Nechápu přítele

Anonymní
23.2.22 23:04

Nechápu přítele

Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no … :roll: chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …
Jsem hloupá, vím… :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
23.2.22 23:26

Tak proč si nezačala ty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
23.2.22 23:28

V teplákach, hmm :think:, něco mi to připomíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
23.2.22 23:30

Hele, mně kdyby manžel napsal takovouhle zprávu, tak na něj čekám v nějakém pradelku, že se jde rovnou na věc.
Kde jsi v té zprávě vycítila romantický večer? Jako tvůj přítel je asi poněkud pomalejší, když jsi mu nachystala dobroty a on radši čučí na seriál.
Na druhou stranu, proč jsi čekala na něj? Buď bych měla o sex zájem, tak si řeknu nebo neměla a pak nechápu, proč bych to celé chystala..
Každopádně zájem si bohužel nevynutis a čím víc se budeš snažit, tím to bude horší..

• Citovat
  • Upravit
56
23.2.22 23:38

A byla ta zpráva pro tebe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
23.2.22 23:42

A co od něj furt čekáš? Je, jaký je, i kdyby ses na hlavu stavěla, tohle chceš?
Jestli ne, tak si najdi jiného.

• Citovat
  • Upravit
6956
23.2.22 23:47

Není to zas ta uživatelka, která se pořád rozhoduje, jestli se má s ním rozejít, protože on na ni kašle a ona se neustále „obětuje“? Jak je ona strašně empatická a rozdala by se, a on je jak balvan? Za poslední dva měsíce to tady bylo asi 6×.

Jinak fakt nevím, co jsi čekala. V té jeho polopaticke zprávě jsem taky nenašla nic, co by naznačovalo, že se mu zachtělo nějaké romantiky, prostě jen sexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
24.2.22 00:35
@OpportunityNox píše:
Není to zas ta uživatelka, která se pořád rozhoduje, jestli se má s ním rozejít, protože on na ni kašle a ona se neustále „obětuje“? Jak je ona strašně empatická a rozdala by se, a on je jak balvan? Za poslední dva měsíce to tady bylo asi 6×.Jinak fakt nevím, co jsi čekala. V té jeho polopaticke zprávě jsem taky nenašla nic, co by naznačovalo, že se mu zachtělo nějaké romantiky, prostě jen sexu :nevim:

Zakladatelko, jsi ta, co nesnasi tepláky a její manžel je nosí do práce? A ona chodí ve fizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
24.2.22 06:54
@Anonymní píše: Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no … :roll: chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …
Jsem hloupá, vím… :nevim: :zed:

A cos mu na tu jeho zprávu odpověděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.2.22 06:56
@Anonymní píše: Často se hádáme, protože se snažím tomu vztahu dat co nejvic muzu … třeba dnes. Nespali jsme spolu 10 dni, chodíme spolu rok, bydlíme spolu 10 měsíců … pritel mi odpovědné napsal “zasu***me si?” Nic víc. Ja nachystala variaci sýru, brusinky, čerstvé pečivo, dobré víno … a nic. Už bylo pozdě, vstávám v 6, říkala jsem mu, ze jdu spat.. nic. Tak jsem šla. Koukal na seriál sám. Bylo to prý posledních 15minut. On nebyl umyty (já ano), nas pejsek nebyl vyvrnceny. Tak jsem s nim sla. Přijdu po 15 min a od v teplacich teprve došel do koupelny … a ještě se na me nastval, ze jsem trochu smutná. Jsem no … :roll: chybí mi romantika a hezké věci. Btw jsem ta co psala o tom, ze v krajkach odmitl a pak i v satenovem pyžamu …

Vstávám na denní v půl páté, jsme pro ti vám gerontiy, a když je chuť, tak je chuť klidně o půlnoci. Ale místo psa máme dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.2.22 07:00

Když si napíšeme takovou smsku, tak se jde rovnou na věc hned jak dolezeme domu, navíc po jídle na šuk teda chuť nemám. Přijdeš mi jak panna před prvním sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.22 07:02

Jestli jsi pořád ta stejná zoufalka na AD, kterou přítel psychicky terorizuje, tak ti opět radím-měl už mít dávno sbalené věci.
Pokud ne, pak nechápu, proč jsi chystala nějaký romantický večer? Měla jsi pokračovat v lechtivé konverzaci a jen co jste se doma sešli, měla jsi na něj „skočit“ a odtáhnout si ho do ložnice. Když tedy ne, mohla jsi začít u toho seroše s intimnostmi sama, ne čekat, co teda milostivě on. Tyhle náznaky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.2.22 08:12

A co? Zaš. ukali jste si nakonec na usmířenou alespoň ráno :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
3680
24.2.22 08:22

A patřila ta zpráva tobě? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.2.22 11:00

Já spíš nechápu tebe. Tohle mi partner napsat, tak určitě nestojím doma nastartovaná s variací sýrů. Nebo pokud vám taková komunikace vyhovuje, odepsala bych něco dráždivého ve stejném duchu a doma se tedy nechovala jako puťka. Tvůj muž je buran a ty profesionální plačka a trpitelka, nebavilo by mě ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí