Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, mně kdyby manžel napsal takovouhle zprávu, tak na něj čekám v nějakém pradelku, že se jde rovnou na věc.
Kde jsi v té zprávě vycítila romantický večer? Jako tvůj přítel je asi poněkud pomalejší, když jsi mu nachystala dobroty a on radši čučí na seriál.
Na druhou stranu, proč jsi čekala na něj? Buď bych měla o sex zájem, tak si řeknu nebo neměla a pak nechápu, proč bych to celé chystala..
Každopádně zájem si bohužel nevynutis a čím víc se budeš snažit, tím to bude horší..
A co od něj furt čekáš? Je, jaký je, i kdyby ses na hlavu stavěla, tohle chceš?
Jestli ne, tak si najdi jiného.
Není to zas ta uživatelka, která se pořád rozhoduje, jestli se má s ním rozejít, protože on na ni kašle a ona se neustále „obětuje“? Jak je ona strašně empatická a rozdala by se, a on je jak balvan? Za poslední dva měsíce to tady bylo asi 6×.
Jinak fakt nevím, co jsi čekala. V té jeho polopaticke zprávě jsem taky nenašla nic, co by naznačovalo, že se mu zachtělo nějaké romantiky, prostě jen sexu ![]()
@OpportunityNox píše:
Není to zas ta uživatelka, která se pořád rozhoduje, jestli se má s ním rozejít, protože on na ni kašle a ona se neustále „obětuje“? Jak je ona strašně empatická a rozdala by se, a on je jak balvan? Za poslední dva měsíce to tady bylo asi 6×.Jinak fakt nevím, co jsi čekala. V té jeho polopaticke zprávě jsem taky nenašla nic, co by naznačovalo, že se mu zachtělo nějaké romantiky, prostě jen sexu
Zakladatelko, jsi ta, co nesnasi tepláky a její manžel je nosí do práce? A ona chodí ve fizi?
@Anonymní píše: Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no …chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …
Jsem hloupá, vím…![]()
A cos mu na tu jeho zprávu odpověděla?
@Anonymní píše: Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no …chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …
Jsem hloupá, vím…![]()
Vstávám na denní v půl páté, jsme pro ti vám gerontiy, a když je chuť, tak je chuť klidně o půlnoci. Ale místo psa máme dítě.
Když si napíšeme takovou smsku, tak se jde rovnou na věc hned jak dolezeme domu, navíc po jídle na šuk teda chuť nemám. Přijdeš mi jak panna před prvním sexem.
Jestli jsi pořád ta stejná zoufalka na AD, kterou přítel psychicky terorizuje, tak ti opět radím-měl už mít dávno sbalené věci.
Pokud ne, pak nechápu, proč jsi chystala nějaký romantický večer? Měla jsi pokračovat v lechtivé konverzaci a jen co jste se doma sešli, měla jsi na něj „skočit“ a odtáhnout si ho do ložnice. Když tedy ne, mohla jsi začít u toho seroše s intimnostmi sama, ne čekat, co teda milostivě on. Tyhle náznaky… ![]()
Jsem hloupá, vím…![]()
A co? Zaš. ukali jste si nakonec na usmířenou alespoň ráno
?
Já spíš nechápu tebe. Tohle mi partner napsat, tak určitě nestojím doma nastartovaná s variací sýrů. Nebo pokud vám taková komunikace vyhovuje, odepsala bych něco dráždivého ve stejném duchu a doma se tedy nechovala jako puťka. Tvůj muž je buran a ty profesionální plačka a trpitelka, nebavilo by mě ani jedno.
Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no …
chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …

Jsem hloupá, vím…