Proč chlapi pořád podvádí? Co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.12 11:44
@dalimil píše:
ale ty začátky vztahu + sexu jsou vždy nejhezčí a spousta mužů i žen to chtějí proží znova a znova…

To mravenčení po x letech vztahu bohužel zmizí a někomu to chybí, tak to vyhledává…

• Citovat
  • Upravit
2453
29.5.12 11:45

Znám pár chlapů, co jsou opravdu zapřažení a stejně si tu skulinku na milenku vytvoří :evil: . Nedostatek denní náplně bych osobně viděla jako důvod až někde hodně na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.5.12 11:46

To není o tom, že i topmodelkám zahýbají chlapi a že je to primárně o vzhledu. Ale on ten vzhled hrál na začátku dost velkou roli a hraje ji ve vztahu určitým procentem pořád ;) . Lidi jsou spolu po pár letech kvůli jiným věcem, ale pokud si chlap vyhlédl ženu, která má pěknou štíhlou postavu a dbá o sebe, tak se mu s největší pravděpodobností fakt nebude líbit, když ta žena bude o pět let později o dvacet kilo těžší a celý den stráví ve vytahaném domácím oblečení a namaluje se jen, když vyjede jednou za týden na velký nákup (teď to trochu zjednodušuji, ale podstata zůstává). Já si umím přiznat, že můj manžel jojo-efektista, mě fyzicky přitahuje daleko víc, když má na svou výšku 75 kilo a aktuálně sportuje, než když má těch kilo 85 a věnuje se ve volném čase pojídání dobrůtek u televize. Není to pro mě samozřejmě důvod k nevěře, ale můj fyzický apetit na něj se úměrně snižuje :lol: .

• Citovat
  • Upravit
1874
29.5.12 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, napadlo mě téma k diskuzi, možná už se to tu probíralo, ale mě to zajímá. Dnes a denně slyším spoustu příběhů o tom, jak chlapi podvádí své manželky a přítelkyně. Často tu píše některá z vás, že jí chlap podváděl/podvádí a pod. a já si stále říkám, proč to ti chlapi dělají, když ví, že tím někomu ubližují? Navíc se na to většinou přijde a můžou si tím zničit vztah i rodinu. Někdo říká, že to mají geneticky, že musí rozsévat geny. Někdo zase, že jim chybí sex/láska/porozumění/dobrodružství. Co myslíte vy? Zajímají mě i názory chlapů, pokud to zažili nebo tomu lépe rozumějí.

Myslím, že pokud někdo podvádí (nemusí to být jen chlap), tak si většinou nepřipouští, že tím někomu ubližuje… A navíc si buď myslí, že se na to nepřijde, anebo jim na tom aktuálním vztahu až tak nezáleží, myslí si, že s někým jiným třeba budou šťastnější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
@helenkka píše:
Teda zrovna ty začátky sexu, než se sehrajou, není něco, co bych chtěla zažívat opakovaně :D

Tohle je taky fakt :lol: .

• Citovat
  • Upravit
20557

O vzhledu to je.. Milenka voní, je vždy načančaná, pozitivně naladěná a hlavně s jakoukoliv sexuální praktikou s úsměvem na rtech souhlasí a s nadšením jí praktikuje..
No sáhněme si do svědomí…kdo tohle s uřvaným kojencem u prsa dělá?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.5.12 11:49

Protoze se doma nudi. Treba ho poradne zamestnat, aby nemel energii, kterou pak muze vybijet jinde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.5.12 11:50

myslim ze to presne popsal dalimil..a to plati stejne u zenskych jak u chlapu..sex s nekym novym je vzdycky zajimavejsi nez ten 1000× vyzkouseny :mrgreen: i kdyz nakonec treba ani neni lepsi ;)

Příspěvek upraven 29.05.12 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.5.12 11:51
@peggy.sl píše:
OMilenka voní, je vždy načančaná, pozitivně naladěná a hlavně s jakoukoliv sexuální praktikou s úsměvem na rtech souhlasí a s nadšením jí praktikuje..
No sáhněme si do svědomí…kdo tohle s uřvaným kojencem u prsa dělá?? :mrgreen:

Hele jako FAKT??? Já si neumím představit dělat některé praktiky s chlapem na začátku. Prostě jsme k něčemu dospěli s mužem po letech. Fakt si nemyslím, že by milenka střihla po druhém sexu vše a po třetím sexu trojčičku… Tak to většina lidí nemá. Myslím, že by tam byl i ostych si o něco takového říct. Ale prostě je to nový maso a i když leží jako prkno - stejně jako ta manželka - tak v tu chvíli je to nový maso a i když stejná, tak lepší, protože neokoukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.5.12 11:53

@ana11
Ono stačí pořádný kouření… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Jinak ja bych mu milenku klidne i tolerovala. Ale vzdycky mu rikam at ji dovede nejdriv domu. At kocena pekne uklidi koupelnu, vytre podlahu, vydrbe spinavej zachod, umeje nadobi, pohraje si s mym ditetem a pak se muzou cukrblikovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@74paja píše:
Protoze se doma nudi. Treba ho poradne zamestnat, aby nemel energii, kterou pak muze vybijet jinde. :lol:

A tak znám jednoho, co měl práci, ženu těsně po šestinedělí, stavěli barák a o víkendech si dodělával školu. Přesně o těch víkendech se vídal s milenkou. Ale tak to jen pro příklad, že nudou to vždy být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.5.12 11:54
@peggy.sl píše:
@ana11
Ono stačí pořádný kouření… :mrgreen: :mrgreen:

Aha, tak to já myslela hned nějaké divočiny, ne takovouhle elementární záležitost :lol: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.5.12 11:55

@ana11 To byl vtip s tou nudou :D Jasně že i zaměstnanej chlap si ten čas najde, pokud chce :roll:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.5.12 11:55
@74paja píše:
Jinak ja bych mu milenku klidne i tolerovala. Ale vzdycky mu rikam at ji dovede nejdriv domu. At kocena pekne uklidi koupelnu, vytre podlahu, vydrbe spinavej zachod, umeje nadobi, pohraje si s mym ditetem a pak se muzou cukrblikovat…

tak tak :D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí