Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám za to, že podvádějí ze stejného důvody jako ženský. Dokonce si ani nemyslím, že chlapi podvádějí častejí než ženský. A je jedno, jestli je někdo na mateřský nebo v práci nebo bez.
No to je téma ![]()
Podvádí snad i ženy, ne? Nebo že by Ti chlapi ulovili vždy jen nezadanou?? Asi ne… ![]()
Podvádí chlapi i ženský - oni ti podvádějící to s někým dělat musejí
. Těch důvodů je spousta - například manželka po porodu, která o sebe !z pohledu chlapa! vůbec nedbá a prostě ho aktuálně nepřitahuje, případně nemusí být vůbec po porodu, ale najednou má o 15 kilo víc a JÍ to nevadí, masírování ega, touha po něčem novém, stereotyp ve vztahu, nesoulad v potřebě sexuální frekvence, atd. atd - důvodů by se našlo
.
@Kačenkaaaa píše:
peggy.sl taky si to myslím…od porodu jsem na sobě začla makat chodím na solarko ke kadeřnici…cvičím každý den.Chi být pro něj atraktivní pořád i když jsem na mateřský pak nebude mít duvod hledat jinde
Já se třeba taky snažím vypadat dobře. Ale když strávíš tři čtvrtiny dne v teplácích, skačeš kolem děcka a vaříš, tak to nikdo nevypadá celý den jako princezna. Já mám názor, že když tě má chlap rád, tak by ses mu měla líbit i v babiččině noční košilce po ránu se zalepenýma očima. To, že zajdeš na solárko nebo se hezky nalíčiš a oblečeš, ti nezaručí, že tvůj miláček nepoběží večer za jinou, s tím, že jde na pivo.
Zakladatelka:
To ví každý, že podvádí i ženy a třeba stejně (i když já mám pocit, že zas tolik ne, ale to je vedlejší). Jenže mě spíš zajímala ta mužská mentalita, proč muži podvádějí, chápete…
Když na té mateřské to k tomu úplně svádí. Ženská je zabraná do dítěte a takové ty obranné mechanismy jí vůči chlapovi chybí - prostě vypne radar na příjem ostražitosti. ![]()
@madi píše:
protože mají málo práce, nudí se a mají roupy
@peggy.sl
Přesně!! Chlap musí být zapřáhnutý od rána do noci, jinak provádí nepřístojnosti.. ![]()
@ArankaC. píše:
Já se třeba taky snažím vypadat dobře. Ale když strávíš tři čtvrtiny dne v teplácích, skačeš kolem děcka a vaříš, tak to nikdo nevypadá celý den jako princezna. Já mám názor, že když tě má chlap rád, tak by ses mu měla líbit i v babiččině noční košilce po ránu se zalepenýma očima. To, že zajdeš na solárko nebo se hezky nalíčiš a oblečeš, ti nezaručí, že tvůj miláček nepoběží večer za jinou, s tím, že jde na pivo.
Tak nějak stále nechápu, proč bych měla trávit tři čtvrtiny dne v teplácích a u vaření… pak se fakt nedivím ničemu
Život, dítě, domácnost a hlavně partnerství je snad o něčem úplně jiném - než například plných hrncích na plotně. A tím nechci říct, že je by pomohlo líčení a solárko
je to o přístupu a ten buď máš nebo ne. Začít se musí u sebe.
Podle mě chlapi, když podvádějí nepřemýšlí o tom, že by někomu ubližovali, možná po tom, ale určitě ne při tom. Maj prostě chuť na sex, a v tu chvíli je jim nějaké přemýšlení o své vlastní ženě a natož o nějakém ubližování buřt. V tu chvíli si na svojí podváděnou ženu ani nevzdechnou.
já teda se nepovažuju za bůhvíjakého odborníka, ale podle mě to není primárně o vzhledu stávající partnerky, myslím že i topmodelky mají problémy s nevěrou, takže v tom to asi uplně nebude…
Spíš je lákavé to, že je to něco nového, nevyzkoušeného, a to je prostě lákavější než to, co má doma. Milenka nemusí být vždy hezčí, hubenější atd., ale ty začátky vztahu + sexu jsou vždy nejhezčí a spousta mužů i žen to chtějí proží znova a znova…
@peggy.sl píše:
V noci vstávat k harantům a zahýbání by ho přešlo…
minimálně k trojčatům
![]()
jinak souhlasím s dalimilem, o vzhledu to opravdu není.
Vemte si třeba Alici Bendovou, jak vypadá a kolik měl její manžel milenek. A takových je spousta ![]()