Můj přítel chce potrat
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Tak v obouch případech by pro mě už rádoby přítel skončil. Osobně
by jsem šla asi na potrat, a přítele kopla do patřičných mist. Souložit
ano, ale ochranu ne?
- načítám...
- Nahlásit
@mackA159 píše:
Tak v obouch případech by pro mě už rádoby přítel skončil. Osobně by jsem šla asi na potrat, a přítele kopla do patřičných mist. Souložit ano, ale ochranu ne?
Tak nejak
- načítám...
- Nahlásit
@mackA159 říkala jsem mu pokud chce ať jdu na potrat ze sním končím protože mi to nepřijde normalni protože celá jeho rodina jakoby jsem já za to mohla znělo to tak ze já jsem chtěla ať se do mě udělá aby jsem otehotnela.
- načítám...
- Nahlásit
Kolik vám je proboha? Tak spíte spolu bez ochrany a pak se ‚pritel‘
diví, když otěhotní s a posílá tě na potrat.. nebo je mu to jedno? Řekl
si asi, že než platit za ochranu, bude asi lepší tě občas poslat na
potrat, když se TO ‚povede‘… Tak s takovým d*bilem bych
nezůstala
- načítám...
- Nahlásit
Tak s přítelem jste asi skončili, no a teď je už prostě na tobě, jestli svobodná matka, nebo singl a potrat.
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@mackA159 říkala jsem mu pokud chce ať jdu na potrat ze sním končím protože mi to nepřijde normalni protože celá jeho rodina jakoby jsem já za to mohla znělo to tak ze já jsem chtěla ať se do mě udělá aby jsem otehotnela.
Svým způsobem za to můžete oba. Ty jses mohla taky chránit… Ale aspoň máš trochu zodpovědnosti… Kolik Vám je?
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahojte holky, jsem s přítelem už za 2 měsíce rok. Stalo se to ze jsem otěhotněla protože jsme se nijak nechranili a on teď na mě doléhá ze mám jít na potrat nebo semnou už nezůstane a mám si to vychovávat sama.
Jeho rodina taky chce aby šla na potrat mysli si ze si ho chci nechat vůli tomu ze chci zůstat doma na mateřské.
Teď si nevím rady jestli jít nebo si ho nechat a vychovávat sama samozřejmě ze bych to nějak zvládla ale chtěla jsem mít oporu druhého člověka
A nechranili jste se proc?
- načítám...
- Nahlásit
Holka, na ochranu musite myslet oba dva.
Drive bych asi jednala trucovite, ale dnes bych volila ten potrat a toho kluka poslala do pryc. Kdyz si dite na
truc nechas, toho oplodnitele se uz nezbavis… porad budete resit veci kolem
spolecneho ditete.
A pamatuj si. S prateli si deti nedelame
- načítám...
- Nahlásit
@mackA159 je mi
24 let.
A prášky jsem nebrala protože jsem po nich zvracela a to jsem je vyměnila
tak jsem přestala je brát úplně.
A je to chyba obou dvou to je pravda.
- načítám...
- Nahlásit
Na děti by fakt měl být test inteligence a psychotesty a až pak se
rozmnožovat … ach jo…
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@mackA159 je mi 24 let.
A prášky jsem nebrala protože jsem po nich zvracela a to jsem je vyměnila tak jsem přestala je brát úplně.
V tom případě bych volila potrat. Uvědom si že toho člověka, popřípadě jeho rodinu budes mít už do smrti ve svým životě. Pokud ho tedy necháš zapsat jako otce.. No a pokud ne, tak žádné alimenty, dítě bude bez otce, popřípadě seženeš nejakyho náhradního tatínka…Na samotný zakládání rodiny máš hafo času, určitě potkáš chlapa co za to stojí.
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@mackA159 je mi 24 let.
A prášky jsem nebrala protože jsem po nich zvracela a to jsem je vyměnila tak jsem přestala je brát úplně.
a kodom ti asi nic nerika co?
Pritele kopni do zadku a ty jsdi radeji na potrat a porid si dite az budes
vyspelejsi
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další podobná témata podle názvu
- Můj ex spí s naším synem nahý
- Nejsem si jistá, zda je můj test pozitivní
- Je potrat v pořádku?
- Přítelovy narozeniny
- Šílená rýma, že necítím vůni ani chuť, ale test byl potřetí negat
- Přítel si mě neváží a nerespektuje
- Chce spát jen v náručí
- Problém s přítelem a možným milencem
Ahojte holky, jsem s přítelem už za 2 měsíce rok. Stalo se to ze jsem otěhotněla protože jsme se nijak nechranili a on teď na mě doléhá ze mám jít na potrat nebo semnou už nezůstane a mám si to vychovávat sama.
Jeho rodina taky chce aby šla na potrat mysli si ze si ho chci nechat vůli tomu ze chci zůstat doma na mateřské.
Teď si nevím rady jestli jít nebo si ho nechat a vychovávat sama samozřejmě ze bych to nějak zvládla ale chtěla jsem mít oporu druhého člověka