Už ho nevzrušuju?

Anonymní
28.5.12 19:26

Už ho nevzrušuju?

S manželem jsme 4 roky, ze začátku klasika, sex několikrát denně, vášnivej, super. Pak to trochu opadlo, když jsme spolu začaly bydlet, ale pořád dobrý, pak jsem otěhotněla a už to šlo z kopce, ani jsme spolu nespaly, vadilo mu, že je tam to dítě. Od tý doby to je naprd, já už nemám takovou potřebu, stačilo by mi 1× za týden, ale je to spíš 2× za měsíc a to ještě nic moc. Přitom mě to s ním opravdu baví a je dobrý milenec, když má náladu. Poslední dobou se mu ale stalo, že mu asi 2× nestál a prostě to nešlo. Od tý doby je to asi 3 týdny jsme spolu nespaly. Bavit se o tom moc nechce, i když naznačuju, že mi to chybí, ale netlačím na něj, to nesnáší. Jako jsem docela zoufalá, ani mi není 30 a prostě sex potřebuju, jsem pak protivná a když si to udělám sama, není to ono, potřebuju cítit ten zájem od manžela. Není to myslím tím, že bych nebyla atraktivní, když jdu někam ven, tak chlapy mají zájem, chtějí číslo atd. Manžel má dost stresy v práci, a je unavený, tak asi nemá takovou potřebu. Když se napije, tak je to jak „zamlada“, ale to mi přije takový falešný. Nevim co s tim, už to trvá delší dobu a mluvit o tom moc nechce. Jinak vztah máme myslím celkem hezký, až na tohle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.5.12 19:49

Ahoj,
asi Ti moc neporadím,ale chci Ti říct,že mám úplně stejný problém my jsme manželé skoro 4 roky známe se 6 let a ze začátku sex supr pak přišlo těhotenství a od dr jsme to měli zakázané a tak jsme spolu spali až když mi skončilo 6nedělí.Teď je malýmu 9 měsíců a spíme spolu cca 1-2× za měsíc a to ho kolikrát ještě musím přemlouvat… Několikrát jsme se o tom bavili,on říká že je unavený atd,ale už mě to štve taky sex potřebuju,ale už sem si tak nějak zvykla,doufám,že se to časem zlepší,bojím se toho aby jsme neskončili tak,že budem jak důchodci :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 19:52

Já taky pořád čekala, že se to zlepší /byl u porodu/, ale přijde mi, že zlenivěl a zvyk si dělat si to sám a vyhovuje mu to. Jiná ženská v tom snad není, i když fakt nevím, má všechno zaheslovaný, ale to měl tak vždycky. Nejhorší je, že ho třeba prádlo a tak moc nevzrušuje, vzala jsem si korzet a smál se, že vypadám jak lehká, to pak vás nějaký svádění přejde. Už jsem i pomyslela, jestli neni na chlapy…zoufalost no.

• Citovat
  • Upravit
2400
28.5.12 20:14

Zakladatelko, pokud mu dvakrát nestál, tak kvůli tomu asi nechce nic zkoušet. Asi by měl přestat tak často masturbovat, nebo nemá někoho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
28.5.12 20:23

Takovej problém jsem měla s bývalým přítelem taky.. spali jsme spolu po dvou letech vztahu úplně minimálně a pak už půl roku vůbec.. to bylo hrozný.. samosebou mi to chybělo ale jemu prý ne.. je mi jasný že si to udělal sám ale to není přeci ono ne?? Chtěla jsem to a vždy se na něco vymluvil.. únava, stres, nemá čas atd.. no vztah šel do kytek a postupem času jsem si našla milence.. sice je to blbý, ale věděla jsem že už se nemilujeme ani psych. ani fyzicky, takže jsem tím nikomu neublížila.. ale potřeba je potřeba..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 20:24
@dada12 píše:
Zakladatelko, pokud mu dvakrát nestál, tak kvůli tomu asi nechce nic zkoušet. Asi by měl přestat tak často masturbovat, nebo nemá někoho ?

Myslim, že je to taky částečně kvůli tomu, byl z toho dost zničenej, mě se to ještě s nikým nestalo, třeba byli nervozní, ale pak ok, ale já ho fakt nepostavila i když jsem se snažila, což bylo dost prekérní…Jestli někoho nemá, tak to opravdu nevím, to byl musel mít někoho už pár let, když se to takhle táhne dlouho. I to je možný, ale nemám moc šancí to zjistit, žádný podezřelý věci moc nedělá, až tohle. Tak fakt nevím co s ním…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 20:30
@PeťulaG píše:
Takovej problém jsem měla s bývalým přítelem taky.. spali jsme spolu po dvou letech vztahu úplně minimálně a pak už půl roku vůbec.. to bylo hrozný.. samosebou mi to chybělo ale jemu prý ne.. je mi jasný že si to udělal sám ale to není přeci ono ne?? Chtěla jsem to a vždy se na něco vymluvil.. únava, stres, nemá čas atd.. no vztah šel do kytek a postupem času jsem si našla milence.. sice je to blbý, ale věděla jsem že už se nemilujeme ani psych. ani fyzicky, takže jsem tím nikomu neublížila.. ale potřeba je potřeba..

Milence si hledat nechci, vím, že kdyby to prasklo, tak mě okamžitě opustí a nechci malýmu brát tátu a domov, když nám to jinak celkem klape. Jenže co pomůže, svádět se moc nedá, on radši dobývá, takže dělám, že nemám zájem, jenže po 3 týdnech u se to blbě předstírá… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
PeťulaG
28.5.12 20:40
@Anonymní píše:
Milence si hledat nechci, vím, že kdyby to prasklo, tak mě okamžitě opustí a nechci malýmu brát tátu a domov, když nám to jinak celkem klape. Jenže co pomůže, svádět se moc nedá, on radši dobývá, takže dělám, že nemám zájem, jenže po 3 týdnech u se to blbě předstírá… :twisted:

No tak já na tvém místě bych si taky milence nehledala, to je jasný :) jen jsem chtěla napsat svou zkušenost víš?? :) Já jsem to tenkrát měla jinak.. věděla jsem že náš vztah je v prdeli už bez milence.. tak proč ho nemít když to bude v podstatě to samé? :) Ve tvém případě by asi chtělo o tom s chlapem hodně mluvit.. jinak nevím co ti poradit, když svádět se moc nenechá.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.12 22:10

Chápu a trochu se v tom také vidím. Je to blbé, když chlap nemá zájem, chut a nebo je prostě líný. S partnerem spolu spíme dvakrát do měsíce. Sex mi chybí, zdá se mi i o něm, blbé je, že si občas vzpomenu na sex s bývalými. U nás úpadek začal v okamžiku, kdy jsem začala řešit jeho problémy s hygienou (nějak nebral jako normální sprchovat se každý den, nebo alespoň před sexem). Myslela jsem, že se to spraví až si osvojí sprchování jako normu, ale trvalo to dlouho a já se přistihla, že pořád vnitřně řeším jestli se vůbec umyl pořádně tam dole (sprchuje se 45 s. a já si říkám, co si za tu dobu stine umýt). Takže u nás za sexuálními problémy stojí něco tak neviného jako je používání vody. Vlastně je to jeho lenost umýt se. Takže u nás je to zase takhle.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
28.5.12 23:09
@PeťulaG píše:
No tak já na tvém místě bych si taky milence nehledala, to je jasný :) jen jsem chtěla napsat svou zkušenost víš?? :) Já jsem to tenkrát měla jinak.. věděla jsem že náš vztah je v prdeli už bez milence.. tak proč ho nemít když to bude v podstatě to samé? :) Ve tvém případě by asi chtělo o tom s chlapem hodně mluvit.. jinak nevím co ti poradit, když svádět se moc nenechá.. :nevim:

A proč ses s ním nerozešla a nenašla si jinýho chlapa, když váš vztah už vlastně nebyl ani jste se nemilovali fyzicky či psychicky?? :think:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
29.5.12 01:21
@Anonymní píše:
Chápu a trochu se v tom také vidím. Je to blbé, když chlap nemá zájem, chut a nebo je prostě líný. S partnerem spolu spíme dvakrát do měsíce. Sex mi chybí, zdá se mi i o něm, blbé je, že si občas vzpomenu na sex s bývalými. U nás úpadek začal v okamžiku, kdy jsem začala řešit jeho problémy s hygienou (nějak nebral jako normální sprchovat se každý den, nebo alespoň před sexem). Myslela jsem, že se to spraví až si osvojí sprchování jako normu, ale trvalo to dlouho a já se přistihla, že pořád vnitřně řeším jestli se vůbec umyl pořádně tam dole (sprchuje se 45 s. a já si říkám, co si za tu dobu stine umýt). Takže u nás za sexuálními problémy stojí něco tak neviného jako je používání vody. Vlastně je to jeho lenost umýt se. Takže u nás je to zase takhle.

A nebo tvůj blok sexu s nemytým chlapem?? Kdybys ho nenutila do koupání, mohli jste spolu souložit jak králíci, no coco, hlavně že je teďka voňavoučký v posteli, ale že nemáš sex, to už je druhá věc… :lol:

• Citovat
  • Upravit
reagující
29.5.12 01:39

no, já tomu, rozumim, co chce asi pisatelka rici - muj bejvaly se prestak o sebe taky starat, sic u nej to bylo z jineho důvodu, stal se z nej zavislý, ale v postate to clovek chape - kdyz clovek nejevi zajem o sebe, tak nemuzes pocitat, ze bude jevit zajem o tebe…
jinak u nas doslo ke zmene, jen diky tomu, ze ex zmenil povolani a misto vykonu, najednou jsme mu byli vzacni, ale k tomu se opet pridala unava z dojizdeni, takze to opet najelo do klasickych koleji. pisu ex, neb tam byly problemy i jine
ma zkusenost je:
bud nekoho ma (bez zkusenosti,ale lze si logicky domyslet)
nebo nema (psychicke problemy, deprese)
a urcite se to lepsit nebude :-) a odrikani je taky naprd
uprimne, kdyz se v nasem vztahu objevila treti osoba, zacal tedy nejak reagovat ale spis to byl posledni mobilizace sil nez reseni
vztah padl
no, mam zname, kteri bes sexu zili v manzelstvi a jsou do v tom vztahu doted a funguje to - uprimne musi to vyhovovat obema :-)

• Citovat
  • Upravit
reagujici
29.5.12 01:41

ta treti osoba byl muj novy rysujici se partner, coz tedy jej nakratko zmobilizovalao a ja diky rodine a diteti, tomu chtela dat jeste sanci..

• Citovat
  • Upravit
791
29.5.12 06:42

já myslím, že se bojí, že by zase selhal, tedy neudrží erekci, tohle totiž je přímo zabiják na mužské EGO, potom je protivný, nehce sex, furt nějaké výmluvy, dokud nebude mít odvahu vyjít s tím ven, tedy svěřit se, jít za lékařem, tak to klidně může zničit vztah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.5.12 10:42

Vy dva byste měli navštívit sexuologa, než bude pozdě, zkus ho přesvědčit. On nemůže, ty chceš, chybí ti to a líbíš se chlapům. To už je sakra nebezpečná kombinace…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky