Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
muffinka89
30.5.12 21:41
@Anonymní píše: Švagrová u nás byla před měsícem a zírala,protože ten bordel se zhoršuje.Partner přestává s rodinou komunikovat,vyčítají mu ten bordel

8o to ti nezávidím tedy :(

• Citovat
  • Upravit
8566
30.5.12 21:41

Skalka v obývaku :mrgreen: :lol: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.5.12 21:42
@Anonymní píše: Švagrová u nás byla před měsícem a zírala,protože ten bordel se zhoršuje.Partner přestává s rodinou komunikovat,vyčítají mu ten bordel

a ty mu na to nic neříkáš,?? a proč takhle vyhazuje peníze za balíky které ani nerozbalí a nadává že to nemá kam dat… proto bych mu to vyhodila udělala místo v nějaké skříni a řekla že si to může dávat tam jak to naplní má smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 21:43
@Anonymní píše:
Starý mobily,všelijaká elektronika…

:roll: a na co to teda má? Opravuje to na kšeft, nebo jen skupuje kde co a nemá to na nic? Jestli ty balíky ani nerozbaluje, tak bych je vyvalila rovnou. Ani mu to nemůže chybět, když neví co tam je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:45
@Kamča.dalmatinka píše:
Jé to znám.nejoblíbenější byla sbírka kamenu.Venku každej kámen sebral co se mu zdál nákej krásnej a v obýváku(jo fakt v obýváku) na zemi si z nich stavěl skalku :lol: .Byli tam i šutry co sem ani neuzvedla :lol: .Když šel do práce a já zjistila že po jeho skalce se brzo bude moci lézt tak sem všechno za pomoci kamaráda vyházela za barák a udělala sem mu skalku tam :lol: .Největší sranda byla že jsme bydleli v bytovce.Nedávno sem si zrovna na jeho skalku vzpoměla když sem zjistila že něco podobnéhi ve velkém rozjíždí zase,tentokrát za našim rd :lol: .
Taky má sbírku knih(ty likviduju postupně -návštěvy maj radost).sbírku ruzných plakátu(s těma podpaluju kamna).Sbírku hrnečku(ty se ztrácí záhadně :mrgreen: ) a spoustu dalšího.Musíš likvidovat když není doma a pak dělat že o ničem nevíš.Já to uspěšně praktikuju už 13 let.Žít se s tim dá když to budeš eliminovat :lol:

skusím,ale nevím,zda mám šanci…za jednu vyhozenou věc donese 3…už má věci i v autě auuuuuu :oops:

• Citovat
  • Upravit
1685
30.5.12 21:47

Skalka v obýváku!! :potlesk: :potlesk:

Mojí starší dceři se hodí taky úplně všechno. :pankac: Hlavně mně neustále ze školky nosí domů kameny, už z nich má také skalku - ale na zahradě. Všechno ostatní, co se jí hodí a potřebuje nenápadně mizí… no ale je to 6letá cácorka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.12 21:48
@Anonymní píše:
skusím,ale nevím,zda mám šanci…za jednu vyhozenou věc donese 3…už má věci i v autě auuuuuu :oops:

tak vyhodíš rovnou 4 8) .jsi ženská měla by si v domácnosti vládnout takže at si říká co chce.Až nebude doma vem pytle a odtáhni to nebo co má cenu prodej nebo daruj za odvoz.Chce to rychlou akci a hlavně se s tim nesrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.12 21:49

a mrzí mě že jsem tu skalku nikdy nevyfotila.Tomu by jste ani nevěřili :lol: a to musim podotknout že muj chlap je velice inteligentní člověk :lol: tak nechápu co magořil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:51

má to jenom pro tu chvilku,jak vyhraje aukci,pak to leží nerozbalené…když chci vejít do bytu s mimčem a miniaturním nákupem,skoro se to nedá,i na společné chodbě jsou balíky do půl dveří…pokud by hořelo,je po nás

• Citovat
  • Upravit
1685
30.5.12 21:52

Anonymní - to je ale dost hrůza! Nemůže mít nějakou psychickou poruchu - neustálé nutkání objednávat a shánět věci…třeba něco podobného,jako obscese?? (když si někteří musejí několikrát po sobě umýt ruce, převléknout se…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 21:52
@Kamča.dalmatinka píše:
a mrzí mě že jsem tu skalku nikdy nevyfotila.Tomu by jste ani nevěřili :lol: a to musim podotknout že muj chlap je velice inteligentní člověk :lol: tak nechápu co magořil :lol:

můj má dvě vejšky

• Citovat
  • Upravit
1685
30.5.12 21:53
@Anonymní píše:
má to jenom pro tu chvilku,jak vyhraje aukci,pak to leží nerozbalené…když chci vejít do bytu s mimčem a miniaturním nákupem,skoro se to nedá,i na společné chodbě jsou balíky do půl dveří…pokud by hořelo,je po nás

tak jedině, že bys mu to za „zadkem“ znova prodávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Kamča.dalmatinka píše:
a mrzí mě že jsem tu skalku nikdy nevyfotila.Tomu by jste ani nevěřili :lol: a to musim podotknout že muj chlap je velice inteligentní člověk :lol: tak nechápu co magořil :lol:

:mrgreen: To tak většinou bývá inteligence ruku v ruce s nějakou úchylkou :lol: :lol: . Ne prostě se musí rázně zakročit, ten můj je úchylný na IGELITOVÉ SÁČKY a ZÁVITY já nevím na co všechno. Nezajímá mě na co to je a prostě to letí. Jestli vezme nářadí jednou za rok do ruky tak je to moc, takže mu stačí deset závitů. Jakmile jich je víc vyhazuju (věř tomu zakladatelko, že on ani sám nevím co všechno má. Tomu mojemu ještě nikdy nic vyhozeného nechybělo. Ale teda kdyby mi zavalil byt krámama tak bych nejspíš vyvalila jeho :lol: :lol: )

Příspěvek upraven 30.05.12 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

taky bych byla pro radikální řešení - někoho si domluvit a během pár dní to všechno zlikvidovat. A dobrej nápad vyčlenit mu nějakou tu skříň, kam si může krámy dávat, a jak ji naplní, tak ji zas vyprázdnit :D
Kamča to napsala moc hezky, ty jsi paní domu, tak se s ním nepárej :palec:
V tom musí utopit děsných peněz, ne? jestli si pořád něco kupuje na internetu a tak…to by mě asi kleplo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.5.12 21:56

a asi bych ho jednou popadla za flígr a se slovy, že pro něj mám něco, co se mu bude děsně hodit, bych ho dotáhla k nějakému hlavoodborníkovi. Protože si myslím, že takhle si zavalovat byt je fakt nějaká porucha a třeba se dá léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí