Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě proto, že je to láká, že můžou, je to nový dobrodružství.
No, tak kdyby nemeli skym podvadet, tak to asi nebude, takze vina je na obou stranach..
Podvádí protože manželky na mateřské jsou neatraktivní, naštvané, utahané a okoukané…
Je to hnus, ale je to tak.
Takové podobné téma už tady bylo.
Ze stereotypu,protože jim něco chybí.
@peggy.sl píše:
Podvádí protože manželky na mateřské jsou neatraktivní, naštvané, utahané a okoukané…
to jsem slyše nechtěla
..... ![]()
hle myslim že nepodvádí jen chlapy
možná bych řekla že ženský podvádějí častějš-jen se to tolik neprovalí protože umíme vynalézat super výmluvy a schovávat důkazy ![]()
@peggy.sl píše:
ne vždy podvádějí jen ty na mateřské… podvádějí i na začátku vztahu, nevím asi si chtějí připadat jako borci že na to mají, že dostanou každou…
Podle mě to vyjde na stejno. Podvádí jak chlapy tak ženský. A proč? Touha po něčem novém.
já myslím,že jak který.Jeden se nudí,druhý se chce mít kde vyplakat,jiný chce hezkou kočičku,nebo jen povyražení…tak jako tak jsou to debilové,pokud to dělají a doma mají ženu s ditětem a padající na hubu a chlap je nepodrží,naopak.. ![]()
atd. atd..
Důvodů je spousta a spousta..
No jelikož podvádí s jinými ženami tak bude asi chyba spíš na straně těch dam ne…dá- podvádí, nedá- nepodvádí… ![]()
A jen tak mimochodem, na něveru je to procentuálně vyrovnané, akorát že u žen se o tom tolik nemluví a hlavně to umí lépe zatajit ![]()
Já si myslím,že to dělají, aby si namasírovali EGO, jací nejsou borci a jak mají na to sbalit každou ženskou. Pochybuju, že jim chybí láska. Někomu možná ten sex spíš…
jo tak u ženských je to taky hnus…pokud je chytají jen roupy po tom,aby jim někdo dokazoval jak jsou krásný(honí sebevědomí)…a doma se nestarají ani o muže…nevěra ať muž či žena je začátek konce ve většině případech
![]()
@trinity18 píše:
ne vždy podvádějí jen ty na mateřské… podvádějí i na začátku vztahu, nevím asi si chtějí připadat jako borci že na to mají, že dostanou každou…
Já vím, že to není jenom na mateřské, ale je to nejčastější. Sama to vidím ve svém okolí jak jinak atraktivní normálně myslícím ženským mateřství zatemní mozek. Chlap prostě nechce když přijde z práce domů pořád dokola jenom poslouchat jak ten náš mimísek krásně kakinká, jak má maminka zaseklý mlíčko v kozičkách a jak krásně na písečku udělal bábovičku.
Chlap je lovec a jakmile má doma ženu ulovenou celé to pro něj končí.
Ahoj holky, napadlo mě téma k diskuzi, možná už se to tu probíralo, ale mě to zajímá. Dnes a denně slyším spoustu příběhů o tom, jak chlapi podvádí své manželky a přítelkyně. Často tu píše některá z vás, že jí chlap podváděl/podvádí a pod. a já si stále říkám, proč to ti chlapi dělají, když ví, že tím někomu ubližují? Navíc se na to většinou přijde a můžou si tím zničit vztah i rodinu. Někdo říká, že to mají geneticky, že musí rozsévat geny. Někdo zase, že jim chybí sex/láska/porozumění/dobrodružství. Co myslíte vy? Zajímají mě i názory chlapů, pokud to zažili nebo tomu lépe rozumějí.