Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.5.12 22:55
@Anonymní píše:
Věci od popelnic tahá posledních pár týdnů,závěsy a záclony z vyklízeného bytu,staré kalhoty…když chtěl sebrat vyhozený vál na těsto,tak už jsem ječela jako nepříčetná.

tak v tom případě :poblion: a teda na to že tam žije i tvé dítě si teda dost měká!Nebo máš z něho strach?Bojíš se že by ti něco udělal?Pokud né tak ve vlastnim zájmu už proboha zakroč.Co si myslíš že řekne někdo kdo k vám přijde na návštěvu nebo kdyby se tam nedej bože objevila náká soc pracovnice?Nikdo neřekne ona má chlapa magora ale každej řekne ta ženská neumí ani uklidit-nestará se o domácnost.Domácnost je vždy vizitka ženy i když má chlapa bordeláře.je to smutný ale je to tak.Tak už něco s tim dělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.12 22:57
@Anonymní píše:
bohužel ne,taky vybírá kontejnery se starými elektrospotřebiči,co jsou v supermarketech,je mi hrozně

ty jo to snad musíte mít zámek né?To se přece do běžné domácnosti ani nemuže vše vejít :think: .
Taková žloutenka taky není žádná legrace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Anonymní píše:
jezdíme na vandry např. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@wildcherry píše: :roll: to je fakt moc…jako dobrý,pochopím ,,sběratelé,, ale musí mít svoje vyhraněný místo a nepodsrkovat mi to jako skvělou věc a cpát mi to do domácího provozu jako super ,,vychytávku,,…ale nechat si zaskladnit byt?Myslím,že jsi to nechala zajít daleko…co povolíš,stupňuje se ještě víc :| .....léčba šokem,jeden den bych si pozvala lidi,známý a rodinu a vše odvezla a krásně uklidila a vyvoňala byt.Pokud bude chtět zas hromadit,tak ať začne od začátku.Když on může hromadit na ve vašem bytě,ty ve vašem bytě můžeš uklízet.On chorobný sběrač,tak buď chorobná uklízečka…třeba to bude fungovat 8)
:mrgreen: :mrgreen: měla jsem reagovat dříve
  • Citovat
  • Upravit
48576
30.5.12 22:58

upraveno

Příspěvek upraven 30.05.12 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 22:59
@Anonymní píše:
bohužel ne,taky vybírá kontejnery se starými elektrospotřebiči,co jsou v supermarketech,je mi hrozně

No.. popravdě je to nechutné.. Nechápu jak v takovém bytě můžeš bydlet.. Chlap potřebuje doktora. Proč proboha dopustíš aby ty krámy domů nosil? Proč je nevyhodíš při první příležitosti kdy za ním zaklapnou dveře?? To Ti to nevadilo do té chvíle než Tě upozornila švagrová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:02

začalo to loni v létě,najednou začal nosit domů bedny od banánů,ze začátku jsem to zvládla likvidovat,když měl pohotovost,tak jsem vynášela,když zjistil,že mu nějaká zmizela,vyváděl

• Citovat
  • Upravit
13141
30.5.12 23:05

Taky bych mu to vyházela tajně a kompletně. Bude to šílený šok pro něj. Ale řvát bude jenom jednou. Takhle by jste se dohadovali u každé kraviny.
Pak vyhradit nějaké místo, kde si teda hromadit může - jedna skříň a pod. Pokud to nedodrží, tak odejít. Jako bezpečnost a zdraví mých dětí by mi bylo nadevše. A opravdu se divím, že mu trpíš ty věci z kontejneru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.5.12 23:06
@Anonymní píše:

to uz ale vazne hranici s nejakou nemoci asi bych ho nekam dotahla ! (k doktorovi) kamaradky rodice taky takhle skladovali celej zivot 8o no kdyz po nich dostala byt tak byla nestastna noviny i 30 let stare kousky ! a to je to nejmensi vsechno se pry muze hodit :roll: ale nikdy se nic nehodilo a to skladovali 40 let. vyklizeni byla vazne libovka !! :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.12 23:06

Tohle není normální bordelář. On je prostě nemocný, stejně jako alkoholik a stejně takovou má i šanci na uzdravení, čili malou s rizikem recidiv. Vyklidit byt nepomůže, bude šílet a může být i agresivní. A stejně to natahá znovu. Musíš se rozhodnout, jestli chceš s ním pořád bojovat, nebo prostě odejdeš. S malým dítětem bych radila to druhé, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
30.5.12 23:07

@omites jj, udělala bych to asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Anonymní píše:
začalo to loni v létě,najednou začal nosit domů bedny od banánů,ze začátku jsem to zvládla likvidovat,když měl pohotovost,tak jsem vynášela,když zjistil,že mu nějaká zmizela,vyváděl

no tak vyváděl.Tim spíš bych mu to vyházela vše a najednou aby měl čas vyvádět jen jednou.on třeba když uvidí že je uklizeno tak taky tomu přijde na chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@Anonymní píše:

a neutrpěl nějaký psychický šok v té době nebo nebyl třeba povýšený. Mu to muselo něco teda zpustit.
A trvala bych na léční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.5.12 23:08

@Kamča.dalmatinka prej ,,taky neco zbiras´´ :lol: :lol: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.12 23:11
Tchýně hromadí i blbý letáky ze supermarketů :zed: . Když byla v nemocnici, tak jsme jí tam uklidili, řev příšernej, uražená byla ještě půl roku. Stejně si to natahala znovu. Efekt to mělo jediný, když měla přiště jít do nemocnice, tak tam kvůli tomu nechtěla nastoupit. :pocitac:
Prostě to bránila jakoby to bylo její děcko.
@lucenka píše:
Holky u nás to jsou tchánovci. Do sklepa nenápadně putují tašky s věcma. Tchán bydlí s námi v jednom domě a před 3 měsíci jsem vyhodila už uschlou řezanou kytku, kde myslíte, že je. Správně, vytáhl jí z koše a má jí v pokoji. Chlap naštěstí moc nehromadí. Ale tam by to byla katastrofa, pamatuje si jak co má. Takže tomu by se nemohlo náhodou něco ztratit :) Takže my když provádíme debordelizaci baráku, tak to nemůžeme házet do popelnice (už jsem našla vyhozený rozbitý talíř opět v kuchyni), ale musíme to vozit někam do kontejnerů ve městě. Tak se nezlobte, když někoho vidíte vystoupit z auta a házet igelitky do sídlištních kontejnerů :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí