. Že takhle to dál nejde, doma bordel nebude, nic nebude nosit atd. a něčím mu pohrozit. Že to děláš hlavně pro bezpečí vašeho dítěte a on jako lékař by měl sám vědět, že tohle prostředí je pro dítě absolutně nevhodné. Navrhla bych mu, ať si pronajme garáž a tam si ty věci sbírá, ale domů už nesmí přinést NIC!
A ano, tohle už je psychická nemoc, někde jsem to hledala a dokonce je to klasifikováno jako sběračství. Měl by se léčit, nejspíš to nastartovala ta úmrtí v rodině a těžká nemoc, ale i tak by se měl léčit.
Držím ti pěsti!
Mám domek,ale tam vegetuje můj bývalý se psem.Pro mimino je to taky nevhodné.K mamce mohu tak na 14 dní.Kdybych měla bez problémů kam jít,už bych tam byla.
@Anonymní píše:
Přijde až zítra večer z práce,tak něco stihnu.Jedna ze švagrových dělá na sociálce,takže kontrola nehrozí.
Ať švagrová ze sociálky pošle k vám svou kamarádku, nebo ať přijde sama a pohrozí že za měsíc přijde kontrola a pokud to tam nebude vypadat jako u lidí tak vám dítě vezmou - na to udělej doma hysterickou scénu, že kvůli jeho bordelu o dítě nepřijdeš a že mu dáváš šanci aby se toho sám do měsíce zbavil nebo ho opouštíš. Vůbec se s ním nepárej. Jestli má dítě rád tak to, že by o něj mohl přijít kvůli své skládce by s ním mohlo otřást.
@Anonymní píše:
Mám domek,ale tam vegetuje můj bývalý se psem.Pro mimino je to taky nevhodné.K mamce mohu tak na 14 dní.Kdybych měla bez problémů kam jít,už bych tam byla.
cože? máš vlastní domeček a tam bydlí bývalý???
@Lynette píše:
Ať švagrová ze sociálky pošle k vám svou kamarádku, nebo ať přijde sama a pohrozí že za měsíc přijde kontrola a pokud to tam nebude vypadat jako u lidí tak vám dítě vezmou - na to udělej doma hysterickou scénu, že kvůli jeho bordelu o dítě nepřijdeš a že mu dáváš šanci aby se toho sám do měsíce zbavil nebo ho opouštíš. Vůbec se s ním nepárej. Jestli má dítě rád tak to, že by o něj mohl přijít kvůli své skládce by s ním mohlo otřást.
Tohle zní hodně dobře.
@Lynette píše:
ano,ale to by musel být doma,až ta ženská přijde…pro větší efekt,malou zbožňuje,takže nějaká šance je
Zaplnila jsem kontejnery na tříděný odpad pro celou bytovku a stejně je tady spousta věcí,které bych tam chtěla nacpat.
Dnes to nemám šanci uklidit ![]()
Zatím sousedi neremcali,protože byt,v kterém bydlíme je po jeho tatínkovi,který tady měl dobrou pověst.
Zakladatelko, a co sběrný dvůr? Já bych to vozila tam, pokud ti má kdo pomoct. Zavolej švagrové a sežeňte si auto a hurá všechno odvozit, dokud je chlap pryč. Z toho kontejneru u domu bych se bála, že to zase na truc dotahá zpátky.
A tou sociálkou mu pohroz, klidně bych mu řekla, že na vás někdo donesl na sociálku jak žijete a chtějí to řešit, že je to nevhodné prostředí pro děti a remcají i sousedi. Lhala bych a mlžila jak vzteklá, jen se zbavit toho svinstva doma.
@Laaja to není špatný nápad. Až bude večer vyvádět, tak mu vpálit, že volala švagrová, že mají na ně anonym na ten bordel. Že to zkusí nějak ututlat, ale že neví, na jak dlouho do podrží. A pak to, že to není prostředí pro dítě, že jim ho můžou vzít a tak. A hned bych začala už ve dveřích, tak jak jsi to radila ty.
Tohle teda jde v případě, že tam nebude sedět švagrová.
Popřípadě si ji pozvat a zapojit ji do toho - jakože dosvědčí, že tam to oznámení mají a že neví, když toho přijde víc, že se tím bude muset u nich někdo zabývat. ![]()
@Anonymní píše:
Před chvílí dorazil obří balík asi se starou telkou.![]()
doufám, že už je v autě a míří na sběrný dvůr ![]()
asi s chlapama skončím,příště by to byl,s mojím štěstím,alkoholik.Do smrti budu radši na ženský. ![]()
nebo ať si pronajme nějakou garáž nebo něco takového a tam si to skladuje.
Ale líbí se mi ten nápad holek do toho zapojit švagrovou s anonymním udáním na sociálce.