Můj přítel chce potrat

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16694
27.11.20 19:49
@Anonymní píše:
podle mě lze, ve 24 letech by to tak neřešila..

Hlavně s tímhle přístupem by měla v tomto věku dětí už několik :lol:

• načítám...
929
27.11.20 20:11
@Anonymní píše:
@mackA159 je mi 24 let.
A prášky jsem nebrala protože jsem po nich zvracela a to jsem je vyměnila tak jsem přestala je brát úplně.
A je to chyba obou dvou to je pravda.

Tady na emiminu je nějak rozšířená neexistence jiných forem antikoncepce než jen pilulek. Skoro jako kdyby neexistovaly kondomy, pesary, spermicidní krémy a globule, kroužky, tělíska… :nevim:

• načítám...
27.11.20 20:14
@KeckaJ píše:
Test inteligence před dětmi, nebo před sexem? Sex totiž ne vždy znamená děti… :think:

No zrovna čím nižší druh, tím se to líp množí… :think:

• načítám...
2650
27.11.20 20:34
@DoktorkaZorkaHorká píše:
No zrovna čím nižší druh, tím se to líp množí… :think:

To je fakt no… :think:

• načítám...
2650
27.11.20 20:35
@Popeladym píše:
Ale pokaždé je s tím nutno počítat.

To ano, ale ten test by měl být spíš před sexem… Děti jsou až následek…

• načítám...
Ou
24138
27.11.20 22:55

Máš kde bydlet? Pracuješ dostatečně dlouho, aby si měla nárok na rozumnou mateřskou? Jak jsi na tom s rodiči, pomůžou ti?

Jinak pana otce, v případě že se rozhodneš pro mateřství čekají alimenty.

• načítám...
Anonymní
27.11.20 23:50

@Ou ale to neznamená, že ji bude nějaké alimenty platit.. takových je. Pošlou 150kč za měsíc a u soudu je to jakože se aspoň snaží a neudělají s tím nic. kor když to dítě nechce a nemá zájem

• Upravit
1063
27.11.20 23:53
@Anonymní píše:
Ahojte holky, jsem s přítelem už za 2 měsíce rok. Stalo se to ze jsem otěhotněla protože jsme se nijak nechranili a on teď na mě doléhá ze mám jít na potrat nebo semnou už nezůstane a mám si to vychovávat sama.
Jeho rodina taky chce aby šla na potrat mysli si ze si ho chci nechat vůli tomu ze chci zůstat doma na mateřské.
Teď si nevím rady jestli jít nebo si ho nechat a vychovávat sama samozřejmě ze bych to nějak zvládla ale chtěla jsem mít oporu druhého člověka :D

8o :roll: co to je?

• načítám...
23966
27.11.20 23:54

A co tvoje rodina?

• načítám...
1063
27.11.20 23:57
@KeckaJ píše:
Test inteligence před dětmi, nebo před sexem? Sex totiž ne vždy znamená děti… :think:

Bez inteligence sex vzdy znamena deti

• načítám...
Anonymní
28.11.20 10:58

Je mi také 24 let a i přes to, že se chráníme a došlo by k tomu, že bych otěhotněla, tak vím, že bychom se o dítě dokázali postarat. Ovšem pokud by přítel chtěl, ať jdu na potrat.. Nevím. Asi bych raději zůstala sama s dítětem. Ale určitě záleží na situaci v jaké jsi. Jestli máš bydlení, práci, peníze, rodinu která je ochotná ti kdyztak pomocí..

• Upravit
11
28.11.20 14:21

Určitě bych si dítě nechala a přítele nakopla do prd*le… :pocitac:

• načítám...
106230
28.11.20 14:35
@MrsNorris píše:
Jste oba tupý, primitivní póvl.(Jo, klidně mi dejte ban.)

ten bys zasloužila

• načítám...
377
28.11.20 20:44

Píšeš, že bys to nějak zvládla, jde ti o oporu. No, ale stejně bys mu to pak mohla vyčítat. Takže přítele pošli do háje a dítě si nech.

• načítám...
Anonymní
29.11.20 16:03

Potrat až nakonec

Jsem páté dítě, po čtyřech plánovaných se “povedlo” mým rodičům počít mne. A později mi táta prozradil, že na stole byla i možnost potratu. Nakonec nebyl. Maminka krátce po mem narození zemřela. Život pak nebyl lehký ale teď jsem rád, že v sociálně těžké situaci jsem neskončil v kýblu na gynekologii.
Chápu, ze to je těžké, ale vždy se dá najít řešení, lepší než abort.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100