Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
30.5.12 22:25

Holky u nás to jsou tchánovci. Do sklepa nenápadně putují tašky s věcma. Tchán bydlí s námi v jednom domě a před 3 měsíci jsem vyhodila už uschlou řezanou kytku, kde myslíte, že je. Správně, vytáhl jí z koše a má jí v pokoji. Chlap naštěstí moc nehromadí. Ale tam by to byla katastrofa, pamatuje si jak co má. Takže tomu by se nemohlo náhodou něco ztratit :) Takže my když provádíme debordelizaci baráku, tak to nemůžeme házet do popelnice (už jsem našla vyhozený rozbitý talíř opět v kuchyni), ale musíme to vozit někam do kontejnerů ve městě. Tak se nezlobte, když někoho vidíte vystoupit z auta a házet igelitky do sídlištních kontejnerů :)

• Citovat
  • Upravit
8566
30.5.12 22:28
@Anonymní píše:
Uklízím tam,kde nejsou věci,v půlce kuchyně a okolo postýlky.

Och, tak to je brutus.. na ostatní místa jako není přístup, že se tam neuklízí? Co si domů zavolat slečny z „Máte doma uklizeno?“ :mrgreen: - Né promiň to byl blbý vtípek :oops: .

Co zkusit manželovi pustit kousek pořadu, a s brekem (dopředu si ho nacvič :) ) mu říct, že takhle nechceš skončit, že se bojíš o Vaše zdraví, že se tam drží různé plísně a žijí tam různí živočichové atd atd.. Prostě nějakou srdceryvnou scénku :think:

Tady úryvek z pořadu http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 22:34

Vím,že je dobrý lékař a pacienti ho mají rádi,takže mě to přijde ještě praštěnější.Copak sám nevidí,že něco není v pořádku ?

• Citovat
  • Upravit
23033
30.5.12 22:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj chlap hromadí věci pod heslem „všechno se může hodit“,začíná to sbírkou starožitností a končí kelímky od jogurtu.V bytě už nemůžeme skoro žít,skoro nejde ani vejít do bytu. :( Co s tím,nevím si rady.

to mi chlap delal taky, ted jsme stehovali a snad 10pytlu jsem vyhazela, zkousela jsme ze budeme balit spolu, ale byla akorat hadka…tohle nechame, to se bude hodit, takze za me, vyhazet kdyz neni doma. Proste se to nehodilo a basta, zbytecny vsechno schovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 22:38

Věci od popelnic tahá posledních pár týdnů,závěsy a záclony z vyklízeného bytu,staré kalhoty…když chtěl sebrat vyhozený vál na těsto,tak už jsem ječela jako nepříčetná.

• Citovat
  • Upravit
23033
30.5.12 22:40

to bych ho asi zabila! :cert: :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
30.5.12 22:40
@Anonymní píše:
Vím,že je dobrý lékař a pacienti ho mají rádi,takže mě to přijde ještě praštěnější.Copak sám nevidí,že něco není v pořádku ?

Nevidí to. Je nemocný. Já bych asi jednala v zájmu dítěte, přece nemůže vyrůstat na skládce. Asi bych ho postavila před hotovou věc - buď to vyházíme společně nebo to udělám sama. A pokud je mu harampádí přednější než rodina, tak asi pápá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 22:42
@Anonymní píše:
Věci od popelnic tahá posledních pár týdnů,závěsy a záclony z vyklízeného bytu,staré kalhoty…když chtěl sebrat vyhozený vál na těsto,tak už jsem ječela jako nepříčetná.

No to už si děláš srandu ne? 8o Že tahá věci od popelnic??? 8o 8o 8o Tak v takovém bytě už bych se štítila bydlet :oops: Promiň ale to je fakt hnus :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
30.5.12 22:48
@Anonymní píše:

Já bych ho tím válem asi vzala po hlavě, třeba by mu to docvaklo. :mrgreen: No, ale teď vážně - tohle už je nebezpečný pro mimi, kdo ví, co s těma kontyšovejma krámama tahá dom za breberky a tak.
To máte doma asi jen takové cestičky a jinak všude krámy. Neumím si představit, že v tom můžeš fungovat s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.5.12 22:50

Kdyz to vadi i jeho rodine, tak bych se s nima domluvila, az bude mit sluzbu a proste bysme vsechno vyhazeli… Neco muzes treba predem nafotit a dat na nevyhazujto.cz, treba se to nekomu bude hodit.
Kazdopadne kdyz prijde do prazdneho bytu, asi bude silet, ale co bude moc delat?! Uz kvuli diteti, ktery nejenom bude vsude lozit, ale i olizovat apod. to chce skutecne radikalni pristup… Pevne nervy holka :mavam:

Příspěvek upraven 30.05.12 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.5.12 22:51
@Kamča.dalmatinka píše:
Jé to znám.nejoblíbenější byla sbírka kamenu.Venku každej kámen sebral co se mu zdál nákej krásnej a v obýváku(jo fakt v obýváku) na zemi si z nich stavěl skalku :lol: .Byli tam i šutry co sem ani neuzvedla :lol: .Když šel do práce a já zjistila že po jeho skalce se brzo bude moci lézt tak sem všechno za pomoci kamaráda vyházela za barák a udělala sem mu skalku tam :lol: .Největší sranda byla že jsme bydleli v bytovce.Nedávno sem si zrovna na jeho skalku vzpoměla když sem zjistila že něco podobnéhi ve velkém rozjíždí zase,tentokrát za našim rd :lol: .
Taky má sbírku knih(ty likviduju postupně -návštěvy maj radost).sbírku ruzných plakátu(s těma podpaluju kamna).Sbírku hrnečku(ty se ztrácí záhadně :mrgreen: ) a spoustu dalšího.Musíš likvidovat když není doma a pak dělat že o ničem nevíš.Já to uspěšně praktikuju už 13 let.Žít se s tim dá když to budeš eliminovat :lol:
:D :palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.12 22:52
@Lynette píše:
A co to podpálit? Jste pojištění?
:lol::lol: :lol: :potlesk:
@Anonymní píše:
Nejradši bych utekla,na druhou stranu mi pomáhá s děckem,věnuje se mu a máme i dost společných zájmů.

taky něco sbíráš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

:roll: to je fakt moc…jako dobrý,pochopím ,,sběratelé,, ale musí mít svoje vyhraněný místo a nepodsrkovat mi to jako skvělou věc a cpát mi to do domácího provozu jako super ,,vychytávku,,…ale nechat si zaskladnit byt?Myslím,že jsi to nechala zajít daleko…co povolíš,stupňuje se ještě víc :| .....léčba šokem,jeden den bych si pozvala lidi,známý a rodinu a vše odvezla a krásně uklidila a vyvoňala byt.Pokud bude chtět zas hromadit,tak ať začne od začátku.Když on může hromadit na ve vašem bytě,ty ve vašem bytě můžeš uklízet.On chorobný sběrač,tak buď chorobná uklízečka…třeba to bude fungovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

bohužel ne,taky vybírá kontejnery se starými elektrospotřebiči,co jsou v supermarketech,je mi hrozně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 22:54
@Kamča.dalmatinka píše:
taky něco sbíráš? :lol:

jezdíme na vandry např. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie