Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
O přítele přijdeš tak jako tak. Tohle není chlap na trvalý vztah, odpadl by dříve nebo později. Ty teď musíš co nejrychleji dospět a odpovědět si sama na otázku, jestli TY chceš jít na potrat. Pokud na něj půjdeš kvůli příteli, nepočítej s tím, že tohle váš vztah má šanci přežít.
A za toho vysmátého smajlíka na konci bys při tomhle tématu zasloužila ránu mezi oči. Vzpamatuj se.
@Suelinda píše:
Na děti by fakt měl být test inteligence a psychotesty a až pak se rozmnožovat… ach jo…
Test inteligence před dětmi, nebo před sexem? Sex totiž ne vždy znamená děti… ![]()
Pritele kopni do zadku v kazdem pripade, at uz se rozhodnes pro dite nebo ne. No a co se týče ditete, ty musis citit, jestli ho chces, jestli to zvladnes financne, jestli mas podporu od rodiny, jestli budete mit kde bydlet…
@Anonymní píše:
@mackA159 je mi 24 let.
A prášky jsem nebrala protože jsem po nich zvracela a to jsem je vyměnila tak jsem přestala je brát úplně.
A je to chyba obou dvou to je pravda.
Bůh ví, jestli jsi mu to vůbec sdělila, že ty prášky už nebereš. Klidně by ta jeho rodina mohla mít pravdu, nepůsobíš zrovna dobrým dojmem.
Já bych šla na potrat a s „přítelem“ to skončila. Našla si normálního chlapa a chránila se dokud se oba nedohodneme, té chcete dítě.
Určitě ti je 24 let, když to řeší i jeho rodina… kdyby jste byli dospělí tak je to jedno, asi ani nežijete společně. Nesvaluj to jen na něj, dítě prostě nechce. Měla ses chránit aspoň kondomem, když nesneseš prášky. Jen si na ten potrat běž, protože v dnešní době být sama na mimino není procházka růžovým sadem a málokterá neživoří a nežije z ruky do huby. Tvůj povedený přítel by ti asi i tak na dítě nic neplatil. Už jen výbavička stojí víc jak 20 tisíc když nebudeš chtít všechno bazarově. UM stojí 500, to vypije mimino i jedno balení týdně. Pleny aspoň 1500 a nemluvím o lécích a oblečení. Už se raději nemnož
@KeckaJ píše:
Test inteligence před dětmi, nebo před sexem? Sex totiž ne vždy znamená děti…
Ale pokaždé je s tím nutno počítat.
Vzhledem k vašemu věku bych si to pořádně promysela. Jestli se dokážete sama postarat o vaše dítě finančně, tak bych si dítě rozhodně nechala.
Chlapa bych kopla do zadku, jestli nezmění svůj názor. Rodičům bych slušně řekla, že si můžou myslet co chtějí a to je tak všechno a když se k tomu váš přítel postaví jako zbabělec, tak bych rovnou rodičům řekla, ať si dovychovají nejprve svého syna, že mají mezery ![]()
@Suelinda píše:
Na děti by fakt měl být test inteligence a psychotesty a až pak se rozmnožovat… ach jo…
Lidstvo by vyhynulo..
@lachtanice86 píše:
Je ti 24 tak si určitě zaměstnaná a mas nějaký příjem ne?
podle mě lze, ve 24 letech by to tak neřešila..
@Králičice píše:
Lidstvo by vyhynulo..
To ano. Rozmnožování jde zhusta nejlépe těm, kteří by neprošli. ![]()
@Anonymní píše:
@MrsNorris já ti určitě nám dávat nebudu je to tvůj názor
No, zbytečně inteligentní nebudeš… Bohužel.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat