Můj chlap šíleně chrápe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17019
24.10.11 09:27
Kristanka píše:
Odjakživa? Co voskové špunty do uší. Nebo nějaké vyšetření, nemůže mít něco s nosní přepážkou? Četla jsem, že se to dá operativně odstranit. Popř. mu našít doprostřed zad na pyžamo tenisák, aby spal na boku, pak chrápat nebude. :lol:

To je blbost, můj chrápe i na boku :mrgreen: , ale já si na to zvykla, takže mě to ani moc nebudí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.10.11 09:40
monika32 píše:
Kristanka píše:
Odjakživa? Co voskové špunty do uší. Nebo nějaké vyšetření, nemůže mít něco s nosní přepážkou? Četla jsem, že se to dá operativně odstranit. Popř. mu našít doprostřed zad na pyžamo tenisák, aby spal na boku, pak chrápat nebude. :lol:
To je blbost, můj chrápe i na boku :mrgreen: , ale já si na to zvykla, takže mě to ani moc nebudí :palec:

Tak ten můj chrápe taky ve všech polohách, takže je to marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
24.10.11 09:56

Zkusila jsem na chrápání takové ty náplasti na roztažení nosní přepážky a byly to jen vyhozené peníze. Potom jsem koupila v lékárně kapky a ty docela pomohly (alespoň zezačátku a potom si asi zvyknul :zed: )-dávají se dotyčnému na polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
24.10.11 10:00

Holky, můj chlap chrápe občas, ale když dá nějaké to pivko, tak vždy dost urputně :zed: :lol: . A ještě k tomu občas přidá i nějaké to moudro typu „to se dostaneš přes takt a po šesti synkopách jsi opět na těžké“… :lol: (je muzikant).
A já mu za to na oplátku prý skřípu zubama :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.10.11 10:00
A-lexa píše:
Zkusila jsem na chrápání takové ty náplasti na roztažení nosní přepážky a byly to jen vyhozené peníze. Potom jsem koupila v lékárně kapky a ty docela pomohly (alespoň zezačátku a potom si asi zvyknul :zed: )-dávají se dotyčnému na polštář.

Taky jsem mu koupila ty naplasti a bylo to nanic. Navic fakt drahy. A nejen proto, ze si to na nos musela nalepit i nase Ninka, kdyz videla, co to ma tata na nose, tak to chtela taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.11 13:03
Sunnyside píše:
Soucítím, lituju, hladím. Můj chlap je to samý, mně hodně pomáhalo chodit spát dřív než on, ale když mě uprostřed noci probudil, odcházela jsem buď já nebo on spát jinam, jinak bych ho musela zabít. :mrgreen:Teď jsem začala po dětech chodit do práce a neprobudila by mě ani stíhačka, tak my už máme zase spokojený manželství, ať žije totální únava. 8-)

Ahoj,taky utíkám a říkám si,že až budu chodit do práce budu utahaná a hned vytuhnu,už aby to bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.11 13:06
levmah28 píše:
Můj taky chrápe,ale nejvíc když si dá pivo.Taky nevím co s tím.Kdysi tak chrápal,a já jsem byla už tak rozčílená,že jsem ho vší silou kopla do zadku,a chudák sletěl s postele,protože ležel úplně nakraji :-)

Ahoj,se musim smát :mrgreen: asi to zkusim,néé,ale jsi mě fakt rozesmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
24.10.11 13:14
resli píše:
ahoj holky,
můj chlap šíleně chrápe :zed: ,už si nevim rady,každou noc mám na něj vztek,nevyspim se,ráno jsem naštvaná,nepříjemná, vim,že za to nemůže,říkám že ho jednou za to klepnu.Máme 18měsíční dcerku,ta se budí aspon dvakrát za noc a ještě tohle.Už si nepamatuju kdy jsem se vyspala.Pomooc :-( :-D

Nepřibral ted třeba ? Někdy se to zhoršuje když přiberou :nevim: jo a po pivu .. :zed: Co s tím mě nenapadá ..leda … :pocitac: :mrgreen: což není řešení no

• Citovat
  • Upravit
746
24.10.11 13:17

koukám,že nám ty naši chlapi dávaj zabrat,jsem ráda že v tom nejsem sama :-)
Taky mluví o operaci,ale ty prachy :-( to je darda,takže z toho nic nebude,teda určitě né někdy brzy.
Jo,jo on je ten chudák,jak je to všude stejný!Taky se na střídačku stěhujem do obýváku,ale oboum se nám tam špatně spí.Eliška už začíná dělat zvuky jako táta a děsně se tomu směje :-D máme ještě dvě starší dcery a ty zavíraj všechny dveře jen aby ho ztulmily.
Přeju všem pevný nervy,já je teda občas potřebuju,v noci bych ho zabila a pak miho je líto,že jsem na něj hnusná :zed: bude ze mě blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.11 13:19
Sisule píše:
resli píše:
ahoj holky,
můj chlap šíleně chrápe :zed: ,už si nevim rady,každou noc mám na něj vztek,nevyspim se,ráno jsem naštvaná,nepříjemná, vim,že za to nemůže,říkám že ho jednou za to klepnu.Máme 18měsíční dcerku,ta se budí aspon dvakrát za noc a ještě tohle.Už si nepamatuju kdy jsem se vyspala.Pomooc :-( :-D
Nepřibral ted třeba ? Někdy se to zhoršuje když přiberou :nevim: jo a po pivu .. :zed: Co s tím mě nenapadá ..leda … :pocitac: :mrgreen: což není řešení no
Sisule píše:
resli píše:
ahoj holky,
Nepřibral ted třeba ? Někdy se to zhoršuje když přiberou :nevim: jo a po pivu .. :zed: Co s tím mě nenapadá ..leda … :pocitac: :mrgreen: což není řešení no

jo přibral,to je fakt,chrápe i bez pivaa je fuk jak leží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
24.10.11 13:21

Tak to může být tou nadváhou, to je klidně možný …u nás se to upravilo, když zhubnul, byla to úleva vyspat seč …

• Citovat
  • Upravit
746
24.10.11 13:59
Sisule píše:
Tak to může být tou nadváhou, to je klidně možný …u nás se to upravilo, když zhubnul, byla to úleva vyspat seč …

asi jo,chrápal i dřív,ale néé takhle,nebo mi to tolik nevadilo,hubnout by jsme něli oba,snad se to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.10.11 15:21

Ahoj, můj přítel taky hrozně chrápe a ze spánku se dusí.
Mně to teda nevadí, já prostě usnu a krásně se vedle něj vyspím a nic mě neprobudí.
On byl ale na vyšetření, protože se po ránu necítil vyspalý a hodně usíná i během dne. Ve VFN v Praze na Karláku byl párkrát hospitalizován (zrovna teď tam taky je, snad už naposledy) a zjistili mu těžký stupeň spánkové apnoe. Operace už mu nepomůže a tak bude spát s takovým speciálním strojkem, který vytváří přetlak v dýchacích cestách a zabraňuje tomu dušení během spánku. Jako vedlejší produkt by měl i přestat chrápat, i když zrovna mě tohle nevadilo a v pohodě vedle něj spím.

• Citovat
  • Upravit
16557
24.10.11 15:30

Můjtaky chrápe a já už nevěděla kudy kam tak jsem mu v lékárně koupila Silence sprej do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.10.11 15:48
mahdalka píše:
Můjtaky chrápe a já už nevěděla kudy kam tak jsem mu v lékárně koupila Silence sprej do krku.

A pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria