Můj chlap šíleně chrápe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
24.10.11 15:56

Když si ho nastříká,tak je teda fakt,že nechrápe,ale je lempl,tak si ho nestříká poctivě každý den a fláká to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.11 16:01
mahdalka píše:
Když si ho nastříká,tak je teda fakt,že nechrápe,ale je lempl,tak si ho nestříká poctivě každý den a fláká to :cert:

koupim to taky,zkusim to,dostane to k Mikuláši :lol: on sprej a já klidnou noc,možná :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.10.11 16:04

Zkus,stojí tušim kolem 400 kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
24.10.11 20:38

Znamy chrapal roky a bol schopny zaspat kdekolvek a kedykolvek. Vsetci sme to brali ako nieco, co k nemu patri, az jeho manzelka ( lekarka) to vzala do ruk.

Poslala ho do spankoveho laboratoria a tam ho pocas spanku napojili na pristroje. Zistili ze za hodinu ma 45× zastavu dychania ( kratku) potom sa s chrapotom nadychne a tak dookola.

Preto sa kvalitne nevyspal a bol stale unaveny.
Dali mu pristroj- je to maska na tvar a nejaky stroj, ktory cez tu masku vhana vzduch pod tlakom. S tymto strojom vobec nechrape, dobre sa vyspi a nie je unaveny. Ked niekde cestuje, berie ho so sebou. Zmenilo mu to zivot.

Zuzana

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.10.11 20:42

Ano, to je to, co má dostat po této poslední hospitalizaci také můj přítel. :palec:

• Citovat
  • Upravit
36
24.10.11 20:58

To znám

Ahojda. Mám taky manžela, který chrápal vždy. Je to asi 4 roky a šli jsme do nemocnice na vyšetření, zda by s tím nešlo něco udělat. Šlo, ale v našem případě by to nemuselo být nastálo :-( . Tak jsem řekla, ať tu operaci nepodstupuje. Už asi 12 let mám špunty do uší-ne voskové, ty jsou nepříjemné. Používám měkké jakoby molitanové. Pár stojí asi 4,–. Bála jsem se, jak to budeme dělat, až se malá narodí, tak jsem měla pouze v jednom uchu, abych slyšela malou, ale po měsíci už používám oba. Malou (a bohužel i manžela) slyším, ale nebudím se, když se malá pouze zavrtí, nebo manžel zvýší frekvenci chrápání. Chvilku trvá, než si uši zvyknou, ale stačí to překonat. Držím palce, znám, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
25.10.11 15:16
Maky.p píše:
Můj taky a vesměs každou noc. Když si dá pivko a je hodně unavený, tak tuplem. Dneska chrápal „jenom“ 2× :mrgreen: Teniskák by mi nepomohl, protože spí jen tak. Naštěstí stačí, když ho lehce zatlačím do ramene, aby se otočil, ani neprocitne a automaticky se otáčí na bok nebo na břuch. Můj otec taky chrápal a byl na té operaci krku. A pomohlo to :palec: jen je to docela dražší :roll:

Manžel se taky otočí, když do něj zatlačím, ale musím trochu víc. (Já bych měla modřiny - on je naštěstí odolnější) Otočí se a druhý den o ničem neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí