Rada od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35966
23.2.22 21:27

Poslední rok. Nemá milenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:31

Ultimátum nepomaha, už nepomáhá vůbec nic. Už si zvykl, že s tím nic nedělám a používá to úplně automaticky. Ještě mě napadlo, že až bude zítra v práci, tak se sbalim a odjedu na víkend k našim. Jenže ti budou chtít vědět co se děje. A budou mi radit, abych odešla natrvalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 21:35

@JancaS84 No upřímně, už mě to taky napadlo. Ale když se ho zeptám, tak tvrdí že ne. Z prace jezdí domů normálně. O víkendech je doma. Spíme spolu.( On chce, o víkendu mi zase vynadal a pak to chtěl, no měl smůlu).

• Citovat
  • Upravit
26872
23.2.22 21:38
@Anonymní píše:
Ultimátum nepomaha, už nepomáhá vůbec nic. Už si zvykl, že s tím nic nedělám a používá to úplně automaticky. Ještě mě napadlo, že až bude zítra v práci, tak se sbalim a odjedu na víkend k našim. Jenže ti budou chtít vědět co se děje. A budou mi radit, abych odešla natrvalo.

Tak se jim sver.
Evidentne nejsi ve vasem vztahu spokojena. Dusis to v sobe. Mozna, kdyz to budes ventilovat, ulevi se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:45

@cecetka Párkrát jsem se svěřila mamce. A pak jen poslouchala, že jsem si ho neměla brat a ať hned odejdu. Taťka kdyby to věděl, tak ho zabije :zed: Občas mě napadá, že bych měla odejít. Ale máme spolu maly dítě. A když nemá ty svoje výlevy, tak se máme dobře. Akorát si neuvědomuje, jak mi ubližuje.

Příspěvek upraven 23.02.22 v 21:47

• Citovat
  • Upravit
26872
23.2.22 21:47
@Anonymní píše:
@cecetka Párkrát jsem se svěřila mamce. A pak jen poslouchala, že jsem si ho neměla brat a ať hned odejdu. Taťka kdyby to věděl, tak ho zabije :zed: Občas mě napadá, že bych měla odejít. Ale máme spolu maly dítě. A když nemá ty svoje výlevy, tak si žijeme úplně normálně.

Zkus si predstavit, ze jsou ti 4 roky, 6 let, pak 10, 15. A stale doma poslouchas, jak tatinek krici na maminku. Super, ze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
23.2.22 21:48
@Anonymní píše:
@cecetka Párkrát jsem se svěřila mamce. A pak jen poslouchala, že jsem si ho neměla brat a ať hned odejdu. Taťka kdyby to věděl, tak ho zabije :zed: Občas mě napadá, že bych měla odejít. Ale máme spolu maly dítě. A když nemá ty svoje výlevy, tak si žijeme úplně normálně.

Promiň, ale radši ať dítě žije s rozvedenými rodiči, než aby tohle bralo za normální. Nevím jestli máš dceru nebo syna, ale představ si, že tvůj syn toto odkouká a bude se k ženám chovat stejně. Nebo hůř, tohle odkouká dcera a nechá chlapy ať se k ní takhle chovají. Ono je celkem jedno jestli jim pak řekneš, že tohle není správné, když vidí jak si toto na denním pořádku necháš líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
23.2.22 21:48
@ka2ka píše:
Moje tchýně by ti řekla, jak jsi si ho vychovala takovýho ho máš

Což je ta největší alibistická kravina, jakou může (s prominutím poměrně méně inteligentní) tchyně říct.
Každý průměrně vzdělaný člověk ví, jak hlubokou stopu ta původní rodina v člověku zanechává. Jak moc je člověk v dospělosti ovlivněn tím, co viděl doma u rodičů.
Takže s takovou bl. bostí by u mě nepochodila. Naopak pokud chlap mluví sprostě a navíc před děckem, rozhodně to není jeho mladou manželkou, ale odráží to situace, jaké se odehrávaly u nich doma, v původní rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.2.22 21:50

@cecetka Já vím, je to hrozný. Pro to mě to tak trápí. Na druhou stranu, je úplně ukázkový táta. Snažím se mu to vysvětlit, že už to chápe a jak by se cítil on atd. Přikyvuje, pár dní(nekdy týdnu, i měsíců) je klid a pak jak když mu přepne a sype to ze sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
23.2.22 21:51
@Anonymní píše:
@cecetka Párkrát jsem se svěřila mamce. A pak jen poslouchala, že jsem si ho neměla brat a ať hned odejdu. Taťka kdyby to věděl, tak ho zabije :zed: Občas mě napadá, že bych měla odejít. Ale máme spolu maly dítě. A když nemá ty svoje výlevy, tak se máme dobře. Akorát si neuvědomuje, jak mi ubližuje.

Zaprvé má mamka pravdu a zadruhé - jestliže chlap „si neuvědomuje“, tak je asi bl.bej, ne? To je přece o to horší. On může být klidně narušený. To bys musela víc vysledovat chování jeho rodičů, tam je nápověda.
Já rychlé rozvody moc neschvaluji, ale pokud do toho zatím nemáš chuť, tak mu co nejdřív oznam, že takhle se chovat, už kvůli dceři, nebude. A zkus při tom vypadat odhodlaně, ne jako puťka, která si nechá všecko líbit.
A na Tvém místě bych se svěřila i tátovi, ten by mohl mít nápad, jak hocha zkrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:53

Já mám právě trošku obavy, že si tohle mě se že svoji rodiny. Nikdy jsem neviděla tchána mluvit sprostě na tchýni. Ale jeho pohrdáni ženami je naprosto jasný všem. I když se všichni tváří, že je to hrozná sranda..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 21:57

@Cimada on si mě vyslechne, ale vůbec to nebere vážně. Až když jsem mu dnes řekla, že si promluvim s tchýni, tak vypadal dost zaskočeně až vyděšeně.

• Citovat
  • Upravit
8558
23.2.22 21:57
@Anonymní píše:
Já mám právě trošku obavy, že si tohle mě se že svoji rodiny. Nikdy jsem neviděla tchána mluvit sprostě na tchýni. Ale jeho pohrdáni ženami je naprosto jasný všem. I když se všichni tváří, že je to hrozná sranda..

Ježišmarja, to je strašné :-(. Z toho není cesty ven, to nepředěláš. :-(
Tak to tedy lehké mít nebudeš a kdybys byla moje dcera, asi bych Ti radila to sama, co Tvoje mamka.
Tak uvidíš časem, jak se to u vás bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:58
@Cimada píše:
Což je ta největší alibistická kravina, jakou může (s prominutím poměrně méně inteligentní) tchyně říct.
Každý průměrně vzdělaný člověk ví, jak hlubokou stopu ta původní rodina v člověku zanechává. Jak moc je člověk v dospělosti ovlivněn tím, co viděl doma u rodičů.
Takže s takovou bl. bostí by u mě nepochodila. Naopak pokud chlap mluví sprostě a navíc před děckem, rozhodně to není jeho mladou manželkou, ale odráží to situace, jaké se odehrávaly u nich doma, v původní rodině.

@Cimada presne tak, moc dobre si pamatuju, jak otec nadaval matce (a bylo tam i fyzicke a psychicke nasili, teda nejdriv na matce, pak i na nas detech) a kdyz si matka kolikrat postezovala nebo rovnou utekla k tchyni (bydlela kousek od nas),tak ta ji rekla, ze on za to nemuze, ze to ma v povaze a dalsi podobne kecy…protoze to tak sami meli v rodine - vsude byl klid, ale u nich se bezne rvalo, hadalo, nadavalo, bilo a rozbijel nabytek (to potvrdil i otec)…takze nevim, jestli zakladatelce bude tchyne co platna, ale zkusit to muze.
Pro me (jakozto dceru) to melo ten dusledek, ze nemam k rodicum zadnou uctu (otec kvuli tomu, jak se choval a matka kvuli tomu, ze tomu nikdy nezabranila a nechala nas v tom, kolikrat naslibovala, ze se rozvedou a odstehujeme se, my se tak tesili…a ono kulove),vidim je opravdu 1-2krat za rok na 3 hodiny a staci to. Zakladatelko, jestli nechces, aby tve dite dopadlo treba stejne jako ja, vyres to s muzem (klidne v poradne…nebo pak jedine odchodem)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 21:59

@Cimada Taťka by měl nápad, muže už by nikdo nikdy nepoznal :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení