Jsem chlap, tak nemusím nic

Anonymní
30.5.12 00:08

Jsem chlap, tak nemusím nic.

Tak touhle větou me před hodinou dorazil manžel. Byla jsem nemocná, měla antibiotika a on si vzal OČR na naše mladší dítě. První den jsem ležela, ale pak už jsem dělala doma všechnu práci, on jen jezdil ven s kočárem a vodil starší dítě ze školy. Dnes jsem šla na kontrolu a mám vysokou sedimentaci, manžel, dobrák, mi řekl že nechápe proč se tím chlubím. Je to prý moje vina, že jsem málo zdravá a on doma nic dělat nebude. Chodí do práce, občas nakoupí, ale ostatní je jen moje práce. On převzal model ze své původní rodiny, jeho otec je také takový. Jsme už oba starší , mám strach, že už jiný nebude. Podařilo se některé z vás ne ho předělat,ale pomoci mu pochopit realitu? Pomáhá sám od sebe? Můj muž si s dětmi ani nehraje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8814
30.5.12 00:11

Realitu jsi asi měla pochopit ty před svatbou.
Posad si ho a promluvte si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.5.12 00:16

Nepodařilo se mi žádnýho chlapa předělat a nemám to ani zapotřebí. Všichni moji exové s charakterovou vadou byli jaksi posláni dál do oběhu, neboť na nějaké předělávání prostě nevěřím. Ovšem takovýhoto lempla bych kopla do pr… hned na druhým rande. To byl takový vždycky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 00:21

Promiň ale je to blbec. Víc mě nenapadá.. snad jen, že jak si mu dovolila aby se k tobě choval, tak se k tobě chová.. nevím jak jste spolu dlouho, ale asi né měsíc, když spolu máte děti, takže oči už mu zřejmě neotevřeš. Starého psa novým kouskům nenaučíš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.5.12 00:23

Hmmm… a já jsem ženská a nemusím taky nic!
Edit: A je jeho vina, že má špinavý fusekle a hlad.
On realitu celkem chápe - s dvěma dětma ho do zadku asi nekopneš, jsi ochotná se doma smekat i s vysokou sedimentací, místo abys předstírala mdloby vleže v posteli, tak co by se namáhal.

Příspěvek upraven 30.05.12 v 00:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
30.5.12 00:28

Tak předělání mi taky nějak nevyšlo a já jsem se s tím smířila.S dětma si můj taky nehraje ale zapojuje je do svých koníčků a práce kolem domu.Což je, řekla bych, baví daleko víc.
Ale kdybych byla nemocná tak se rozkrájí a dělá věci, který ani nevim, že umí.Teda jen do doby než se mi trochu přilepší-pak je to opět ten nepomáhající manžel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.12 00:31

Víš jak to je,když ptáčka lapají… Dokud jsme neměli děti dělala jsem věechno já a ještě ráda, jsem taková ta pipka domácí. Při prvním dítěti to zvládáš, on přece chodí do práce ,tak zatneš zuby a neprudíš. Je to i moje vina, to nepopírám, Jen člověk doufá, že nu ten druhý pomůže, když bude hůř. Myslím si, že ale uplně člověka neprokoukneš.

• Citovat
  • Upravit
462
30.5.12 00:41

Mě osobně by taky nejvíc vadilo, že nepomůže, když jsem nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.5.12 00:45
@pavučina píše:
Mě osobně by taky nejvíc vadilo, že nepomůže, když jsem nemocná.

Mě by teda vadilo, že nepomůže i kdybych nebyla nemocná :think: . Když jsem nemocná tak chci aby se krom všeho ostatního staral ještě o mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
30.5.12 00:52

máte spolu dvě děti a ty jsi teď zjistila, že doma na nic nehrábne, protože to tak má nastavené z původní rodiny?? :lol: :lol:
jinak u nás je to podobné, mě to celkem vyhovuje, partner navíc pracuje 15 hodin denně, tak po něm fakt nemůžu chtít zázraky…ale pokud ti to není pod fousy, tak je čas jednat, sednout si, hodit řeč, ale neočekávej, že ho předěláš, maximálně ho donutíš sem tam něco udělat, aby od tebe měl klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.5.12 01:22

Můj chlap mě o víkendu nechává spát a vše(kromě přebalení) udělá sám,ale přez týden přijde,nají se a ani po sobě neuklidí talíř :roll: .Na druhou stranu po něm nemohu chtít aby byl 12 hodin v práci a pak přišel domů a makal dál. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.12 04:56

Můj manžel taky vyrůstal v rodině, kde otec dělal jen to, co se mu zrovna chtělo a kdy se mu chtělo a mamka se starala o všechno. Manžel vždycky říká, že jediné co otec dělal kolem dětí bylo plození a vylití vaničky po koupání.
Možná proto je manžel jiný. Domácí práce máme tak nějak napůl a o malého se stará ukázkově (dělá v pohodě všechno kromě kojení :mrgreen: ). A ikdyž příjde po 12 hodinách z práce, vezme si kluka a pošlou mě na chvilku do postele … ikdyž dost tomu pomohlo, že jsem byla, když měl malý 3 měsíce, 4 dny v nemocnici a manžel byl na všechno sám, teď už chápe, že s prckem je člověk kolikrát unavený víc než po 12 v práci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
30.5.12 06:35

Já nechápu, proč je divný něco po manželovi chtít, když přijde po 12 hodinové šichtě…já mám šichtu 24 hodin celých 7 dní. Takže žádný ulejvání :mrgreen: Manžel přijde a normálně co vidí, uklidí. S děckem si pohraje, pak se vynerví, že ho dítě nenechá 5 minut na pokoji na počítači, tak si jde zas hrát a je klid :lol:

Manžela nepředěláš, ale třeba pomůže promluva a pokud je aspoň trochu přístupný novým věcem, tak najdete nějaký kompromis :nevim:

Příspěvek upraven 30.05.12 v 07:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.5.12 06:41

Tak mě se podařil zázrak a po 5 letech snažení jsem toho svého lempla a povaleče , svým neustálým výchovným ječákem donutila k tomu, že sem tam vysaje, umyje hrnce, utře prach… Ale je to na palici a musí se na tom tvrdě pracovat. Ten můj má tak úžasnou maminku, že když se rozvedl s 1. ženou, maminka naklusala a milostpánovi uklízela, nosila papáníčko a prala ponožky. No tohle je přece na kopanec do ř… (pro maminku, samozřejmě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.5.12 07:19

Takhle to doma má ex-tchýně. Ex-tchán je super chlap, vtipálek, hodný, atd., ale v domácnosti nepomůže s ničím a naopak po sobě ještě zanechává nehorázný bordel. :roll: Když jsem poprvé viděla, jak se „milostpán“ s prominutím nažral (kuře) a jak ojídal rukama ty kosti u skleněného konferáku a padaly mu kousky mastného jídla na stůl, na zem a všude kolem, pak vstal a jediné co bylo, tak si šel umýt ruce. Bývalá tchýně pak naklusala s hadříkem, všechno řádně uklidila a utřela… 8o No tak to by bylo něco na mě! Je to i jeden z důvodů, proč jsem se s bývalým manželem rozvedla. Neudělal doma naprosto nic a ač jsem se snažila ho aspoň trošku „převycovat“, tak to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí