Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky prosím vás co říkáte na graf myslíte že by z toho něco mohlo byt nebo je na závěry brzo? Jsem hrozně nedočkava a zvědavá zda z toho něco bude ms má Teda přijít až kolem 11. Nevím jestli si to nevsugeruji ale mam pocit ze mam lehké píchání v podbřišku, ale těžko říct třeba se připravuje ms ![]()
@jullli20 ovu proběhla a do 3 dnů bys mohla mít pokles a pak zase zvednutí BT je strašně brzo na závěry, ale zatím vypadá pěkně
No, zatím máš jen potvrzené, že došlo k ovulaci…kdyby k tomu jednodennímu poklesu došlo cca pět dní po ovulaci, tak by to mohlo být uhnízďování - pak by se teplota měla držet cca okolo 37.
ale já měla podobný graf dvakrát - jednou z toho nebylo nic a jednou z toho byl Honzík, takže to zatím nic nezaručuje…
@Mar__tanka1983 diky tak uvidíme jedno dítko už mám a měřím tenhle měsíc poprvé ze zvědavosti tak uvidíme co z toho vyleze ms ma přijít kolem toho 11 takže ještě čas ![]()
Pomoc. Nempoznam zda probehla ovu, jsem zmatena s pozvolnym narustem teplot. Nemela by bt v dobre ovulace klesnout nez senipet zvysi?? Nebo to neni pravidlo?