Partner hromadí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.12 02:54

Uklízím dokud dítě spí.Najednou jsem dostala s té odvahy strach,mám už dva pytle bordelu,abych ještě nedostala přes hubu,až uvidí,že poklady jsou pryč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.12 05:40

Našla jsem neuvěřitelný věci,který „se můžou hodit“…použitý hřbitovní svíčky,roličky od toaletního papíru,kelímky od zmrzky,kterou jsme nikdy neměli,spoustu krabic od čajů…starý závěsy špinavý dokonce,krabičky od zápalek…

• Citovat
  • Upravit
21905
31.5.12 05:58

Zakladatalko,stale uklizis?To je mazec,dej vedet,jak to vypadalo po prijezdu manzela.Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.12 05:59
@Anonymní píše:
Našla jsem neuvěřitelný věci,který „se můžou hodit“…použitý hřbitovní svíčky,roličky od toaletního papíru,kelímky od zmrzky,kterou jsme nikdy neměli,spoustu krabic od čajů…starý závěsy špinavý dokonce,krabičky od zápalek…

To je hnus :poblion: Co to hodit na dítě, lezlo k tomu a olizovalo to. Tak jsi logicky měla strach. Držím palce, ať úklid dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.12 06:08

Asi nebudu doma,až se vrátí.Bojím se,že tady bude hroznej kravál.Celou noc běhám k popelnicím,teď si dávám kafčo.Bylo to jako noční směna a zdaleka není uklizeno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.12 06:14

Asi nebudu doma,až se vrátí.Bojím se,že tady bude hroznej kravál.Celou noc běhám k popelnicím,teď si dávám kafčo.Bylo to jako noční směna a zdaleka není uklizeno.

• Citovat
  • Upravit
2400
31.5.12 06:32

Zakladatelko není to Tvoje zodpovědnost, neuklízej tu špínu po něm. Odejdi. Zachraň sebe a dítě. Většina holek Ti tu radí, abys mu tajně harampádí vyklidila vyhodila. Jsi tady na světě proto, aby jsi po bláznovi uklízela špínu ? Teď se bojíš, že Ti vynadá, snad i zmlátí, je to blázen. Ano, jedná se o těžkou formu obsedantně kompulzivní poruchy a máš tohle zapotřebí ? Co Tvoje dítě ? On bude nosit domů nemoci, sra.ky a Ty to budeš vyklízet ? Dřít se ? Chápu, že ho máš ráda, ale máš nějakou svou čest, úroveň, zodpovědnost za dítě ? Odejdi pokud je byt jeho, pokud je byt Tvůj, nebo společný, dej mu kufry za dveře a zavolej uklízecí firmu. Pokud bude za dveřmi řvát, zavolej policii, že musíš řešit přestupek a domácí násilí a ať si ho odvedou, následně se snaž o ústavní léčbu. Jde totiž o život dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.12 06:45

Asi na odchod stejně dojde.Mám děsný pocit selhání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.12 06:48

V zaměstnání je jiný člověk.To je nebe a dudy.O bordelu ví jenom rodina.

• Citovat
  • Upravit
2400
31.5.12 06:50
@Anonymní píše:
V zaměstnání je jiný člověk.To je nebe a dudy.O bordelu ví jenom rodina.

To znám, v práci slušný člověk a doma pravý opak. Ale Ty jsi bohužel doma, ne v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
31.5.12 07:22
@Anonymní píše:
Asi na odchod stejně dojde.Mám děsný pocit selhání.

Držím palce! :hug: Udělala jsi ten první správný krok. A buď ráda, že ses k tomu odhodlala. Protože to, co jsi doma našla, je fakt humáč. Můžeš být ráda, že jsi ty i mimi ok a nemáte nějaké breberky nebo kdo ví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.12 07:37

Od února začal pracovat na půl úvazku a tvrdí,že víc nezvládá.Mě se narodilo v lednu miminko.Možná je v tom nějaká souvislost.

• Citovat
  • Upravit
29577
31.5.12 07:37

Už na začátku jsem ti psala,že s takovými lidmi je zbytečné ztrácet čas.
Jak píší holky,bereš na něj velké ohledy, stále hledáš důvody,proč to může dělat…V tom to vůbec není,on má opravdu OCD ,bude se ti to domů stále vracet,je pravděpodobné,že jestli mu na ty jeho krámy budeš stále šahata vyhazovat,bude agresivní ...... Znám to,znám to velice dobře a vím,že s těmahle lidma je všechen boj marnost nad marnost.
Držím ti moc pěsti a přeji,atˇnajdeš klid. Tohle je boj s větrnými mlýny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
31.5.12 07:41

Od února začal pracovat na půl úvazku a tvrdí,že víc nezvládá.Mě se narodilo v lednu miminko.Možná je v tom nějaká souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.5.12 09:37

pozvi si domů švagrovou nebo někoho z rodiny, až přijde, ať tam najsi jenom sama. Budete mu čelit dvě, tak se nebudeš muset tolik bát :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí