Proč chlapi pořád podvádí? Co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
29.5.12 11:25

Mám za to, že podvádějí ze stejného důvody jako ženský. Dokonce si ani nemyslím, že chlapi podvádějí častejí než ženský. A je jedno, jestli je někdo na mateřský nebo v práci nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.12 11:27

No to je téma :roll:
Podvádí snad i ženy, ne? Nebo že by Ti chlapi ulovili vždy jen nezadanou?? Asi ne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.5.12 11:29

Podvádí chlapi i ženský - oni ti podvádějící to s někým dělat musejí :lol: . Těch důvodů je spousta - například manželka po porodu, která o sebe !z pohledu chlapa! vůbec nedbá a prostě ho aktuálně nepřitahuje, případně nemusí být vůbec po porodu, ale najednou má o 15 kilo víc a JÍ to nevadí, masírování ega, touha po něčem novém, stereotyp ve vztahu, nesoulad v potřebě sexuální frekvence, atd. atd - důvodů by se našlo :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.12 11:29

Podle mě to není kvůli egu. Podle mě je to o chuti.
 M.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
29.5.12 11:30
@Kačenkaaaa píše:
peggy.sl taky si to myslím…od porodu jsem na sobě začla makat chodím na solarko ke kadeřnici…cvičím každý den.Chi být pro něj atraktivní pořád i když jsem na mateřský pak nebude mít duvod hledat jinde :nevim:

Já se třeba taky snažím vypadat dobře. Ale když strávíš tři čtvrtiny dne v teplácích, skačeš kolem děcka a vaříš, tak to nikdo nevypadá celý den jako princezna. Já mám názor, že když tě má chlap rád, tak by ses mu měla líbit i v babiččině noční košilce po ránu se zalepenýma očima. To, že zajdeš na solárko nebo se hezky nalíčiš a oblečeš, ti nezaručí, že tvůj miláček nepoběží večer za jinou, s tím, že jde na pivo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.12 11:33

Zakladatelka:
To ví každý, že podvádí i ženy a třeba stejně (i když já mám pocit, že zas tolik ne, ale to je vedlejší). Jenže mě spíš zajímala ta mužská mentalita, proč muži podvádějí, chápete…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.5.12 11:35

protože mají málo práce, nudí se a mají roupy
@peggy.sl :lol:

• Citovat
  • Upravit
20557
29.5.12 11:35

Když na té mateřské to k tomu úplně svádí. Ženská je zabraná do dítěte a takové ty obranné mechanismy jí vůči chlapovi chybí - prostě vypne radar na příjem ostražitosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.5.12 11:36
@madi píše:
protože mají málo práce, nudí se a mají roupy
@peggy.sl :lol:

Přesně!! Chlap musí být zapřáhnutý od rána do noci, jinak provádí nepřístojnosti.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 11:38
@ArankaC. píše:
Já se třeba taky snažím vypadat dobře. Ale když strávíš tři čtvrtiny dne v teplácích, skačeš kolem děcka a vaříš, tak to nikdo nevypadá celý den jako princezna. Já mám názor, že když tě má chlap rád, tak by ses mu měla líbit i v babiččině noční košilce po ránu se zalepenýma očima. To, že zajdeš na solárko nebo se hezky nalíčiš a oblečeš, ti nezaručí, že tvůj miláček nepoběží večer za jinou, s tím, že jde na pivo.

Tak nějak stále nechápu, proč bych měla trávit tři čtvrtiny dne v teplácích a u vaření… pak se fakt nedivím ničemu :lol: Život, dítě, domácnost a hlavně partnerství je snad o něčem úplně jiném - než například plných hrncích na plotně. A tím nechci říct, že je by pomohlo líčení a solárko ;) je to o přístupu a ten buď máš nebo ne. Začít se musí u sebe.

• Citovat
  • Upravit
teresa20

@peggy.sl a od noci do rána :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1906

Podle mě chlapi, když podvádějí nepřemýšlí o tom, že by někomu ubližovali, možná po tom, ale určitě ne při tom. Maj prostě chuť na sex, a v tu chvíli je jim nějaké přemýšlení o své vlastní ženě a natož o nějakém ubližování buřt. V tu chvíli si na svojí podváděnou ženu ani nevzdechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
29.5.12 11:40

já teda se nepovažuju za bůhvíjakého odborníka, ale podle mě to není primárně o vzhledu stávající partnerky, myslím že i topmodelky mají problémy s nevěrou, takže v tom to asi uplně nebude…

Spíš je lákavé to, že je to něco nového, nevyzkoušeného, a to je prostě lákavější než to, co má doma. Milenka nemusí být vždy hezčí, hubenější atd., ale ty začátky vztahu + sexu jsou vždy nejhezčí a spousta mužů i žen to chtějí proží znova a znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.5.12 11:41
@madi píše:
@peggy.sl a od noci do rána :pankac: :mrgreen:

V noci vstávat k harantům a zahýbání by ho přešlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.5.12 11:44
@peggy.sl píše:
V noci vstávat k harantům a zahýbání by ho přešlo… :mrgreen:

minimálně k trojčatům :mrgreen: :mrgreen:
jinak souhlasím s dalimilem, o vzhledu to opravdu není.
Vemte si třeba Alici Bendovou, jak vypadá a kolik měl její manžel milenek. A takových je spousta :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky