Můj přítel přišel o panictví s prostitutkou

2
24.2.22 14:13

Můj přítel přišel o panictví s prostitutkou

Zdravím všechny,
Chodím s přítelem pár měsíců a nedávno za mnou přišel s tím že ho něco trápí a že by se mi chtěl přiznat. Pak řekl, že přede mnou měl jen jednu ženu a byla to prostitutka. Bylo mu 23 když s ní měl sex, teď je mu 24. Prý mu vadilo být tak dlouho panic a neměl s holkami moc štěstí tak se rozhodl pro tenhle způsob. Ujistil mě, že použil ochranu a poté se radši i nechal otestovat. Prý mu to zvedlo sebevědomí a bez toho by si netroufl mě oslovit. Prý mi to řekl, aby mezi námi nebyla žádná tajemství.
Nevím jak mám reagovat. Co když mě něčím nakazil? Ale řekl mi, že se nechal otestovat.. A jinak je to hodný kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20883
24.2.22 14:19

Bože bože… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
24.2.22 14:21

A neříkal ti, kdo z Vás dvou byl lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
24.2.22 14:23
  1. je to jeho věc, ani ti to říkat nemusel
  2. tohle si měla řešit dřív (možnost nakažení se)
  3. co čekáš za rady?!
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.22 14:24

Kluci někdy holt mají nápady. Taky jsem měla kdysi mládence, co přišel o panictví podobným způsobem. I podobné důvody uváděl. Byl to ale jinak prima kluk, se kterým jsem si rozuměla, tak jsem to nijak moc dál neřešila. Nakonec jsme se sice rozešli, ale v dobrém, nějak to tenkrát vyprchalo.

• Citovat
  • Upravit
5656
24.2.22 14:30

Když sis s přítelem začala, znamená to, že jsi ho přijala i s jeho minulostí. Osobně si nemyslím, že by tahle jeho zkušenost měla nějak ovlivnit váš sexuální život. Je to jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3303
24.2.22 14:30

Sebevědomí mu to moc nepřidalo, když ti to musel říct. Je to trouba, ale upřímný. Nezatěžuj se s tím a važ si jeho upřímnosti. Tohle by ti většina kluků nikdy neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.2.22 14:33

Nějak nevidím otázku. Nevím na co se ptáš? Každopádně pokud se to týká toho nakažení a bojíš se, nejjednodušší způsob, šla bych taky na testy. Nevím co řešíš. Taky jsem šla, když mě můj přítel podváděl a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 14:46

Můj manžel měl taky takový první zážitek, bylo mu 18. Taky mě to nejdřív zarazilo, ale neřeším to, v pubertě člověk děla různé blbosti a chtěl byt před holkama za zkušeného no :) občas si z něho kvůli tomu dělám legraci. Ale ocenuju, ze mi to řekl.
Jestli se přítel testoval, je asi v pořádku, pokud mu nevěříš, můžete jít znovu.

• Citovat
  • Upravit
10680
24.2.22 14:49

Mně to nepřijde nějak závadný…kdyby to nebylo s prostitutkou, bylo bylo by to s opilou holkou někde za hospodou…takhle byl upřímnej, svěřil se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 14:51
@LukeR1 píše:
Sebevědomí mu to moc nepřidalo, když ti to musel říct. Je to trouba, ale upřímný. Nezatěžuj se s tím a važ si jeho upřímnosti. Tohle by ti většina kluků nikdy neřekla.

S tímto nesouhlasím, sebevědomý člověk naopak nemá se svou minulosti problém a řekne na sebe i věci, díky kterým nebude za hrdinu.

• Citovat
  • Upravit
55
24.2.22 14:58

Plzák radil: zatloukat, zatloukat a my se toho drželi. Nezatěžovali jsme duši protějšku. Je to sobecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
24.2.22 14:58

Bylo by mi to úplně fuk - je to jeho život, jeho minulost, která by se mě nijak netýkala, protože s muži jsem vždycky souložila s ochranou a asi až tak po roce vážného vztahu bez. A reakce by byla: „hm“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.2.22 15:02

Pokud se bojíš nákazy, není lepší cesty než jít na test. Jinak bych to asi nehrotila, profesionálka je taky žena, pokud vše proběhlo se zásadami bezpečného sexu, jaký je rozdíl od toho, kdyby to byla kamarádka, anonymní holka na zábavě apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.2.22 15:19

To by bylo vtipné, kdybys ho naopak něčím nakazila ty. :mrgreen: To se klidně může stát, profesionálky si tohle většinou hlídají, narozdíl od většinové populace. :) Takže jedině jít na testy.

Jinak to v praxi nemá moc význam, kolikrát hoch o panictví přijde s holkou, která na tom je po STD stránce hůř než průměrná prostitutka a nikoho to netrápí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí