Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
začalo to loni v létě,najednou začal nosit domů bedny od banánů,ze začátku jsem to zvládla likvidovat,když měl pohotovost,tak jsem vynášela,když zjistil,že mu nějaká zmizela,vyváděl
A předtím se tak nechoval? Neměl sklony k hromadění odpadků? Stalo se něco v té době? Jakým způsobem vyváděl? Jestli Tě za to nezmlátí, tak ať si vyvádí jak chce, prostě by nedostal příležitost nahromadit doma takovou kupu odpadků! Přece nebude žít tvoje dítě na smetišti z roztočema, plísněma, larvama a bůhví čím vším.
Nepřijde, vsadíme se? Člověk, který hromadí kelímky od jogurtu a není zahradník, má hlubší problém. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
no tak vyváděl.Tim spíš bych mu to vyházela vše a najednou aby měl čas vyvádět jen jednou.on třeba když uvidí že je uklizeno tak taky tomu přijde na chut
@brisco píše:
Tohle není normální bordelář. On je prostě nemocný, stejně jako alkoholik a stejně takovou má i šanci na uzdravení, čili malou s rizikem recidiv. Vyklidit byt nepomůže, bude šílet a může být i agresivní. A stejně to natahá znovu. Musíš se rozhodnout, jestli chceš s ním pořád bojovat, nebo prostě odejdeš. S malým dítětem bych radila to druhé, bohužel.
máš pravdu,ale bojím se,že pokud odejdeme,tak už nebude mít vůbec žádné zábrany,je mi moc těžko
zemřel mu otec a sestra,narodilo se dítě,má horší práci,než měl
@Anonymní píše:
máš pravdu,ale bojím se,že pokud odejdeme,tak už nebude mít vůbec žádné zábrany,je mi moc těžko
Bereš na něj moc velké ohledy. Ale on je na vás nebere vůbec.
@Anonymní píše:
To přece není důvod k hromadění bordela,pokud by tím teda nezabýval čas jak utéct z reality a přežíval.Pokud si to uvědomí,je možnost to zlomit.A stejně bych mu to vše vyházela s velkou partou,aby přišel do krásna…ať má šok…pokud se nasere,bude panikařit,ječet…tak ať a pokud ho ten stav nepřejde tak ať hromadí znova,ale bez tebe.Divím se,že v tom svoje dítě necháš…a i sama sebe.
To asi ne. I když je šance, že by ho takový kopanec mohl probrat
. Každopádně bude potřeba psychiatr. A bude to běh na dlouhou trať. Musíš sama vědět,jestli si v kondici někoho zachraňovat. Já takhle kdysi někoho zachraňovala a byla to chyba. Vyplýtvala jsem spoustu času a energie a výsledek NULA.
@Anonymní píše:
taky začal kupovat ve velkém nářadí „do dílny“,taky nevím na co,když není kutil ani řemeslník…je to celé na hlavu
Takže to by byl ten spouštěč. Ale kdysi mi řekla psycholožka, že znát příčinu není tak důležité. Že když se porucha rozběhne, tak i případné odstranění příčiny nic neřeší.
@Anonymní píše:
Pořád si říkám,že je to otec mého dítěte a mám ho ráda.Takže pořád držím a jsem tady.Přemýšlely jsme se švagrovou,jak ho dostat k psychiatrovi.
@Anonymní píše:
taky začal kupovat ve velkém nářadí „do dílny“,taky nevím na co,když není kutil ani řemeslník…je to celé na hlavu
sorry ale proste a jednoduse mu potom vsem preskocilo pardon ale vsichni mame problemy a jsou i horsi a nikdo nehromadi smeti doma kdyz tam zije male dite co hygiena ? je to hnus a ja se divim ze to trpis uz jen kvuli DITETI!!!
nechci byt zla ale myslim ze se musis rozhodnoout co vlastne sama chces a v cem chces zit ! proste bez ohledu a neustaleho omlouvani ho bych mu to vyhazela, udelal by to znova a dostal by na vyber SMETI nebo TY A DITE ![]()
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.
ještě si ani jednou nevysvětlila s čeho máš strach.Jen s toho že zakřičí?Z nmoci a ohrožení dítěte máš snad strach menší?