Rada od tchýně

Anonymní
23.2.22 20:48

Rada od tchýně

Ahoj, potřebuju poradit. Manžel mluví vulgárně před malou dcerou. Nikdy před tím to nedělal, až poslední rok. Najednou mu přepne a už to lítá. Nejčastěji poslouchám „drž hubu“. Kdyby mi to řekl v soukromí, tak si popláču a dal neřeším. Trápí mě, ale že tak mluví před dcerou. Moje prosby ani hádání se, nepomáhá. Napadlo mě zavolat tchýni o radu, o pomoc? Nevím, ale jestli je to dobrý nápad, aby se to všechno ještě nezhoršilo. Co myslíte, pomůže mi? Nebo je to špatný nápad, a musíme si to vyřešit jen sami?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26856
23.2.22 20:53
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Manžel mluví vulgárně před malou dcerou. Nikdy před tím to nedělal, až poslední rok. Najednou mu přepne a už to lítá. Nejčastěji poslouchám „drž hubu“. Kdyby mi to řekl v soukromí, tak si popláču a dal neřeším. Trápí mě, ale že tak mluví před dcerou. Moje prosby ani hádání se, nepomáhá. Napadlo mě zavolat tchýni o radu, o pomoc? Nevím, ale jestli je to dobrý nápad, aby se to všechno ještě nezhoršilo. Co myslíte, pomůže mi? Nebo je to špatný nápad, a musíme si to vyřešit jen sami?

To jako fakt? :nevim:
Muzes zkusit se ji sverit. Treba bude na tve strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.2.22 20:54
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Manžel mluví vulgárně před malou dcerou. Nikdy před tím to nedělal, až poslední rok. Najednou mu přepne a už to lítá. Nejčastěji poslouchám „drž hubu“. Kdyby mi to řekl v soukromí, tak si popláču a dal neřeším. Trápí mě, ale že tak mluví před dcerou. Moje prosby ani hádání se, nepomáhá. Napadlo mě zavolat tchýni o radu, o pomoc? Nevím, ale jestli je to dobrý nápad, aby se to všechno ještě nezhoršilo. Co myslíte, pomůže mi? Nebo je to špatný nápad, a musíme si to vyřešit jen sami?

když k tomu přiletí první facka možná se ti rozsvítí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:01

Nechci se rozvádět, nezvládla bych to. Ale už nevím, co mám dělat. Vždycky si maluju, jak to bude všechno dobrý, ale pak stačí naka maličkost, která ho naštve, a hned si něco vyslechnu. Nikdy na mě nesáhl, útočí jen slovně. Nebo podle něho to ani není útok. Jemu na tom nepřijde nic divnyho.

• Citovat
  • Upravit
27615
23.2.22 21:05

Moje tchýně by ti řekla, jak jsi si ho vychovala takovýho ho máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:13
@Anonymní píše:

Tak s ním začni mluvit stejně, jak se mu to bude líbit.

• Citovat
  • Upravit
4635
23.2.22 21:15

No abys to Drž hubu neuslyšela i od tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:15

No upřímně, párkrát už jsem na něj naoplatku zakřičela, že je to blbec :pocitac: ale nikdy ne, před dcerou.

• Citovat
  • Upravit
124
23.2.22 21:17

@stín katedrál To určitě ne, ona je hodná. Spíš se bojím, že by ji to zranilo. Oni žijí daleko, a vůbec neví jak to u nás vypadá. Volají si jen s manželem, a ten jim říká jak je vše zalité sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
23.2.22 21:18
@ka2ka píše:
Moje tchýně by ti řekla, jak jsi si ho vychovala takovýho ho máš

Nevychovala ho spíš ona (matka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.2.22 21:19
@milami píše:
Nevychovala ho spíš ona (matka)?

ne ona razí teorii že si ho má manželka vychovat sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
23.2.22 21:21
@ka2ka píše:
Moje tchýně by ti řekla, jak jsi si ho vychovala takovýho ho máš

Co tchyne zkazila svou vychovou, manzelka uz nenapravi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.2.22 21:23
@Anonymní píše:
Tak s ním začni mluvit stejně, jak se mu to bude líbit.

To je teda rada, fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
23.2.22 21:24

No upřímně si myslím, že svěřit se tchýni je dobrý nápad. Před dětmi by se nemělo mluvit vulgárně. Muj přítel byl vždy zvyklý mluvit sprostě, ale před dcerou se odnaučil. Zkus tchýni zavolat a třeba poradí, aspoň bude vědět, jak to u vás opravdu funguje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.22 21:25

Pokud jste si s tchýní blízké a je jak říkáš hodná, tak bych s ní o tom promluvila. Třeba mu domluví. Nebo bych dala ultimátum. Drž hubu by mi manžel řekl jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí