Můj chlap šíleně chrápe

746
24.10.11 01:49

Můj chlap šíleně chrápe

ahoj holky,
můj chlap šíleně chrápe :zed: ,už si nevim rady,každou noc mám na něj vztek,nevyspim se,ráno jsem naštvaná,nepříjemná, vim,že za to nemůže,říkám že ho jednou za to klepnu.Máme 18měsíční dcerku,ta se budí aspon dvakrát za noc a ještě tohle.Už si nepamatuju kdy jsem se vyspala.Pomooc :-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3595
24.10.11 02:02

Odjakživa? Co voskové špunty do uší. Nebo nějaké vyšetření, nemůže mít něco s nosní přepážkou? Četla jsem, že se to dá operativně odstranit. Popř. mu našít doprostřed zad na pyžamo tenisák, aby spal na boku, pak chrápat nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.10.11 06:15

Můj taky a vesměs každou noc. Když si dá pivko a je hodně unavený, tak tuplem. Dneska chrápal „jenom“ 2× :mrgreen: Teniskák by mi nepomohl, protože spí jen tak. Naštěstí stačí, když ho lehce zatlačím do ramene, aby se otočil, ani neprocitne a automaticky se otáčí na bok nebo na břuch. Můj otec taky chrápal a byl na té operaci krku. A pomohlo to :palec: jen je to docela dražší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
24.10.11 06:30

Soucítím, lituju, hladím. Můj chlap je to samý, mně hodně pomáhalo chodit spát dřív než on, ale když mě uprostřed noci probudil, odcházela jsem buď já nebo on spát jinam, jinak bych ho musela zabít. :mrgreen:

Teď jsem začala po dětech chodit do práce a neprobudila by mě ani stíhačka, tak my už máme zase spokojený manželství, ať žije totální únava. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.10.11 06:35

Ahoj, mám pocit, že píšeš o nás, akorát naše dcera má 21 měsíců…Můj manžel 2 x podstoupil operaci nosní přepážky, strávil 2 měsíce na nemocenské a výsledek? Nula nula nic. Jak tu kdosi píše, dokud si nedá pivo tak to jde, ale bohužel nemám abstinenta. Naštěstí máme zatím volný pokoj a tak jsme pořídili další kvalitní postel a nastřídačku se stěhujeme…Hodně pomáhá, když pije on, tak si „musím“ dát panáka taky, mám pak tvrdší spánek…Dřív aspoň existoval spray do krku, který fungoval, ale továrna před pěti lety zkrachovala a adekvátní náhrada od té doby není. Od té doby čekám, na nějaký vědecký zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.10.11 06:51

Můj taky chrápe,ale nejvíc když si dá pivo.Taky nevím co s tím.Kdysi tak chrápal,a já jsem byla už tak rozčílená,že jsem ho vší silou kopla do zadku,a chudák sletěl s postele,protože ležel úplně nakraji :-)

• Citovat
  • Upravit
24870
24.10.11 07:08
levmah28 píše:
Můj taky chrápe,ale nejvíc když si dá pivo.Taky nevím co s tím.Kdysi tak chrápal,a já jsem byla už tak rozčílená,že jsem ho vší silou kopla do zadku,a chudák sletěl s postele,protože ležel úplně nakraji :-)

:mrgreen: :palec: Tak k tomu taky nemám kolikrát daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.11 07:10

Ahojky, já mám doma taky strašnýho chrapouna. V těhotenství jsem já spala v obyváku na gauči. Ale od tý doby co máme prcka tak tam spí on. A konečně se vyspíme všichni. Ovšem máme 2+kk takže až bude muset mít prcek svůj pokoj, tak se budu muset přestěhovat do obýváku taky a už teď z toho mám hrůzu :roll: Nejlepší je tchýně která manžela strašně lituje jakej je to chudák. No nevim, tak ať přestane chrápat a bude zase spinkat s náma. Nejhorší je, že můj mužskej se i při tom spánku jakoby dusí a to už musej slyšet i sousedi od vedle :mrgreen: . Jaký je řešení nevim. U nás by možná aspoň trošku pomohlo kdyby zhubl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
24.10.11 07:37
motika píše:
Ahojky, já mám doma taky strašnýho chrapouna. V těhotenství jsem já spala v obyváku na gauči. Ale od tý doby co máme prcka tak tam spí on. A konečně se vyspíme všichni. Ovšem máme 2+kk takže až bude muset mít prcek svůj pokoj, tak se budu muset přestěhovat do obýváku taky a už teď z toho mám hrůzu :roll: Nejlepší je tchýně která manžela strašně lituje jakej je to chudák. No nevim, tak ať přestane chrápat a bude zase spinkat s náma. Nejhorší je, že můj mužskej se i při tom spánku jakoby dusí a to už musej slyšet i sousedi od vedle :mrgreen: . Jaký je řešení nevim. U nás by možná aspoň trošku pomohlo kdyby zhubl :nevim:

Přesně tak. Všichni litujou manžu, že s námi nemůže spát. Ale až přestane chrápat, budu se k němu ráda tulit jako dřív. :hug: Teď chrápe tak strašně, že ani malá nemůže spát a křičí na něj „nešápej“ :pankac: Už se těším do vlastního domečku, kde bude pokoj pro hosty, když bude chrápat a hlavně Terezka bude mít svůj pokoj. To se konečně vyspíme snad všichni. :palec: Jinak u nás nepomáhá absolutně nic. Dřív nechrápal na břiše, takže stačilo zatlačit na rameno a překulil se na břicho a byl klídek. Ale teď co padá únavou (díky rekonstrukci domečku) chrápe ve všech polohách a NIC nepomáhá. Na operaci jít nechce, protože slyšel, že bolí a taky nemusí být účinná. Dřív nám bylo hloupé spát odděleně, ale teď jsem ráda, když může jít do jiné místnosti a všichni jsme ráno vypaní a spokojení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65734
24.10.11 08:11

Můj taky chrápe.....
a opravdu ke spokojenosti nás všech jsme zavedli oddělené spaní.
Takže tak do půlnoci jsme spolu,když začne,probudím ho a on odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.10.11 08:42

jak u nás :-) v létě je to na pohodu, přítel nechrápe, ale jak je podzim, zima, když topíme v kamnech, tak je to mazec :cry: a jak tady píšou holky, přesně jak u nás…přítel je chudák, že musí spát jinde… :-) „milá tchýně s tchánem“ asi nepochopí, že i já se potřebuju vyspat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.10.11 08:49

tak u ná doma je to úplně stejné :zed: :zed: :zed: dneska jsem si vzala špunty do uší,a ještě přes sebe přehodila peřinu,ale stejně chrápal a já to slyšela :evil: mezitím jdu v noci asi 4-6 na WC neb mi praskne asi močak,takže poslední týdny před porodem jsou fakt náááádhera,a porodu už díky mimču a chrápajícímu manžovi nebudu spát vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.10.11 09:11

Můj taky hrozně chrápe,ale jen když spí na zádech.Takže do něj vždycky šťouchnu a už ví že se má obrátit na bok a hubou ke zdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.10.11 09:19

Ahoj,
tak ten můj taky šíleně chrápe. Teď díky bohu míň. Jinak to řeším tak, že mám v posteli malý polštář a ten si dám přes hlavu, do něj kopu, aby se převalil a snažím se rychle usnout. Když to nevyjde, tak odcházím spát na gauč nebo tam spí on. Jinak to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.10.11 09:20

Tak ten muj nejen ze chrape, ale jeste skripe zubama… :cert: Nepomaha nic. Cmukam, tresu s nim, sem tam do nej i kopu :roll: :lol: vetsinou se potom seberu a jdu spat do obyvaku na sedacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí