Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
30.5.12 23:11
@Anonymní píše:
začalo to loni v létě,najednou začal nosit domů bedny od banánů,ze začátku jsem to zvládla likvidovat,když měl pohotovost,tak jsem vynášela,když zjistil,že mu nějaká zmizela,vyváděl

A předtím se tak nechoval? Neměl sklony k hromadění odpadků? Stalo se něco v té době? Jakým způsobem vyváděl? Jestli Tě za to nezmlátí, tak ať si vyvádí jak chce, prostě by nedostal příležitost nahromadit doma takovou kupu odpadků! Přece nebude žít tvoje dítě na smetišti z roztočema, plísněma, larvama a bůhví čím vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.12 23:13

Nepřijde, vsadíme se? Člověk, který hromadí kelímky od jogurtu a není zahradník, má hlubší problém. :zed:

@Kamča.dalmatinka píše:
no tak vyváděl.Tim spíš bych mu to vyházela vše a najednou aby měl čas vyvádět jen jednou.on třeba když uvidí že je uklizeno tak taky tomu přijde na chut :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:14
@brisco píše:
Tohle není normální bordelář. On je prostě nemocný, stejně jako alkoholik a stejně takovou má i šanci na uzdravení, čili malou s rizikem recidiv. Vyklidit byt nepomůže, bude šílet a může být i agresivní. A stejně to natahá znovu. Musíš se rozhodnout, jestli chceš s ním pořád bojovat, nebo prostě odejdeš. S malým dítětem bych radila to druhé, bohužel.

máš pravdu,ale bojím se,že pokud odejdeme,tak už nebude mít vůbec žádné zábrany,je mi moc těžko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 23:16

zemřel mu otec a sestra,narodilo se dítě,má horší práci,než měl

• Citovat
  • Upravit
22236
30.5.12 23:17
@Anonymní píše:
máš pravdu,ale bojím se,že pokud odejdeme,tak už nebude mít vůbec žádné zábrany,je mi moc těžko

Bereš na něj moc velké ohledy. Ale on je na vás nebere vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:18

matka je těžce nemocná a upoutaná na lůžko,stará se o ni

• Citovat
  • Upravit
24379
30.5.12 23:21
@Anonymní píše:
zemřel mu otec a sestra,narodilo se dítě,má horší práci,než měl

To přece není důvod k hromadění bordela,pokud by tím teda nezabýval čas jak utéct z reality a přežíval.Pokud si to uvědomí,je možnost to zlomit.A stejně bych mu to vše vyházela s velkou partou,aby přišel do krásna…ať má šok…pokud se nasere,bude panikařit,ječet…tak ať a pokud ho ten stav nepřejde tak ať hromadí znova,ale bez tebe.Divím se,že v tom svoje dítě necháš…a i sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.12 23:24

To asi ne. I když je šance, že by ho takový kopanec mohl probrat :think: . Každopádně bude potřeba psychiatr. A bude to běh na dlouhou trať. Musíš sama vědět,jestli si v kondici někoho zachraňovat. Já takhle kdysi někoho zachraňovala a byla to chyba. Vyplýtvala jsem spoustu času a energie a výsledek NULA.

@Anonymní píše:
máš pravdu,ale bojím se,že pokud odejdeme,tak už nebude mít vůbec žádné zábrany,je mi moc těžko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:26

taky začal kupovat ve velkém nářadí „do dílny“,taky nevím na co,když není kutil ani řemeslník…je to celé na hlavu

• Citovat
  • Upravit
8437
30.5.12 23:28

Takže to by byl ten spouštěč. Ale kdysi mi řekla psycholožka, že znát příčinu není tak důležité. Že když se porucha rozběhne, tak i případné odstranění příčiny nic neřeší.

@Anonymní píše:
zemřel mu otec a sestra,narodilo se dítě,má horší práci,než měl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:29

Pořád si říkám,že je to otec mého dítěte a mám ho ráda.Takže pořád držím a jsem tady.Přemýšlely jsme se švagrovou,jak ho dostat k psychiatrovi.

• Citovat
  • Upravit
627
30.5.12 23:33
@Anonymní píše:
taky začal kupovat ve velkém nářadí „do dílny“,taky nevím na co,když není kutil ani řemeslník…je to celé na hlavu

sorry ale proste a jednoduse mu potom vsem preskocilo pardon ale vsichni mame problemy a jsou i horsi a nikdo nehromadi smeti doma kdyz tam zije male dite co hygiena ? je to hnus a ja se divim ze to trpis uz jen kvuli DITETI!!! :zed: nechci byt zla ale myslim ze se musis rozhodnoout co vlastne sama chces a v cem chces zit ! proste bez ohledu a neustaleho omlouvani ho bych mu to vyhazela, udelal by to znova a dostal by na vyber SMETI nebo TY A DITE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:34

Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.

• Citovat
  • Upravit
48576
30.5.12 23:37
@Anonymní píše:
Jediná šance je,že půjdeme na rodinnou terapii,protože on sím nepůjde,nevidí problém.To odbordelení bych udělala s největší radostí,ale mám strach.

ještě si ani jednou nevysvětlila s čeho máš strach.Jen s toho že zakřičí?Z nmoci a ohrožení dítěte máš snad strach menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 23:41

Že bude křičet a chovat se jako nepříčetnej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky